Same pozytywy,były.A sprawdzałaś komentarze?
Niby pisze,ze jedna osoba zakupila,czyli pewnie ja.
Poczekam jeszcze do poniedziałku,jak przesyłka nie przyjdzie napisze do allegro.Póki co wysle mejla do tej osoby,czy juz wysłała przesyłkę.
Napisano 27 kwietnia 2012 - 17:58
Same pozytywy,były.A sprawdzałaś komentarze?
Napisano 27 kwietnia 2012 - 21:08
Napisano 27 kwietnia 2012 - 21:45
Napisano 28 kwietnia 2012 - 17:16
Napisano 03 maja 2012 - 16:42
mnie doszła koszula po dwóch miesiącach. zresztą BEZNADZIEJNA.Miesiąc temu zamówiłam sukienkę i nic.
Napisano 03 maja 2012 - 17:14
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 04 maja 2012 - 09:28
Napisano 04 maja 2012 - 10:05
Napisano 22 maja 2012 - 12:42
Napisano 22 maja 2012 - 14:04
Napisano 20 lipca 2012 - 07:48
Mam pytanie bo ne moge znalesc tematu odp. ( i z gory przepraszam ze zapytuje tutaj)
Zakupiłamna alegro od jednego sprzedajacego 2 rzeczy. I zamiast dac opcje do koszyka, dałam kup teraz oraz wybrałam odp sposob dostawy w efekcie musze za 2 produkty od tej samej osoby zapłacic 2 razy przesylke zamiast razda sie cos z tym zrobic
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 23 lipca 2012 - 21:19
Napisano 24 lipca 2012 - 16:46
Napisano 29 lipca 2012 - 17:32
mnie kiedys wystawila firma prawie po roku komentarz, gdyby nie to ze nazwa sprzedawcy pozwolia mi od razu skojarzyc co tam kupowałam, to bym sie troche nagrzebala kto to był. ale tez mam kilku sprzedawców , ktorzy nie dali komentarza.Ale za to niektóre skurczybyki do tej pory nie wystawili, a przecież kupującemu też zależy na pozytywnych komentarzach prawda
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 29 lipca 2012 - 18:16
Ale to jest trochę chamskie bo zazwyczaj jest tak, ze to kupujący najpierw wystawia komentarz, a oni milczą.ale tez mam kilku sprzedawców , ktorzy nie dali komentarza.
Napisano 29 lipca 2012 - 20:07
no to wyslałas kase na payNapisałam Sprzedającej, ze troszkę dłużej sobie na kaskę poczeka bo zrobiłam tak i tak przez przypadek. A ona mi nagle odpisuje, że już zmieniła, że mogę na jej konto bezpośrednio kasę wysłać
ja zawsze tak place, bo wiekszosc sprzedajacych jak otrzyma maila ze ja wplacilam , to wysyla towar i czesto na drugi dzien jest wysylka.aznaczam, że przez PayU nie płacę
Napisano 29 lipca 2012 - 20:13
Tylko, ze Ty płacisz przez neta tak? Ze swojego konta bankowego na allegro?ja zawsze tak place, bo wiekszosc sprzedajacych jak otrzyma maila ze ja wplacilam , to wysyla towar i czesto na drugi dzien jest wysylka.
Niestety po raz drugi popełniłam ten błąd. Ale jasa i tak pewnie dojdzie mimo zmiany funkcji zapłaty przez sprzedajacego bo w PayU mają wszystkie dane i podaje się w tytule numer sprzedającego...no to wyslałas kase na pay
Napisano 29 lipca 2012 - 20:16
zazwyczaj place karta kredytową , tak jak tam mnie kieruje to payZe swojego konta bankowego na allegro?
Napisano 29 lipca 2012 - 20:17
A niech to. Że też ja o tym nie pomyślałamkiedys w polowie placenia przerwałam i bylo ze wplata anulowana i placilam zwyklym przelewem.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Nasze zakupy - Second Hand |
|
|
|
Zakupy do domu |
|
|
|
600 zł do Biedronki i 600 zł na Allegro |
|