Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#321 stok24

stok24
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 01 lipca 2010 - 18:19

Boskie są programy pielęgnacyjne w dwóch krokach eva natura. Krok pierwszy peeling, krok drugi maseczka w zależności od naszych potrzeb. Rewelacja.

#322 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 10 lipca 2010 - 12:02

Dziewczyny nie wiem czy wspominałyście już o tych kosmetykach....Jak tak to z góry przepraszam, ale interesuje mnie wasza opinia na temat kosmetyków DERMALOGICA, podobno są bardzo skuteczne i mimo że bardzo drogie to mam ochotę w nie zainwestować, ogólnie interesują mnie:krem na dzień, na noc, piling, żel do mycia twarzy i sprej odświeżający. Czy któraś z was stosowała te kosmetyki?Wiem też ze są sprowadzane ze Stanów i można je dostać w salonach kosmetycznych i na stronach internetowych shopping.

[ Dodano: 2010-07-13, 11:10 ]
Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi!!!!

#323 mala_s

mala_s
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 20 lipca 2010 - 11:39

Ja mogę śmiało polecić kosmetyki Kanu Ostatnio miało okazję przetestować Olejek Mono de thaiti. Dostałam od mojego faceta i muszę przyznać że jest po prostu świetny. żeby nie było reklamy to można go nabyć na allegro znacznie taniej niż na stronie producenta. Olejek jest bardzo wydajny doskonale się wchłania i przepięknie pachnie. Do kompletu dostałam też peeling czekolada z pomarańcza z dodatkiem kawy. peeling jest solny taki grubo ziarnisty i zawiera w sobie olejek . Tak więc pachnie naprawdę bosko i super złuszcza martwy naskórek na pleców czy nóg ale ze względu na swoją gruboziarnistość nie nadaje się np do twarzy a szkoda bo poza tym jest extra. Dostałam również olejek do kąpieli tez mono de thaiti i tez jestem miło zaskoczona . Po pierwsze jest mega wydajny po drugi doskonale nawilża skórę w czasie kąpieli nie potrzeba już balsamu. No i tez niesamowicie pięknie pachnie. Jedynym minusem są ceny tych specyfików ale teraz jak miałam okazje wypróbować to powiem ze są warte swojej ceny. A i wszystko jest organiczne i 100% naturalne i nie testowane na zwierzątkach. ;-)

#324 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 23 lipca 2010 - 11:16

Ja mogę polecić krem nagietkowy Ziaja - super nawilża i ładnie pachnie.
Oprócz tego szampon przeciwłupieżowy Palmolive Naturals - naprawdę usuwa łupież, a do tego włosy są miękkie i błyszczące :D

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#325 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 30 lipca 2010 - 09:57

Maseczka MasQue Sauna - świetnie rozgrzewa,oczyszcza . PO zabiegu skóra jest gładziutka.
Błyszczyk Volume Lip Extreme - ten powiekszajacy. Lubie w nim zapach , usta ładnie wygladaja .
masło do ciała Kozie Mleko z firmy ZIAJA - świetnie nawiliża.
Biosilk style - żel do włosów w malutkiej buteleczce . Świetnie je modeluje. Długo sie fryz trzyma.

[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2010-07-30, 10:58 ]
No, jak się chce, to się potrafi ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#326 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 09:53

masło do ciała Kozie Mleko z firmy ZIAJA - świetnie nawiliża.

o tak ,jest fantastyczne i super pachnie ;),świetna konsystencja

#327 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 19:22

Szczerze polecam krem do rąk i paznokci firmy Ziaja - Kozie Mleko - ja nie używam go za bardzo do dłoni, ale do paznokci jest niezastąpiony, świetnie się wchłania - nie tak jak jakieś odżywki do paznokci, nie jest tłusty i naprawdę przy częstym stosowaniu paznokcie stają się o wiele twardsze i nie rozdwajają się :mrgreen:

Załączone miniatury

• R067-2ea8c7f.jpg

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#328 albatrosik

albatrosik
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 28 sierpnia 2010 - 20:20

Ja od kilku tygodni używam masła do ciała o przepięknym zapachu opuncji i białej herbaty- NATURAL BODY Flosleku, super nawilżenie, balsam dla ciała wysuszonego słońcem, a przy tym ten piękny zapach! Maseł do ciała używam od nie dawna i jestem pozytywnie zaskoczona jak działają na ciało, jaką mają fajną konsystencję ! Polecam :mrgreen:

#329 misza25

misza25
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 21 września 2010 - 14:15

Ja się podpisuje rękami i nogami pod kosmetykami Ziaja :) uwielbiam je i w zasadzie to z balsamami i żelami pod prysznic nie eksperymentuję bo zawsze wybieram tej firmy. Dostałam tez ostatnio od koleżanki w prezencie puder brązujący w kulkach Mariza, byłam dość sceptycznie nastawiona bo szczerze mówiąc nie znałam tej firmy. Koleżanka jest konsultanką, więc stwerdziłam, że spróbuję skoro konsultantka ;) no i bardzo jestem zadowolona! Sprawdziłam sobie w katalogu, że kosztuje jedynie 16 zł, ale myślę, że jakością nie odbiega od drogich pudrów kulkowych :)

#330 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 września 2010 - 18:56

polecam odżywkę Gliss Kur do rozdwajających się końcówek.
Mi się co prawda nie rozdwajają ale polecono mi to do rozczesywania. Odżywka w sprayu bez spłukiwania. ładnie pachnie, włosy super się rozczesują tym bardziej rozjaśniane, o wiele mniej ich wypada przy czesaniu, są takie delikatne w dotyku.
super :)

Załączone miniatury

• images.jpeg

#331 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 21 września 2010 - 19:58

polecam odżywkę Gliss Kur do rozdwajających się końcówek.
Mi się co prawda nie rozdwajają ale polecono mi to do rozczesywania. Odżywka w sprayu bez spłukiwania. ładnie pachnie, włosy super się rozczesują tym bardziej rozjaśniane, o wiele mniej ich wypada przy czesaniu, są takie delikatne w dotyku.
super :)

ja mam z Gliss kur jedwab w sprayu i jest rewelacyjny - włosy ładnie się rozczesują, wyglądają zdrowo, a co najważniejsze nie są obciążone odżywką.
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#332 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 21 września 2010 - 20:21

Gliss kur jedwab w sprayu

a drogi był? Myśle, że skusiłabym sie na niego, o serii Gliss Kur słyszę same pozytywy a jedwab to już w ogóle musi być super ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#333 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 21 września 2010 - 20:46

kashira, mój spray 14 zł a jest duży ;)

#334 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 21 września 2010 - 21:10

Gliss kur jedwab w sprayu

a drogi był? Myśle, że skusiłabym sie na niego, o serii Gliss Kur słyszę same pozytywy a jedwab to już w ogóle musi być super ;-)

za bardzo nie pamiętam... wiem, że skusiłam się na niego w rossmanie gdy był w cenie promocyjnej ale ile nie pamiętam <bezradny></span>
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#335 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 września 2010 - 08:37

Torii1988, miałam ten spray a jakoś mi nie podszedł, miałam wrażenie że zbytnio obciąża włosy, jest lepki i nieprzyjemny, a co do działania to też się nie sprawdziło

#336 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 22 września 2010 - 10:41

mloda, najwidoczniej wszystko zależy od rodzaju włosów.

#337 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 22 września 2010 - 12:18

Torii1988, ja tez to miałam.
i dla mnie nic nie warte. Włosy były takie jak wczesniej, wcale nie ułatwiały rozczesywania
ale to pewnie zalezy od włosów

#338 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 22 września 2010 - 17:35

Tori, Miałam ten spray, tylko różowy. Dla mnie totalny badziew. Chyba przez rok wykorzystałam z połowę, a ostatnio wyrzuciłam go. Nie dawał kompletnie nic. <bezradny></span>

Ja polecam utwardzacz z essence (drogeria Natura). Kupiłam za 8 zł. Lakier zdecydowanie dłużej się trzyma.

Załączone miniatury

• ess_SOS_NailHardener_10.png

#339 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 września 2010 - 11:58

Nie dawał kompletnie nic

wiec to tylko taka reklama chyba ;/
a ja polecam balsam do ust kokosowy z ZIAJA
fajnie pachnie
nawiliża
i jest tani :)

#340 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 września 2010 - 12:00

Torii1988, ja się podpisują rękoma i nogami pod tym że odżywka i jedwab do rozczesywania są bardzo dobre . miłam z tym do czynienia w salonie przy niejednej klientce i na prawde jest super :) tylko jak się za duzo da to bardzo tłuści wlosy i są już beznadziejne