Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-05, 01:13 Samoopalacze
Ja używałam Nivei w sprayu-bardzo dobry, choć mam wrażenie, ze trochę za szybko się zmywa.
Kolastyna-mialam trudności ze zmyciem(trzeba było szorować i szorować) ale kolor nie jest taki żółty jak np.w przypadku Ziaji.
Dax w piance-całkiem dobry, generalnie nic nie mogę złego napisać na jego temat. Bardzo fajne jest to, że szybko się wchłania, z racji tego, że to pianka of course i już po chwili można się ubrać.
Ziaja-oprócz tego, że jest zbyt żółty odcien,to jeszcze mnie uczula, szczypią mnie oczy, więc u mnie odpada.
Używałam też samoopalacza Venity-ma naturalny (w miarę) kolor, ale tragicznie sie zmywa.
No dziewczyny, a jakie Wy macie doświadczenia z samoopalaczami?
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 291 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-05, 14:37
calineczka napisał/a:
Ja używałam dwóch
Pierwszy w spray z avonu
Drugi Garnier-raczej to balsam brązujący
w obydwu pzypadkach chyba nie umiem tego "obsugiwać " bo zawsze miałam jakieś plamy
Aha, czyli chyba są do bani. A może spróbuj wcześnie posmarować się nietłustym balsamem nawilżającym i po wchłonięciu się rozprowadź samoopalacz?Wtedy bardziej równomiernie wychodzi ten odcień.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-05, 20:02
Ja samoopalaczy nigdy nie używałam. Ale używam balsamów brązujących teraz mam z Kolastyny(ActiveBody ) i jestem zadowolona, kiedyś używałam Ziaji Sopot, ale ten strasznie smierdział
Ja uzywam Balsamu Skóra MUśnięta Słońcem , dla cery śniadej Garniera. Zadnych smug, miły zapach nie to co reszta samoopalaczy , super rozprowadza się po ciele i skóra rzeczywiscie jest musnięta słoneczkiem
A ja polecam samoopalacz w piance Dax Cosmetics. Świetny kolorek wychodzi, naprawdę. I nie robią się smugi mimo że rzadko kiedy przykładam się to rozprowadzania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum