Zakupy na Allegro
Napisano 08 marca 2010 - 12:17
daje to pole do popisu i ułatwia manipulacje lewymi kontami sprzedającym.
a tak poza tym to jeśli ma się wprawę i cierpliwość to warto z niego korzystać.
Napisano 02 kwietnia 2010 - 17:46
nie tylko na allegrona Allegro jest wiele ciuchów tzn niskiej jakości
ja butów nigdy , moze daletego ze mama mała stope i byłoby ciezko a po drugie nie widziałam tam w jakiejs extra cenie , abym chciała je kupic.lecz buty nie raz
Czesto kupuje tam ciuchy , w sumie wiekszosc moich zakupów to ciuchy , ostatnio na prezent kupiłam trzy częsciowy dresik dla dziecka za 16 zł z przesyłka , jest sliczny
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 kwietnia 2010 - 12:32
Napisano 08 kwietnia 2010 - 20:13
no to w takiej sytaucji nie kupujeczęsto kupując buty, czy droższe ciuchy z kosztami przesyłki wychodzi tak samo jak w sklepie.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 kwietnia 2010 - 18:42
problem z allegro jest taki, że często kupując buty, czy droższe ciuchy z kosztami przesyłki wychodzi tak samo jak w sklepie. więc lepiej się przejść, przymierzyć...
to fakt...ale wielkim plusem jest to iż na allegro można dostać wiele świetnych światowych marek które są często niedostępne u nas w Polsce w sklepach stacjonarnych
Napisano 28 kwietnia 2010 - 08:00
Szkoda mi, bo buciki fajne ale zdenerwowalo mnie to. I tu pytanie, czy jakos moge anulowac ten zakup, jesli do dzis mi nie odpowie? Zrezygnuje z zakupu, ale chce miec pewnosc ze nie bede musiala placic za te buty, jesli sie odezwie jutro czy za kilka dni. Czy allegro mi to anuluje czy tylko sprzedajacy?
Napisano 28 kwietnia 2010 - 14:50
Jeśli z określonych powodów transakcja nie zostanie sfinalizowana, Sprzedający może wystąpić o zwrot prowizji od sprzedaży. Otrzymasz wówczas e-mail z informacjami o rozpoczęciu procedury zwrotu prowizji i powodach ubiegania się o zwrot. W ciągu 7 dni prześlij wypełniony formularz
Aczkolwiek mogę się mylić. Ja na Twoim miejscu skontaktowałabym się z pracownikami allegro i napisała mu jak wygląda sytuacjaUwaga: jeśli nie prześlesz wyjaśnienia, formularz zwrotu prowizji będzie rozpatrywany automatycznie, z przyznaniem Tobie ostrzeżenia. Jeżeli jednak formularz wyjaśniający zostanie wypełniony, decyzję dotyczącą przyznania zwrotu prowizji i/lub ostrzeżenia podejmie pracownik Allegro, analizując powód niezawarcia transakcji oraz przesłane przez Ciebie wyjaśnienie
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 28 kwietnia 2010 - 15:25
ale najbardziej to ja chce te butyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Napisano 27 maja 2010 - 18:47
rzadko w sklepie bo nie lubię przebierać ubrań, chodzić męczące jest.
jedynie jak na allegro nie mogę znaleźć to z przymusu do sklepu.
99% zamawianej odzieży na allegro jest taka jaką chcę.
przed zakupami sprawdzam komentarze kupującego jak ma chociaż kilka negatywnych na temat jakości to nie kupuję po prostu.
zakupy na allegro to dobra rzecz dostajesz rzeczy pod same drzwi
Napisano 17 czerwca 2010 - 16:31
Napisano 17 czerwca 2010 - 17:12
Obecnie prawie wszystko dla dziecka kupione na allegro
Mam czas wybrac nikt nie podchodzi do mnie ledwo wejde co mnie doprowadza do szału
Calineczko to tak jak ja poza tym na allegro są dużo tańsze rzeczy jak w sklepach dziecięcych i nie ma wścibskiej obsługi,
ja dużo rzeczy kupuje na allegro i zdażyło mi się wylicytować super rzeczy za na prawdę nie wielką cene
Napisano 28 czerwca 2010 - 22:38
wouldn't wanna be anybody else!
...
Napisano 10 lipca 2010 - 14:03
Napisano 23 lipca 2010 - 12:30
Całkowicie się z Tobą zgadzam Poza tym ja na allegro kupuje przeważnie kosmetyki szczególnie szampony z BC lub loreala w salonie kosmetycznym są upiornie drogie a tu 1.5l butelki wychodzą nawet taniej niż zwykłe szampony w marketach.Czasami warto kupić coś na Allegro jednak czasami produkty które wysyłają są wadliwe. Ja nie jestem zwolenniczką kupowania tam, ja wole najpierw coś zobaczyć i dotknąć zanim to kupię.
Napisano 26 lipca 2010 - 18:05
ostatnio zamawiam tam soczewki - są o połowę tańsze niż u optyka
czasami kupuję też kosmetyki - zwykle te, ktorych nie mogę dostać w drogerii
Napisano 02 sierpnia 2010 - 10:38
Ja tak zrobiłam z płaszczem. w sklepie kosztowal 400 zl a ja kupiłam na allegro za niecałe 100.też nowyczęsto korzystam z Allegro. Jeżeli chodzi o ubrania zwykle upatrzę sobie coś w sklepie a później buszuję na allegro - czasami można znaleźć coś fajnego i naprawdę w dobrej cenie
poprawiłam cytat
Napisano 14 września 2010 - 13:22

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..