wiem, mnie też się podoba, tym bardziej, że teraz jestem tak wkuta na samców, że...(ps Agula avatar wymiata
)
Zdobycz czy ofiara - czyli kto kogo zdobywa?
Napisano 02 lutego 2008 - 21:31
Guest_Kociak_*
Napisano 03 lutego 2008 - 22:55
musiałam się doczepić do tegoj
niech ona zaluje ze sie nie dala,bo wiele stracila
A tak propo tematu to zgadzam się z Zielonooką
Co do bajeru "Bolało?" to się nie śmiejcie, bo spotkałam takich, którzy i tak próbowali
Napisano 03 lutego 2008 - 22:58
Napisano 04 lutego 2008 - 00:34
a ja jakoś nie lubie,denerwują mnie głupie teksty i ogólnie nie przepadam za tym żeby mnie ktoś podrywałświęte słowa
dobry flirt nie jest zły o ile nie ranimy kogos w ten sposób
Napisano 05 lutego 2008 - 00:40
stracila mozliwosc przezycia przygody
mimo zlamanego serca by dobrze mnie wspominala o ile cos by wyniklo,pozatym,serc staram sie nie lamac,i zazwyczaj jesli znajomosc sie odbrze zaczyna to mowie oswoich intencjach wprost
Napisano 05 lutego 2008 - 00:43
Napisano 05 lutego 2008 - 00:48
dobranoc
Napisano 05 lutego 2008 - 09:07
Związki między kobietą a mężczyzną mają dwie natury.
Z jednej strony miłość, zauroczenie a z drugiej spotykają się dwa odmienne charaktery wychowane w różnych warunkach.
Ważne, aby dwoje ludzi będąc ze sobą patrzyło w tym samym kierunku.
Czasami aby znaleźć tę właściwą osobę wiążemy się wcześniej z różnymi innymi osobami.Aby się zorientować czy to "ten/ta" musimy z tym kimś zjeść przysłowiową "beczkę soli".
Nie wierzę, że po 10 min. rozmowy ktoś już wie z kim ma do czynienia. Można mieć pewnien obraz osoby,ale nie być na 100% pewnym jaka jest.
Niestety czasami musimy z kimś trochę pobyć aby się upewnić czy to właściwa osoba.Jeśli sie okaże,że nie..........dochodzi do rozstania.Żal, łzy itp. Ale takie jest życie.Mamy je jedno i musimy dobrze wybrać.
Nie do końca rozumiem kolegę Jaro, że im dłużej zdobywa dziewczynę tym dłużej z nią jest.To wygląda na jakiś element gry.A gdzie w tym szczerość?
To jak będę dawać komuś przez 3 miesiące kosza to będzie mnie bardziej szanował?
Jak się dwoje ludzi pokocha i chce z sobą być to mają trzymać się od siebie przez jakiś czas z daleka aby związek trwał dłużej???
Dla mnie brak w tym logiki.
To indywidualna sprawa.
Jeżeli kogoś pokocham to nie będę mu przez 3 miesiące pokazywać,że nie chcę z nim być i że mi na nim nie zależy.
Nie mówię tu o sexie po krótkim okresie znajomości ale o poznawaniu się.
Cóż Jaro wybacz ale mam wrażenie, że instrukcja obsługi Twojej osoby jest dosyć łatwa - poudawać przez jakiś czas niedostępną i jesteś ze mną przez dłuższy czas. Wierz mi, niejedna kobieta o tym wie i tak postąpi.
Gdzie tu autentyczna miłość, przyjaźń?
To moje zdanie
Pozdrawiam
Napisano 05 lutego 2008 - 09:55
wiesz co...jak laska szukająca tylko przygod-to ty sie o nia nie martw, ona na twoje miejsce bedzie miala dziesieciu kolejnych i z pewnoscia zalowala nie bedziestracila mozliwosc przezycia przygody
nie no...dowcip dnia normalniemimo zlamanego serca by dobrze mnie wspominala
Napisano 05 lutego 2008 - 16:42
Napisano 05 lutego 2008 - 17:10
To chyba jakaś ucieczka w świat ciemności. I tak po jakimś czasie wszystko wychodzi. Zauroczenie mija. Pojawia się prawdziwa dusza.poudawać przez jakiś czas niedostępną i jesteś ze mną przez dłuższy czas. Wierz mi, niejedna kobieta o tym wie i tak postąpi.
Nie wiem czy tyle będzie szanował, straci raczej już chęć na Ciebie. Straci nadzieję, ze mogłabyś byc jego.To jak będę dawać komuś przez 3 miesiące kosza to będzie mnie bardziej szanował?
A gdzie w tym szczerość?
Wg mnie spada na drugi a nawet dalszy plan.
Napisano 05 lutego 2008 - 18:09
p.s
i tak jak w tym filmiku ktory jest w podpisie...
mam maske.........
Napisano 05 lutego 2008 - 18:16
Jaro napisał/a:
mimo zlamanego serca by dobrze mnie wspominala
nie no...dowcip dnia normalnie
Dokładnie
Napisano 05 lutego 2008 - 19:36
Napisano 05 lutego 2008 - 19:42
A no wlasie! bo jestes facet...my kobiety inaczej patrzymy na swiat...ja osobiscie
Napisano 05 lutego 2008 - 19:45
A no wlasie! bo jestes facet...my kobiety inaczej patrzymy na swiat...
a chociaż na niektóre sprawy
Więc właśnie!
zaluzmy ze zlamie takiej dziewczynie serce...ale zanim to zrobie ona przezyje ze mna pare pieknych chwil,i mysle ze je zapamieta.Po krotce tak to widze,ja osobiscie tak mam ze staram sie pamietac tylko dobre chwile.
Ja OSOBIŚCIE widzę to o 180 stopni inaczej
Napisano 05 lutego 2008 - 20:09
To może Ty będziesz miał miłe wspomnienia.. bo ja, albo inne dziewczyny po takim związku nie będą miały miłych wspomnień, tylko zranione serca, niestety!zaluzmy ze zlamie takiej dziewczynie serce...ale zanim to zrobie ona przezyje ze mna pare pieknych chwil,i mysle ze je zapamieta.Po krotce tak to widze,ja osobiscie tak mam ze staram sie pamietac tylko dobre chwile.
Napisano 05 lutego 2008 - 20:11
Napisano 05 lutego 2008 - 20:42
wiesz co...jak laska szukająca tylko przygod-to ty sie o nia nie martw, ona na twoje miejsce bedzie miala dziesieciu kolejnych i z pewnoscia zalowala nie bedziestracila mozliwosc przezycia przygody
nie no...dowcip dnia normalniemimo zlamanego serca by dobrze mnie wspominala
Popieram Cie Madziu . Super to ujelas !!!
Napisano 05 lutego 2008 - 22:14