Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#301 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:14

kryjacy niedoskonalosci,o przedluzonaj trwalosci,super ;-)

pamietasz moze jego nazwe ??

a w jakich drogeriach można dostać kosmetyki tej firmy? ;>

jakupilam w jednej z naljlepszy drogeri w moim miescie... sprzedawczyni mowila ze niestety nie wszystkie sklepy moga go miec w swojej ofercie...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#302 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:18

saja, czyli domyślam się, że np w Rossmanie czy Naturze go nie będzie :P
a np. w Douglas? :)

i powiedz mi kochana, czy ten matujący naprawdę daje dobre efekty? nie tworzy okropnej maski, 'nie waży' się na skórze, nie spływa po jakimś czasie no i przede wszystkim na jak długo matuje? ;>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#303 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:19

Byl w szklanej butelce,napewno nie nawilzajacy,gesty i dobrze kryjacy.Kurka wodna ,ale nazwy na butelce nie pamietam Saja.

#304 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:25

saja, czyli domyślam się, że np w Rossmanie czy Naturze go nie będzie :P
a np. w Douglas? :)

no :)

i powiedz mi kochana, czy ten matujący naprawdę daje dobre efekty? nie tworzy okropnej maski, 'nie waży' się na skórze, nie spływa po jakimś czasie no i przede wszystkim na jak długo matuje? ;>

to wszystko zalezy od typu cery ale mowiac szczerze napewno zaliczam go do najlepszy pokladow jakich uzywalam...
skora jest matowa... moim zdaniem nie tworzy efektu maski (nawet przy tak jasnej skorze jaka mam ja)... nie wazy sie...
u mnie na twarzy utrzymuje sie min 8h (bez poprawek)

Byl w szklanej butelce,napewno nie nawilzajacy,gesty i dobrze kryjacy.Kurka wodna ,ale nazwy na butelce nie pamietam Saja.

aha... hm.. ciekawe
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#305 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 13:30

taki to byl,znalazlam w necie.

#306 arpka

arpka
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 20:25

ja polecam rewelacyjny 100%naturalny samoopalacz pat&rub, rewelacja, w końcu mam super opalenizne bo na solarium przez moje naczynka nie moge chodzić :-( , świetnie się wchłania, nie pozostawia smug. wyczytałam że w składzie ma olej marchwiowy i ekstrakt z łupin orzecha włoskiego :-)

#307 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 11:14

saja, dziękuję za odpowiedź :)

arpka, ale z tego co się orientuję to kosmetyki pat&rub są cholernie drogie :( to fakt, że są eko, naturalne itd ale mimo wszystko dla osób takich np. jak ja czyli nie pracujących a uczących się i finansowo zależnych jeszcze od rodziców cena ma znaczenie :P
a tak ciągnąc temat samoopalaczy to ja polecam na to miejsce balsam brązujący z firmy Ziaja, o ten:
Dołączona grafika
daje ładną orzechową opaleniznę :) tylko trzeba pamiętać żeby podczas aplikacji co chwilę myć ręce bo inaczej może być przykra niespodzianka pod postacią żółtych pazurków i wnętrza dłoni :D a kosztuje niewiele bo ok 10zł :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#308 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 18 listopada 2009 - 18:47

a tak ciągnąc temat samoopalaczy

to tutaj na przyszłosc:
samoopalacze-vt483.htm
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#309 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 lutego 2010 - 20:10

Kupiłam sobie kredkę do oczu firmy Gosh.Super się rozprowadza,miękka,łatwo się rozciera.Kolorek blue moon.Fajnie prezentuje się na oku.Polecam.Koszt 28zł.Cena może odstraszać,ale naprawdę warto wydać tyle kasy na ten kosmetyk.

#310 albatrosik

albatrosik
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 13 marca 2010 - 19:35

ja w razie potrzeby teraz zimą używam samoopalacza w sprayu do twarzy i ciała firmy Floslek, doskonale się rozprowadza i równomiernie nadaje ciepły naturalny odcień- fajnie też utrwala letnie opalanie ;-)

#311 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 14 marca 2010 - 11:41

Mam pytanie - czy znacie jakiś dobry suplement diety, jakieś kapsułki czy odżywki do włosów i paznokci ?
Paznokcie są bardzo łamliwe i porozdwajane, a włosy suche na końcach i strasznie wypadają :/

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#312 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 14 marca 2010 - 11:58

elizabeth, co do włosów to poczytaj temat "wypadanie włosów" tam powinnaś znaleźć pomoc, bo ostatnio poruszałyśmy ten temat.

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#313 slimcamelia

slimcamelia
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 14 marca 2010 - 21:51

Do paznokci na ich wzmocnienie to polecam Odżywka do paznokci z keratyną Hean Fashion Happy Nails ,teraz mam problem z głowy nie jest droga ale skuteczna. :lol:

#314 Cesarzowa_A

Cesarzowa_A
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 16 marca 2010 - 16:49

Jednym z superkosmetyków na mojej półce jest płyn do demakijażu Eye Care Flosleku. Idealnie zmywa makijaż oczu, nie podrażnia ich i nie zostawia tłustej otoczki. Polecam :)

#315 elle_87

elle_87
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 30 marca 2010 - 15:00

Zgadzam się, płyn do demakijażu oczu jest super :) Oprócz tego dorzuciłabym jeszcze serię antycellulitową tej samej firmy, a do pielęgnacji włosów Schwarzkopf i Timotei - to moje ulubione firmy :)

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2010-05-24, 20:03 ]
reklama na forum zabroniona, zapoznaj się z regulaminem

#316 news

news
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 26 maja 2010 - 15:53

a ja polecam mało znane kosmetyki BANDI Cosmetics. To Polska marka dostępna głównie w salonach kosmetycznych i w Zachwyciła mnie maseczka drożdżowa i krem z algami.

#317 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 maja 2010 - 17:31

Ja polecam regenerujące mleczko do ciała Garnier z wyciągiem z klonu(czerwona butelka).Świetnie się rozprowadza,szybko wchłania,ciało przyjemne w dotyku.Jestem zachwycona.

#318 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 maja 2010 - 12:25

wyciag z klonu działa nawilazająco wiec pewnie skóra jest mila w dotyku i penie nie taka sucha.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#319 temptress

temptress
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 02 czerwca 2010 - 18:45

Odnawiam temat kobietki ;) kiedyś miałam problem z czerwonymi policzkami... Zimą cierpiałam, bo ich kolor sięgał czasami aż do sinego. Czerwieniłam się zawsze, bez powodu, co było dla mnie dużym dyskomfortem. Gdy odwiedziłam dermatologów (3/4) żaden nie wpadł na to, że mogą być to naczynka... Myśleli, że to sprawa suchej skóry i przepisywali mi tłuste maści i inne specyfiki... W końcu sama postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce - poszłam do apteki i kupiłam IVOSTIN krem na zaczerwienienia (z serii fioletowych). DZIEWCZYNY, REWELACJA! Daje straszną ulgę skórze, delikatnie ją nawilża, przy czym skóra się nie błyszczy. Wchłania się natychmiastowo, a zaczerwienienia znikają. Obecnie używam już 4 tubki, problem zniknął. Jest świetny jako baza pod podkład, stosuję go 2 razy dziennie. Polecam :)

#320 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 01 lipca 2010 - 15:17

a czy znacie może jakąś firmę, która produkuje róż do policzków z drobinkami złota??
Dołączona grafika

Dołączona grafika