Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#221 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 09:31

Ja kupilam sobie ostatnio z garniera taki bialy zel (chociaz w sumie to nie jest zel) z drobinkami to pilignu 3 w 1. Mozna nim myc codzienne twarz, a jak sie go pozostawi na skorze 3 minuty to dziala jak maseczka. Bardzo mi odpowiada. Po umyciu nim twarzy moja skora jest taka swierza i czysta. Jak dla mnie super preparat. Polecam
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#222 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 17:55

polecam cala serie do wlosow jak macie mozliwosc dostac dziewczyny to sie nie zastanawiajcie :)
Dołączona grafika

#223 Rodzynka

Rodzynka
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 10:02

Ja gorąco polecam: śmietankę do demakijażu z Dermiki (na moją przesuszoną cerę wręcz idealny) i sztyft do ust z Neutrogeny (bardzo szybko pomaga na spierzchnięte usta) :-D
Dołączona grafika

#224 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 11:01

ja polecam do demakijazu plyn dwu fazowy z Ziaja, wszystko wezmie :!: super sprawa, pozatym uzywam mleczka do dem. z Garniera, tez extra.

Z arko polecam gorraco peeling do ciala, a do twrzy pelling z Perfekty :lol: lepszych nie mialam :mrgreen: efekt widoczny odrazu

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#225 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 11:06

a macie jakiś peeling enzymatyczny do polecenia?Podobnież to jest taki bez granulek, "uzdrawia skórę od środka" :) ?
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#226 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 22:59

ja osobiście moge polecić piling enzymatyczny z Dermiki, miałam go i był świetny,dla cery wrażliwej raczej i naczynkowej,a teraz używam trochę tańszego z Lirene- zielone opakowanie i też mi odpowiada jest dobry, polecam także kosmetyki firmy Iwostin bo są nieziemskie,używam z tej serii krem na naczynka z filtrem o nazwie Iwostin Capilin-fioletowe opakowanie-rewelacja!!!!!!jego konsystencja jest lekka i bezzapachowa, dla alergików dobry , stosuję go już od kilku miesiecy i nie zamienię go na żaden innny, choć przyznam szczerze ze miałam też jeszcze inny krem ale z PHARMACERIS- tak pisało na opakowaniu,był podobny do tamtego, ale nie miał filtra ochronnego i był droższy a i było go mniej w tubce, ale też mi sie podobał tylko on pachniał niestety, :lol: nie dla mnie, bo jestem alergikiem,ale też polecam dla innych!! :-D
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#227 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 23:04

Iwunia, z tego co piszesz masz cere naczynkową, tak samo jak ja (i do tego mam mieszaną :-? ) czy mogłabyś polecić mi jakieś żele, toniki, kremy itp.?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#228 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 11 sierpnia 2008 - 19:00

mam krem z dax cosmetics na cerę naczynkową, narazie początkuję z nim, więc nie wiem czy sa jakieś efekty :)

#229 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 21:44

polecam też piankę do mycia twarzy i oczu z firmy Erisa (najnowszy hit w białej butelce), dla mnie jest rewelacyjny, oczywiśice do cery wrażliwej!!!!!!!!!toników już nie używam ,ale kiedyś używałam z Erisa dla wrażliwców i był świetny, a jeszcze miałam z Ziaji ten różowy do naczynkowej i był oki!!!o kremach już wspomniałam że Iwostin jest świetny, a z tańszych to dobry z Soraji był taki żółty (kolor) ale za tłusty , z Erisa też dobry (różowe opakowanie) <omg23></span> <foto56></span>
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#230 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 23 października 2008 - 16:54

a ja bym poleciła w ramach balsamu do ciała krem Nivea soft. Jest świetny,a skóra po kilkukrotnym zastosowaniu jest mięciuteńka w dotyku :-)

#231 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 23 października 2008 - 16:55

a skóra po kilkukrotnym zastosowaniu jest mięciuteńka w dotyku :-)

i klejąca :P przynajmniej dla mnie.

#232 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 23 października 2008 - 17:03

i klejąca przynajmniej dla mnie.

bo się czeka aż się wchłonie :-P
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#233 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 23 października 2008 - 17:04

ja dzis kupialam sobiebalsam do suchej skory Vichy i jest rewelacja! super konsystencja i szybciutko sie wchlania

#234 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 23 października 2008 - 17:06

agatka_H, a jaka cena?
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#235 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 23 października 2008 - 17:09

troche drogi 66 zl ale jest 400 ml czyli 2 razy wiecej niz w przecietnym balsamie

#236 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 23 października 2008 - 17:10

agatka_H, no drogi,al jak warto to trzeba się szarpnąc za kieszeń :-D

#237 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 23 października 2008 - 17:15

przedewszystkim po dluzszym stosowaniu i regularnym balsamow do skory suchej czyli takich bardzo odzywczych i troche drogich oraz peelingow zauwazylam redukcje rozstepow! kiedys byly wyczuwalne pod palcami a teraz skora gladka jak pupcia niemowlaka ;)

#238 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 23 października 2008 - 20:18

to ja polecam puder mineralny Loreala, jest naprawdę genialny i nowe balsamy owocowe do ust Ziaji.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#239 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 24 października 2008 - 03:40

Jacqueline napisał/a:
i klejąca przynajmniej dla mnie.
bo się czeka aż się wchłonie

A no fakt :mrgreen: ;-)

ja dzis kupialam sobiebalsam do suchej skory Vichy

A mogłabyś mi podać nazwę, zdjęcie lub cokolwiek ? Bo Vichy ufam, a teraz jesień idzie to trzeba skórę dobrze nawilżać.

to ja polecam puder mineralny Loreala

Tutaj też poproszę o nazwę lub zdjęcie ;-)
Aha, dobrze matuje ten puder i efekt jest długotrwały ?

#240 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 24 października 2008 - 07:54

lipidiose baslam z vichy