Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#341 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 24 września 2010 - 18:13

Lakier do włosów Volume Sensation (Nivea). Polecam :mrgreen:
Bardzo mocno utrwala, a przy tym pozostawia włosy elastyczne i miękkie w dotyku.
Bardzo fajne opakowanie :lol:

Załączone miniatury

• lakier.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#342 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 24 września 2010 - 18:18

katti, kocham lakiery z nivea :)
również mogę polecić, i ten co katti i diamond gloss :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#343 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 24 września 2010 - 18:56

tylko jak się za duzo da to bardzo tłuści wlosy i są już beznadziejne

racja.
wszystko w nadmiarze szkodzi ;)
jak się umie używać kosmetyków to widać efekty.

#344 Marianna

Marianna
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 08 października 2010 - 12:03

Witam
Jestem konsultantką Oriflame i polecam serdecznie te kosmetyki i nie znaczy to że chcę je wam sprzedawac lecz możecie je sobie same kupowac o 30% tanie i eksperymentowac do woli a jak stwierdzicie po uzyciu że nie odpowiada jakiś kosmetyk to fima ma gwarancję satyswakcji,co oznacza,że mam prawo zwrócic kosmetyk a firma zwróci mi pieniądze za użyty już kosmetyk nawet w 30% czy jakas drogeria w której kupujemy kosmetyk zwróci nam pieniądze za nie trafiony zakup, raczej nie bo o takiej nie słyszałam i jeszcze do tego kupuję je taniej nawet do 30% w cenach producenta bez żadnych marż jakie nażucają drogerie w jakich się zaopatujemy.
Piszczcie jak chcecie z takiej szansy skorzystac
Pozdrawiam

#345 Marianna

Marianna
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 08 października 2010 - 19:00

Witam
Ja nie pisałam o wodach toaletowych jak zrozumiałam w odpowiedzi lecz o jakości tych kosmetyków takich jak np, kremy,balsamy,szampony,odżywki itd. Jestem osobą po 50-tce i używałam w swoim życiu już nie jedne kosmetyki a chcę nadmienic,że nigdy na nich nie oszczędzałam i nawet wichy w kosmicznych cenach i ze składem podobnym do Oriflame.
Wiadomo, że Oriflam ma również wody cenione przez klientki z serii gordani oraz kosmetyki kolorowe i podkłady z tej serii, które są od wielu lat w sprzedaży. Prawdo podobnie ciocia nie potrafi z nich korzystac. Radzę aby na początek wypróbowac próbki.

#346 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 15 października 2010 - 15:27

a ja polecam vichy- plyn micelarny
dla osob z wrazliwa cera tak jak moja jest jak znalazl
ja nie moge myc twarzy woda, bo zaraz mam niespodzianki na twarzy
a ten plyn jest cudowny.moja skora juz po 2 tyg stosowania pozbyla sie czesci zaskorniakow,odzyskala swoj ladny kolor, jest swieza i co najwazniejsze bez niespodzianek
wart swojej ceny, naprawde

Załączone miniatury

• vichy.jpeg

"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#347 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 17:47

Polecam DANIELLE LAROCHE żel oczyszczający z minerałami z Morza Martwego.
Oryginalna głęboko działająca formuła zawierająca oczyszczające błoto oraz minerały Morza Martwego, wzbogacona o składniki nawilżające. Otwiera i oczyszcza pory skóry, absorbuje nadmiar sebum, usuwa zanieczyszczenia oraz makijaż, a jednocześnie odżywia, odświeża i energetyzuje skórę. Po zastosowaniu żelu skóra pozostaje czysta, delikatna i gładka w dotyku.
Fajnie napina skórę buzi i jest bardzo wydajny.

Załączone miniatury

• laroche.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#348 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 10:49

katti a jaki masz typ skóry ? powiedź czy ten żel wysusza skórę ? czy skórą jest naciągnięta ? i ile kosztuje ?
Dołączona grafika

#349 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 15 listopada 2010 - 20:47

ile kosztuje ?

Jak dobrze pamietam ja zaplacilam 14 zl.

katti a jaki masz typ skóry ?

Sucha

Ja nie uzywam go codziennie. Daje super efekt - przynajmniej dla mnie ;-)
Cera jest gladka i odswiezona.

#350 misza25

misza25
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 15:58

Lakier do włosów Volume Sensation (Nivea). Polecam :mrgreen:
Bardzo mocno utrwala, a przy tym pozostawia włosy elastyczne i miękkie w dotyku.
Bardzo fajne opakowanie :lol:

zgadzam sie! te lakiery są bardzo fajne! Dobrze utrwalają, łądnie pachną i nie robią z włosół kasku ;)
Dołączona grafika

#351 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 17:48

ja również uzywam lakieru do włosów nivea ale Styling spary diamond gloss , który nadaje włosom blask łądnie utrwala włosy.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#352 zuza.one

zuza.one
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 16:41

Pomadka ochronna Nivea truskawkowa. Banalne ale to mój ulubiony kosmetyk ;) Nie rozstaję się z nią na krok.
Dołączona grafika

#353 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 stycznia 2011 - 15:40

Polecam pomadkę Eveline.JEST NAWILŻAJĄCO-WYGŁADZAJĄCA.Świetnie sie rozprowadza na ustach.Dość długo trzyma na wargach.Oto odcień jaki sobie kupiłam.612.

#354 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 13 lutego 2011 - 17:19

Polecam baze pod makijaz firmy Ingrid :)
Fajnie wygladza i daje dlugotrwaly efekt makijazu :)
Kosztuje 12 zl
Czesto jest stosowana w salonach kosmetycznych :)

Załączone miniatury

• baza.jpg

#355 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 lutego 2011 - 17:21

kattie21, wow a powiedz mi czy na to jeszcze naklada sie fluid? czy juz nie ?
gdzie mozna to kupic?

#356 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 13 lutego 2011 - 17:25

kattie21, wow a powiedz mi czy na to jeszcze naklada sie fluid? czy juz nie ?
gdzie mozna to kupic?

Ta baza jest silikonowa (bezbarwna) wiec normalnie nakladasz na nia fluid, puder, etc.
Ale ja np. zauwazylam ze cera zrobila sie duzo bardziej delikatna niz jak bezposrednio na buzie nakladalam puder...
Ja zamawiam przez kolezanke kosmetyczke, ale wiem ze mozna przez internet zamowic, bo maja swoj sklepik :)

#357 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 13 lutego 2011 - 21:34

Ja jestem fanką kosmetykow naturalnych, ostatnio kupiłam krem na szyje i dekold firy Floslek beECO :-) Uzywam dopiero od tygodnia ale jestem zachwycona delikatniutkim zapachem i konsystencją

A co do baz pod makijaz o ktorych mowa w ostatnich postach to ja nie mam przekonania do tych specyfików, uzywala raz i sadze ze to nic nie daje poza wydanymi pieniędzmi

#358 arleta81

arleta81
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 14 lutego 2011 - 12:26

ja polecam tusz astor z lycrą,rewelacja !!
cena ok 30zl,ale baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo wydajny.

Ja natmoast nie lubie tuszy dwufazowych,nigdy nie umiem pokryc białej wartswy dokłądnie i wygląda to dziwnie

haha, mam dokładnie to samo! zawsze gdzieś coś zostanie niepokryte i koszmar gotowy. I powieka umazana i wszystko upaprane i nerw gotowy! :-x

ostatnio używam inglot long&curly i nie jest źle... Aaaale mogłoby być lepiej :)

#359 Domatorka

Domatorka
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 23 lutego 2011 - 20:26

Ja polecam eyeliner manhattan, wydajność na szóstkę, w dodatku ma sztywny pędzelek do nakładania, nie taką miotełkę, z którą niestety nie umiem sobie poradzić :oops: poza tym to jedyny znany mi kosmetyk, który się nie rozmazuje w ogóle (lato, 30 stopni, zima, deszcz ze śniegiem - nic go nie rusza)

#360 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 12 kwietnia 2011 - 18:39

Ja dostałam w prezencie kosmetyki ekologiczne z Sanoflore - gama przeciw niedoskonałościom. Może nie testuję ich zatrważająco długo ( bo to miesiąc mija ), ale do tego czasu jestem zadowolona z nich. Mam żel oczyszczający, roll on przeciw niedoskonałosciom, a szczególnie spodobała mi się z maska oczyszczająca z trawą cytrynową :) Fajnie rozgrzewa :)