Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#281 lulu

lulu
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 06 czerwca 2009 - 16:02

O tak! Pod neutrogeną również i ja się mogę podpisać. Zazwyczaj mam wyschnięte i przemarznięte ręce, a ten krem idealnie je natłuszcza, koi i chroni. Bardzo dobry jest.

#282 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 13:40

Ja jestem poki co zachwycona balsamem prostujacym do włosów Nivea.Dzieki niemu nie musze juz niszczyc włosów uzywajac prostownicy.

#283 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 19:04

Vavoom Gold Heat Iron-In Control firmy Matrix - preparat do prostowania do włosów grubych i gęstych. odżałowałam i kupiłam i jestem zachwycona!

Załączone miniatury

• 1769.jpg

Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#284 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 20:52

tuptunio, hehe najpierw trzeba miec te grube i geste wlosy, snia mi sie po nocach poprostu :)

Ja moge polecic lakier do wlosow, jak i pianke firmy Allwaves (czy jak sie to tam pisze), nie raz widzialam je w salonach fryzjerskich no i w zadnej drogerii ich sie nie dostanie, jedynie w hurtowniach fryzjerskich (bynajmniej ja w zadnej drogerii nie widzialam)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#285 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 20:55

najpierw trzeba miec te grube i geste wlosy

jest też do włosów normalnych i do cienkich :-P
Dołączona grafika

#286 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 19 lipca 2009 - 15:03

A ja mam do Was pytanie , czy ufacie i przywiazujecie sie do jednej marki czy zmieniacie ?

#287 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 19 lipca 2009 - 16:44

Post troche nie na temat, ale to chyba logiczne, ze jak ktos trafi na udany zakup kosemtyku z danej firmy, to przy nim zostaje. Na kazdego dziala cos innego.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#288 Amica

Amica
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 20 lipca 2009 - 13:02

czasami jest tak ze dana firma wypuscza np tylko 1 dobry kosmetyk, ale ja raczej jeste przywiązana do firm ktorych kosmetykow uzywam

#289 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 20 lipca 2009 - 13:05

Ja ostatnio używam wiele kosmetyków Nivea i muszę przyznać, że mi służą ;) Jeszcze żaden z nich mnie nie rozczarował, a stosuję specyfiki do oczyszczania twarzy, kremy na noc, nawet kulka jest ekstra :) Moja mama za to bardzo sobie chwali L'oreala dla cery dojrzałej 45+, seria różnych prepartów przeciwzmarszczkowych. Ostatnio dostała ode mnie na urodziny L'oreal Dubble Lifting, kuracja przygotowująca do liftingu i głęboki lifitng :] Jeśli któraś z kobietek stosowała, to nawet bym się ucieszyła z opinii ;)

#290 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 18 października 2009 - 15:55

ja wczoraj kupiłam Holographic Lip Gloss- błyszczyk firmy wibo. rewelacyjny. gęsty, ale idealnie się rozprowadza, pięknie wygląda i bardzo długo się trzyma. nawet mój astor jest nieporównywalny :mrgreen:
Dołączona grafika

#291 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 19 października 2009 - 03:12

cenowo pewnie też nie?:)

#292 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 19 października 2009 - 14:42

Jest bardzo fajne serum do ciala wyszczuplajace lub na cellulit firmy Perfecta nowa technologia kosztuje to 12zl moja mam uzywala tegoichwalila to sobie ja wczoraj zakupilam i zobaczymy efekty;) jest z mentolem i jak sie cialo posmaruje to czuc lekkie pieczenie i chlodzenie silne;P
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#293 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 20 października 2009 - 07:33

ja tak samo stawiam na kosmetyki nivea :):) i ziaja :) sa najlepsze !!
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#294 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 20 października 2009 - 13:40

Tak ja też stawiam na nivea, ziaja no i jeszcze kocham żele pod prysznic i balsamy z dove :-)

#295 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 20 października 2009 - 13:41

Również lubię kosmetyki Nivea, z wyjątkiem szamponów. Te zawsze mnie rozczarowują.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#296 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 12:50

Dziewczyny,polecam lakiery do paznokci firmy Revlon.Swietna gama kolorystyczna,jest z czego wybrac.Najwazniejsze,ze trwale i szybko nie odpryskuja.Oto moj ulubiony odcien.

#297 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:08

Ja moge polecic podkład do cery tłustej i mieszanej Colour Copy firmy Deborah. Wloska firma. podkład nie najtanszy zaplacilam ostatnio za niego ponad 50 zł. Polecila mi go sprzedawczyni w mojej ulubionej drogerii moiwac ze jest to bardzo dobra firma i napewno sprawdzi sie w moim przypadku.
Podkład dobrze matuje utrzymuje sie na twarzy bardzo dlugo jest wydajny i ma bardzo fajna konsystencje. Polecam !!

Załączone miniatury

• 16012.jpg

Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#298 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:11

Ja moge polecic podkład do cery tłustej i mieszanej Colour Copy firmy Deborah. Wloska firma. podkład nie najtanszy zaplacilam ostatnio za niego ponad 50 zł. Polecila mi go sprzedawczyni w mojej ulubionej drogerii moiwac ze jest to bardzo dobra firma i napewno sprawdzi sie w moim przypadku.
Podkład dobrze matuje utrzymuje sie na twarzy bardzo dlugo jest wydajny i ma bardzo fajna konsystencje. Polecam !!

Dobra firma,mialam kiedys podklad tej marki,tyle ,ze kryjacy niedoskonalosci,o przedluzonaj trwalosci,super ;-)

#299 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:12

a w jakich drogeriach można dostać kosmetyki tej firmy? ;>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#300 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:13

a w jakich drogeriach można dostać kosmetyki tej firmy? ;>

Ja kupowalam w Real,tyle,ze w butiku kosmetycznym.