Zakupy na Allegro
Napisano 13 lutego 2008 - 19:29
Napisano 13 lutego 2008 - 19:36
Napisano 13 lutego 2008 - 19:43
Napisano 13 lutego 2008 - 19:48
Mojej koleżanki mama kupiła bluzkę na allegro i mogła się w niej 2 razy zawinąć
Dużo rzeczy kupiłam (nie ubraniowych) i jestem bardzo zadowolona
Napisano 13 lutego 2008 - 20:08
*zamówiłam sweterek który na zdjęciu był jaśniutko różowy a dostałam ostry róż (coś pod fuksje), dostałam tylko maila że skoro zamawiałam róż to mam róż a zdjęcie może być troszkę(!) jaśniejsze. na zdjęciu był tak naciągnięty że wydawał się być normalnym sweterekiem z dość dużym dekoldem, a okazało się że mam cały pępek na wierzchu, a dekoldu brak
*sukienka która miała być S (najmniejsza jaką mieli) okazała się za duża nawet na osobę noszącą L/XL.
*spodnie jeansowe ze złotymi wstawkami- materiał jak szmata, a te złote wstawki to cekiny, które były tak tandetnie przyszyte że połowa wisiała na nitkach,a wielu już nie było
*bojówki- materiał koszmar, po pierwszym praniu bardzo się sprał i wyglądają jakbym je kilka lat nosiła. na dodatek nogawki okazały się za krótkie (w tabeli 98cm, a w rzeczywistości 92cm!!) wymienić nie mogłam bo większego rozmiaru niby już nie było
*męskie spodnie rozmiar 38. pasowały na mnie
ogólnie rzecz biorąc nie polecam kupowania ciuchów przez allegro, tabele z rozmiarami bardzo się różnią od prawdziwych,kolor również, materiał często okazuje się tandetny a co do wymiany to nie wiem czy jest sens dopłacać około 20zł. za zawymiane
jednak jeśli chodzi o bielizne to polecam, bo wiele razy kupiłam i do tej pory się nie zawiodłam
Napisano 13 lutego 2008 - 21:42
Napisano 13 lutego 2008 - 22:15
Napisano 13 lutego 2008 - 22:22
Napisano 13 lutego 2008 - 22:30
ogolnie to czesto kupuje sprzet terrarystyczny, elektroniczny, żywe zwierzeta( pajaki lub karmówke- mączniaki, swierszcze), sadzonki kwiatow mi sie zdarzyło, bizuterie... tu bywało roznie
problem miałam tylko z kolczykami ( szły strasznie długo) i z obudową do komórki dla mamy ( przyszła czarna a zamawiałam błękitną)
Napisano 13 lutego 2008 - 22:34
Napisano 13 lutego 2008 - 22:40
Napisano 13 lutego 2008 - 23:11
Napisano 13 lutego 2008 - 23:26
Napisano 14 lutego 2008 - 07:18
Napisano 14 lutego 2008 - 08:59
Napisano 14 lutego 2008 - 09:39
Dużo kolczyków kupiłam i naprawdę się nie zawiodłam
Napisano 14 lutego 2008 - 10:40
moze sie wypowiem o kosmetykach bo duzo kupuje poniewaz tam mi sie bardzo oplaca
odradzam kupowac osoba ktore nie znaja sie w ogole na numerkach tzn.ktos kupuje sobie podklad puder sypki cienie blyszczyki szminki itd na allegro nie wiedzac jaki w rzeczywistosci bedzie to kolor dlatego bo fajny ma kolor w kompie to odradzam(trzeba znac w rzeczywistosci jaki to kolor)
perfumyto mam na to patent na alegro takze perfumy sa tansze wiec najpier ide do drogerii sprawdzam dany perfum ktory mi sie spodobal na allego sprawdzam jak pachnie jak ladnie to kupuje go na allegro
akcesoria i przybory caly zestaw tipsy lampy kleje zele akrykle itd-nie oplaca sie kupowac zestawow na allegro bo zawsze do zestawu wcisna syf
kuferki-bardzo sie oplace rzetelnie wykonane w ogole super sa
pedzle do makijazu-syf wlosie wychodz
ciuchy-z ciuchami to jest roznie
buty-ostatnio kupowalam kozaki super
Napisano 14 lutego 2008 - 10:57
madzia88, ja kupłam zestaw do robienia akryli i był super! Dodali gratis kolorowe akryle i jakieś wzorki do wtapiania.Zadowolona byłam bo wszystko co potrzebne tam było i od razu mogłam robić tipsiorki.Jakość też była ok.akcesoria i przybory caly zestaw tipsy lampy itd-nie oplaca sie kupowac zestawow na allegro bo zawsze do zestawu wcisna syf
Kiedyś kupiłam zestaw cieni Ruby Rose czy coś takiego-48 kolorów-kolorki super jak na fotce ale trwałość do kitu.D. śmiał się ze mnie -że czego oczekiwałam za tak małą cenę. On woli kupić drożej a dobrej i sprawdzonej jakości.
madzia88, te sukieneczki na allegro kupiłaś? Ładne!
Napisano 14 lutego 2008 - 11:01
Roszpunka, bo ja kupilam caly zestaw robilam paznokcie najpier siorce bo chcialam wyprobowac nowy zestaw (a nie chcialam na osobie ktora placi)wiec wyszyl super a po paru dniach tips sie odkleil wiec taka pyla trwalosc zestawu zawsze cos dorzuca beznadziejnegomadzia88, ja kupłam zestaw do robienia akryli i był super! Dodali gratis kolorowe akryle i jakieś wzorki do wtapiania.Zadowolona byłam bo wszystko co potrzebne tam było i od razu mogłam robić tipsiorki.Jakość też była ok.
Kiedyś kupiłam zestaw cieni Ruby Rose czy coś takiego-48 kolorów-kolorki super jak na fotce ale trwałość do kitu.D. śmiał się ze mnie -że czego oczekiwałam za tak małą cenę. On woli kupić drożej a dobrej i sprawdzonej jakości.
madzia88, te sukieneczki na allegro kupiłaś? Ładne!
tak te rzeczy sa moje