Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zakupy na Allegro

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
632 odpowiedzi w tym temacie

#281 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 27 stycznia 2010 - 21:49

Na allegro zdecydowanie można zrobić udane zakupy!!!

Też tak uważam :) Ja robię dość często i jak dotąd jestem zadowolona:
rzeczy są tansze, nie trzeba wychodzić z domu :D

Tato mojego M to ciągle siedzi z głową Allegro ;) śmieje się, że i M wylicytował na Allegro :D:D:D <umieraam></span>
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#282 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 29 stycznia 2010 - 20:45

ja jestem zapalonym allegrowiczem, zdarzyło mnie sie że czasem cos sprzedałam nawet, ostatnio zakupiłam kolczyki filcowe, już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą. :-P

#283 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 10:33

A ja się pochwalę :D Kupiłam na Allegro mojemu tacie i mojemu M. skarpetki z napisem "Piwo Pije, Ciało Tyje" :D:D:D:D
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#284 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 12:33

a ja ostatnio kupiłam na allegro torebke... dzisiaj ją właśnie odebrałam z poczty... totalna klapa :/ nie podoba mi się ona bo ma cienkie paski za które się ja trzyma :/ dobra będzie tylko na lato na plaże... a ja chciałam taką co bym teraz mogła nosić :/ jeszcze czekam na bluzeczke która ma przyjść ale coś długo idzie bo od poniedziałku :/

#285 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 17:44

krowka17, nie było widać na zdjęciach jakie są te paski?

#286 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 00:30

Roxi, na zdjeciach wyglądały grubo te paski :/ a jak zobaczyłam na żywo... jedna wielka porażka... 1 raz jestem zawiedziona i szkoda że nie można tego zwrócić :/

#287 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 09:40

szkoda że nie można tego zwrócić

a przypadkiem sprzedawacy z allegro nie maja obowiazku oddac pieniedzy w razie problemu w kazdym przypadku czy mi sie wydawalo?
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#288 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 09:59

Ja się niestety ostatnio zawiodłam ( co oczywiscie mnie nie zniechęca ale będe bardziej uważać)
zakupilam spodnie , za przesylke (paczka ekonomiczna) zaplacilam 11 zł a dostałam najzwyklejszym listem bez żadnego potwierdzenia za 3zł
Wiec wystawilam neutrala ( nie chcialam od razu negatywa) , ze tak sie nie robi itp i co dostalam w odpowiedzi negatywa i jeszcze bezczelnie zaklamanym , ze to ja nie wiem co dostaje :evil:
:evil: brak slow
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#289 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 10:05

za przesylke (paczka ekonomiczna) zaplacilam 11 zł a dostałam najzwyklejszym listem bez żadnego potwierdzenia za 3zł

a to chyba dość częty proceder, wcześniej już kilka osób pisało o ludzich chcących zarabiać na przesyłce :-?

ja się jeszcze nie przejechałam na allegro, ale to dlatego że kupowałam albo książki, albo rzeczy typu wachlarz i butu do flamenco, ale to się normalny sklep wystawiał, i nie było z tym żadnych problemów ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#290 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 10:06

calineczka, ja mialam ostatnio podobna sytuacje, ale ochrzanilam babe przez maila i mi ulzylo. Nie wystawilam juz komentarza bo musialabym negatywna, ja czekalam na paczke 5 tygodni!!! Nie chcialam juz sobie nerwow szarpac i czytac co by mi tam odpisala, nie mam zadnego negatywa a wiedzialam ze w tej sytacji mialabym odwzajemnionego, i to nie z mojej winy przeciez.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#291 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 10:10

madzia, zdawałam sobie sprawę , że tak się to może skończyc ale musialam po prostu ...... na szczęście mam już tych pozytywow troche i mysle , ze mi to nie zaszkodzi zbytnio a gdybym byla naprawde chamska to bym napisala , ze nie dostalam zadnej przesylki( bo przeciez nic nie podpisywalam :-P ) i dziwi mnie też bo czasami ludzie u mnie wysyłaja tez zwykłymi , ze sie nie boja bo przeciez żadnego potwierdzenia , ze w ogole wyslali
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#292 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 13:27

calineczka, dokladnie to samo mialam z tą torebką :) ja zapłaciłam za ten droższy a dostałam też zwykłym listem..

#293 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 17:19

ja czesto place o dwa trzy złote wiecej niz jest na przeszyłce napisane , ale nie sa to duze róznice i wiem zekoperta tez kosztuje , nigdy mi sie nie zdarzyło ze place za priorytet a dostaje ekonomicznym. Za to raz mi sie zdarzyło ze zaolaciłam za przesyłke 14 zł a kosztowała 14,50 :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#294 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 04 marca 2010 - 20:05

ja z koleżanką zamówiłyśmy sobie silikonowe staniki samoprzylepne i miały być przezroczyste ramiączka gratis.... i owszem ramiączka były i w ogole wszystko jak w normalnym staniku tyle, że przeźroczyste i w ogole tego odczepić się nie da a stanik za nic się nie przczepi chyba, że na klej :evil: :evil: :evil:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#295 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 06 marca 2010 - 18:30

dziewczyny mam pytanie... czy któraś z was kupowała ciuchy na allegro z serii "japan style" ? możecie coś powiedzieć na temat tych ciuchów? czy są takie solidne czy raczej takie byle co ?

#296 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 marca 2010 - 18:32

krowka17 któras z dziewczym chyba kupowała cos i jakos materiału była wątpliwa ale to pewnie zalezy od sprzedawcy.
poczytaj komentarze sprzedawcy bo tam czesto ludzie pisza jak ciuch nie spelnił ich oczekiwan.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#297 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 06 marca 2010 - 18:38

krowka17, ja kupiłam płaszcz w tamtym roku z tej serii. Cena może nie była wygórowana, ale za to wykończenie pozostawiało sporo do życzenia. No i przesyłka (w moim przypadku paczka szła z Hongkongu) szła bardzo długo i na dodatek utknęła na odprawie celnej, bo coś było źle wypełnione w papierach o jej nadaniu.
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#298 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 marca 2010 - 18:54

krowka17 ja ostatnio wychaczylam pare ciuszkow z tej serii od roznych sprzedawcow. Zajrzalam do komentarzy- i zrezygnowalam. Ludzie narzekali na kiepkiej jakosci material, zle wykonczenia itd.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#299 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 06 marca 2010 - 20:41

czy są takie solidne czy raczej takie byle co ?

raczej byle co :-/ :-/
Kupowałam sukienkę, która nie dosc ze szła od lipca do stycznia (!) do mnie to jeszcze wygląda jak fartuch... ciuchy są tanie, ale moim zdaniem nie warto...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#300 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 08 marca 2010 - 11:44

moim zdaniem nie warto...

Moim warto. Ja wszystko co zamowilam bylo jak najlepszej jakosci, a przesylka szla gora 4 dni :-P Jakos trafiam na solidnych sprzedawcow :->

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.