słyszałam od znajomej ale nie wiem ile w tym prawdy że orgazm jak sie ma. ...( plus dodała że ona ma chłopców bo miała orgazm - ale to chyba przesada)
poza tym obliaczanie dni płodnych, mi w miesiacu wypada gdzies tak 11.
Napisano 21 lutego 2011 - 14:10
Napisano 21 lutego 2011 - 14:15
mi w miesiacu wypada gdzies tak 11
Napisano 21 lutego 2011 - 14:33
ale to kolezanka mnie tak naboksowała. Ja sobie do tego spokojnie podchodze, A ona mi że mam to robic i tamto.kobieto nie zaczynaj fiksować
biore juz dawno;)Na pewno zacznij już łykać kwas foliowy
no tak ...na cały marzec. czyli od 1 do 31 marca : .11 dni.11 dni płodnych
Napisano 21 lutego 2011 - 14:39
ja sobie po swojemu myśle że poprostu robić swoje
Napisano 21 lutego 2011 - 14:48
Napisano 21 lutego 2011 - 15:24
Napisano 21 lutego 2011 - 15:38
jakby nie patrzeć..dni płodne to kwestia przygotowań do ciaży i jej planowania.Sajuri, ten temat powstał po to by móc uzyskać porady jak przygotować się do ciąży, więc nie wiem po co zaczynasz tutaj dyskusje o tym która forumka ile ma dni płodnych?
Napisano 15 kwietnia 2011 - 09:27
Napisano 15 kwietnia 2011 - 10:41
tego nie robiłambadanie USG narządu rodnego
to tak ale jakis czas temu7. Długo mi zeszło na te badania czasuoznaczenie poziomu hormonów tarczycy
Napisano 15 kwietnia 2011 - 11:12
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 15 kwietnia 2011 - 11:42
Napisano 15 kwietnia 2011 - 11:44
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 15 kwietnia 2011 - 11:46
Napisano 11 lipca 2011 - 18:31
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 stycznia 2014 - 14:24
ja tez dopiero w ciazy i to nie przy perwszej wizycia, a na drugiej w 8 t.c. dostalam skierowanie na komplet badan, w tym toskoplazmoze, mysle ze powinni dawac takie skierowania jeszcze zanim sie zaczniemy starac, zeby jeszcze moc sie ewentualnie podleczyc...
Napisano 17 lutego 2014 - 02:14
Ja się dopiero przymierzam. Odstawiłam już papierosy i kawę (prawie), wyniki mam dobre i tylko zastanawiam się czy powinnam łykać jakies witaminy?
Napisano 17 lutego 2014 - 11:06
Napisano 17 lutego 2014 - 13:06
planując polecam ksiażkę:
jak uodzić i nie zwariować
tam jest wszystko
Napisano 17 lutego 2014 - 22:06
Ja się dopiero przymierzam. Odstawiłam już papierosy i kawę (prawie), wyniki mam dobre i tylko zastanawiam się czy powinnam łykać jakies witaminy?
boże... musiałam Twój nick 3 razy przeczytać i powiązać Cię z naszą Tilią i zastanowić się czy ona kiedykolwiek paliła papierosy ...
podobny nick a jak mnie wprowadził w błąd ![]()
Ja się do ciąży nie przygotowywałam i nie rozumiem co to znaczy przygotowywać się do ciąży... planowana ciąża jest trudniejsza niż nie planowana bo jak się bardzo chce to nie można zajść ...
Ja bardzo chciałam planowałam i nic z tego nie wyszło a jak przestałam już planować myśleć o tym to się udało...
Napisano 19 lutego 2014 - 11:46
planowana ciąża jest trudniejsza niż nie planowana bo jak się bardzo chce to nie można zajść ...
Ja bardzo chciałam planowałam i nic z tego nie wyszło a jak przestałam już planować myśleć o tym to się udało...
Masz sporo racji ... moja druga siostra ze swoim mężem od grudnia starają się o dzidzię , i za bardzo im nie wychodzi to .. ostatnio tak jej właśnie powiedziałam żeby cieszyli się życiem , i aby o tym nie myśleli będzie co będzie .. w marcu ma się testować
.

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak dbacie o twarz |
|
|
|
Jak ustalić numer księgi wieczystej po adresie lub numerze działki? |
|
|
|
Siłownia. Jak sie ubrać? |
|
|
|
Konsolidacja wszystkich rat w jedną niższą – jakie banki warto sprawdzić? |
|
|
|
Jaki jest obecnie najtańszy kredyt mieszkaniowy? Wasze doświadczenia i porównania |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych