Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zakupy na Allegro

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
632 odpowiedzi w tym temacie

#21 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1980 postów

Napisano 14 luty 2008 - 11:04

madzia88, a moje wytrzymywały dużo:wszystkie prace w domu (łącznie ze zmywaniem-bo jeszcze zmywarki nie miałam),pranie ręczne,moją pracę w pizzerii........ Także zastrzeżeń nie miałam. Może Ci jakiś przeterminowany kit wcisnęli?

#22 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2409 postów

Napisano 14 luty 2008 - 11:07

madzia88, a moje wytrzymywały dużo:wszystkie prace w domu (łącznie ze zmywaniem-bo jeszcze zmywarki nie miałam),pranie ręczne,moją pracę w pizzerii........ Także zastrzeżeń nie miałam. Może Ci jakiś przeterminowany kit wcisnęli?

pewnie tak ale juz jest spoko bo tipsy zele kupuje w hurtowni fryzjerskiej :-D

#23 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 14 luty 2008 - 11:09

ciuchow nie kupuje z powodow.. takich jakie wymienialy dziewczyny wyzej.. niezgodnosc, a to troszke za duze. Ciuchy to ja wole przymierzyc, obejrzec z kazdej strony:)
Sporo kupuje za to ksiazek i kosmetykow do robienia paznokci. (wlasciwie to przynajmniej raz na 1,5 mies cos kupuje z tej beczki:P:P
Warto sprawdzac komenatrze jakie ma dana osoba, i dopytac sie mailowo o szczegoly ktore nie sa podane w opisie...

#24 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2409 postów

Napisano 14 luty 2008 - 11:15

Warto sprawdzac komenatrze jakie ma dana osoba, i dopytac sie mailowo o szczegoly ktore nie sa podane w opisie...

raz licytowalam tanio zegarki bardoz ladne kobieta miala same pozytywy strasznie duzo u niej osob licytowalo bo miala zegarki bizuterie i co sie okazalo nabrala nas wszystkich :oops: wchodze na jej strone konto zablokowane i masa negatywow <bezradny></span> miesiac czekalam na zegarki lub na zwrot kasy dostalam zegrki ale nie te co wylicytowalam :roll:

#25 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 14 luty 2008 - 11:23

auaa....w sumie jak ktos chce oszukac to i tak oszuka...:( niestety

#26 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7470 postów

Napisano 14 luty 2008 - 11:40

Kupowałam ksiazki, kosmetyki a z avonu bo często tansze niz w katalogu , raz buty ale okazały sie za duze więc oddałam i bez problemu dostałam kase z powrotem, posciel mamy z bratowa ulubionego sprzedawcę który ma super posciel dobrej jakości i tania
Krzysiek tez kupował słuchawki a raz nawet kupilam nowy tel komorkowy i bylam zadowolona
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1980 postów

Napisano 14 luty 2008 - 13:56

Hahahaha,tak zachwalałam a właśnie się sparzyłam. Właśnie dotarła dziś sukieneczka dla mojej córci -doszła po ok.miesiącu. Ale muszę niestety ją odesłąć-przysłali poplamioną i na bolerku są poprute aplikacje.Koszmar!!! Sukienusia tak to śliczna. Gdyby nie te plamy-jakby z krwi czy rdzy?Będę rządała też zwrotu kosztów przesyłki bo to skandal żeby tak usyfioną sukienkę przysłać.Opakowanie jest czyste czyli ktoś z premedytacją taką zapakował! :evil: A miała wyglądać tak:

[ Dodano: 2008-02-14, 13:57 ]
Ale jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączone miniatury

• sukienka.jpg

#28 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13852 postów

Napisano 14 luty 2008 - 15:53

ja raz kupiłam aparat na allegro.. beznadzieja, nie zgadzał sie z opisem i mam zamiar sprzedać go w taki sam sposób :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#29 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1980 postów

Napisano 14 luty 2008 - 15:57

mam zamiar sprzedać go w taki sam sposób

cerrata, nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe................................. Ale ja w tej chwili jestem tak wkurzona że pewnie też bym tak zrobiła. Sprawdzałam teraz komentarze tego fatalnego sprzedawcy i w oststnich dniach kilka negatywów dostał. Następny będzie od nas <killer></span>

#30 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13852 postów

Napisano 14 luty 2008 - 16:00

cerrata, nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe...

poprostu powiem, że ma 12 Mpxl
bo tyle ma ale rozdzielczości, matryca ma 3 Mpxl...
ja sie na to złapałam i nie mogłam zwrócić bo tyle Mpxl ma tylko, że nie matrycy...
a ja głupia nie pomyślałam...i kupiłam

#31 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4235 postów

Napisano 14 luty 2008 - 16:03

na allegro nie podoba mi się to że kupujący musi pierwszy wystawiać komentarz a sprzedający go widzi. zauważyłam że osoby wystawiające komuś negatywa bądź neutrala same taki komentarz otrzymują. dlatego często wolą poprostu nie wystawić nic (sama tak miałam), bo nie chcą mieć "niesłusznego" negatywa. powinno być coś takiego jak na fotce że sprzedający widzi iż otrzymał komentarz od danej osoby, ale dopiero jak sam mu wystawi to może go zobaczyć. kurcze troche pogmatwałam :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#32 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5875 postów

Napisano 14 luty 2008 - 16:06

zgadzam sie :) ja raz wstrzymałam sie przed wystawieniem komenta....chciałam neutrala wystawic...( przesyłka szła dłuuuuuuugo strasznie a miała byc wysłana w ciagu 2 dni..szła z wawy wiec niedaleko) gdybym go wystawiła to dam głowe ze tez bym otrzymała neutrala albo nawet negatywa...

#33 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2409 postów

Napisano 14 luty 2008 - 16:50

Roszpunko jak przykro sukieneczka tak super wygladala na fotce :-D

#34 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13852 postów

Napisano 14 luty 2008 - 16:57

Roszpunko ale nie ma problemów ze zwrotem?

#35 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1980 postów

Napisano 14 luty 2008 - 18:11

No mam nadzieje że nie będzie. Na aukcji było napisane że zwrot lub wymiana jak najbardziej możliwe. Tylko teraz nie wiadomo jak długo będziemy na kaske czekać. A jakiego meila mój D. tej babie wstrętnej napisał..................... <killer></span>
Normalnie wstyd jak nie wiem co!!!W dzisiejszych czasach tak klienta olać i uflogany towar wysłać! Płaciłam za towar pełnowartościowy,nowy więc taki chcę dostać!!!!!Tyle czasu już kupujemy na allegro i pierwszy raz taki zonk.
:evil: Normalnie tak bym coś najchętniej potłukła lub podarła ze złości.

#36 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13852 postów

Napisano 14 luty 2008 - 19:45

podarła ze złości.

to może sukieneczką się zajmij :P

#37 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2822 postów

Napisano 14 luty 2008 - 19:58

powinno być coś takiego jak na fotce że sprzedający widzi iż otrzymał komentarz od danej osoby, ale dopiero jak sam mu wystawi to może go zobaczyć.

zgadzam się z tym 100% tak byłoby najbardziej sprawiedliwie

cerrata chyba już się domyślałam, jaki kupiłaś aparat bo mój kolega tak samo się nabrał, ale on sobie zostawił ten aparat, chociaż zdjęcia robi nie za dobre
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#38 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13852 postów

Napisano 14 luty 2008 - 20:02

ale on sobie zostawił ten aparat

a ja go nie chcę... robi beznadziejne zdjęcia i boli mnie to :P
to go sprzedam, a co?! :D
i tak nie używam go, pożyczam aparat od ciotki, wujka :P

#39 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1980 postów

Napisano 14 luty 2008 - 20:09

to może sukieneczką się zajmij

Sukieneczkę odsyłam do gów....nego sprzedawcy!!!!!! Taką plakietkę bym mu przykleiła do reklamy!!!

#40 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13852 postów

Napisano 14 luty 2008 - 20:31

Sukieneczkę odsyłam do gów....nego sprzedawcy!!!!!!

kartkę z życzeniami dołącz: P