Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#241 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 24 października 2008 - 08:19

Jacqueline, jak ja mam mocno świecącą się cerę to w połączeniu baza z Sorayi plus on matuje u mnie od rana do wieczora:)

Dołączona grafika
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#242 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 24 października 2008 - 18:05

Dziękuję agatka_H ;*
Zielonooka no ja właśnie też mam czasami świecącą cerę .. To dla mnie problem, a puder, który kupowałam w Polsce tutaj chyba nie jest dostępny i byłam lekko podłamana <bezradny></span> Szczerze mówiąc zastanawiałam się właśnie nad tym pudrem, ale myślałam, że to pic, ale skoro mówisz, że jest dobry to wypróbuję u siebie ;-) Dziękuję babeczki ;*

#243 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 27 października 2008 - 13:35

Lipidiose Vichy to według mnie też jeden z lepszych balsamów. z tym że ja kupowałam go za niewiele ponad 50 zł - u mnie w mieście są takie apteki które mają np. w środy kosmetyki vichy 20% taniej więc warto się rozejrzeć :D
trochę tańszy jest Nutrisoft loreala a uważam że równie dobry. i też mają butelki 400 ml.
a kosmetyk polecany przeze mnie to obecnie pianka do mycia buzi Lirene, z nowej serii design your style. pachnie niebiańsko, świetnie oczyszcza i przy okazji mam wrażenie nawilża. a co najważniejsze tania :D
Dołączona grafika

#244 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 listopada 2008 - 08:51

Perfecta krem nawilżający
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#245 tuśka

tuśka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 11:13

krem do twarzy - Vichy Aqualia Thermal - nawilżajacy
krem do rąk - Ziaja kokos, kakao, właściwie wszystkie :-P
coś na celllulit - Ziaja oliwka antycellulitowa
coś na prostowanie i puszenie kłaków - Nivea Straight&Easy

a pytanie mam o tę serię L'Oreal Minerals :) bo słyszałam bardzo różne opinie na ten temat... mówisz Zielonooka że się ładnie trzyma? a jak z aplikacją? trzeba bazę? czy można po prostu tak na skórę? bo chciałabym zrezygnować z podkładu w kremie i właśnie nie wiem <bezradny></span>
„And all I know is I don't regret, that life has brought me here, where I am…” Proszę o głos dla tego Zdolniachy :)

#246 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 01 grudnia 2008 - 18:05

ja całkiem niedawno kupiłam sobie balsam prostujący włosy Nivea Straight&easy
Dołączona grafika
wiele czytałam na jego temat az w końcu zdecydowałam sie kupić.
nie żałuje, nareszcie porzucilam to cholerne żelazko do włosów i wierzę że moje kłaczki szybko dojdą do siebie,,
Dołączona grafika

#247 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 19:17

Ja ostatnio dostałam krem z Perfecty dla cery mieszanej i juz po pierwszym użyciu przypadł mi do gustu jestem z niego bardzo zadowolona ładnie pachnie i ma lekką konsystencję :-D :mrgreen:

Załączone miniatury

• perfecta.jpg

#248 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 19:52

Mała, jakie ma właściwości? matuje?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#249 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 09:26

Ja wczoraj zakupilam Cool Matte Mouse Rimmel - ladnie matuje, wyglada slicznie - tylko za ciemny sobie wybralam, ale w rossmanie nie bylo jasniejszych a przy swietle sztucznym wydawal sie idealny... a niestesty bledziocha jestem i dobor koloru jest zawsze udreka... ale da sie przezyc:P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#250 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 10:41

tuptunio, używam go na noc bo nie lubie niczym się smarować pod makijaż i rano jak wstaje to mam ładna matową cere zero błyszczenia :mrgreen: ;-) wg mnie ogranicza wydzielanie sebum i cera jest jakby zdrowsza ;-)

#251 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 11:25

Mała, ja właśnie teraz poluję na ten krem bo dla mojej cery pasował by idealnie tylko u mnie w mieścinie nie moge go dostać ;-) a ile kosztuje???
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#252 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 13:38

tanika_aha, 14.99 zł cena według mnie bardzo przystępna jak na taką jakość ;-) a w aptece pytałaś :?: bo często w aptekach maja kosmetyki :-)

#253 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 13:44

Mała, nie pytałam ale faktycznie w aptece powinnam znalezc...jutro popytam. Dzięki :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#254 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 21:23

popatrz sobie na gazetki promocyjne z drogerii i hipermarketów bo teraz są różne fajne zestawy promocyjne z okazji świąt, może upolujesz i ten krem.
Dołączona grafika

#255 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 09:49

tanika_aha, i co znalazlaś ten krem :?: :?:

#256 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 20:37

CUDO!!!! opalca sie wydac ta kase;))) wlasnie na szcezscie w tym roku dostalam od bratowej i do tego odzywka bez splukiwania z tej samej serii... ale jeszcze nie sprawdzalama;)

Załączone miniatury

• loreal.jpg

Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#257 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 14:18

MerenRe, co to, na co?
Dołączona grafika

#258 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 16:11

Ja osobiście polecam balsam do prostowania włosów: Taft Straight & Glossy
testowałam wiele tego typu rzeczy, ale ten faktycznie prostuje ;)
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#259 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:37

Isana - Żel do golenia dla skóry wrażliwej z aloesem i witaminą E

Załączone miniatury

• 12251.jpg

Dołączona grafika

#260 zo$ka

zo$ka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 20:39

Trzeba wyprobowac ten balsam ;D Choć szczerze mowic wątpie ze mi to pomoze <bezradny></span> ale przetestowac nie zaszkodzi ;-)