Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Kosmetyki godne polecenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
676 odpowiedzi w tym temacie

#361 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 13 kwietnia 2011 - 08:48

polecam puder vichy dermablend

Dołączona grafika

chyba wielu już znany

jest rwelacyjny, nie zapycha, mega delikatne wykończenie, przedłuża trwałość podkładu[/list]
Dołączona grafika

#362 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 15 kwietnia 2011 - 10:38

Polecam nowy szampon do walki z łupieżem. do kupienia tylko w aptece, bo to raczej kosmetyk - lek a nie zwykły szampon.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#363 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 07:57

Polecam nowy szampon do walki z łupieżem. do kupienia tylko w aptece, bo to raczej kosmetyk - lek a nie zwykły szampon.

na łupież wiem, że pomaga NIZORAL ale drogi :-/
Dołączona grafika

#364 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 19:52

A to mi się może akurat przydać, bo nizoral w tym przypadku akurat nie działa.
Ja już około miesiąca używam masła do ciała i peelingu z beECO. Nie byłam tak super przekonana do masła. A tu proszę dla mnie to strzał w 10. I skóra nie piecze. W duecie super się sprawdzają.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#365 mała_mi

mała_mi
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 26 kwietnia 2011 - 13:01

to ja wrzuce cos dla osob ktore skatowaly swoje wlosy prostownica, tak jak ja. albo po prostu maja wlosy suche i chca je nawilzyc. Kolezanka mnie namowila na maske z alg z internetowego sklepu /nazwa usunięta/, podchodzilam sceptycznie do takich nowosci... ale powiem Wam ze efekt jest na prawde fajny, mocno nawilza i wygladza. nie polecam tylko osobom ktorym sie wlosy przetluszczaja. ja odstawilam juz prostownice i po kazdym umyciu stosuje ta odzywke plus cieply recznik. splukuje po 7 minutach.
Dołączona grafika

#366 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 03 maja 2011 - 10:08

gorąco polecam jeśli ma ktoś możliwość zakupu tych produktów, ja zakochałam się szczególnie w dwóch ale jeszcze inne produkty tej firmy są niesamowite i widać efekty po ich stosowaniu
Pierwsze to krem dla cery wrażliwej z rozszerzonymi naczyniami krwionośnymi a drugi to serum z wit c o przepięknym zapachu

[ Dodano: 2011-05-03, 10:09 ]
tzn sorki pierwsze serum a drugi krem jak widać na załączonym obrazku a firma to Ole Henriksen

Załączone miniatury

• serum.jpg
  • OLE.jpg

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#367 adonis

adonis
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 10 maja 2011 - 15:52

Generalnie polecam kosmetyki Guam i kosmetyki Leim. Te dwie marki nie są bardzo znane w Polsce, ale to produkty wysokiej jakości. Guam ma np. bioekologiczne szampony, natomiast Leim, algową maskę plastyczną. Wszystkie te kosmetyki z czystym sumieniem polecam ;-)

#368 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 12 maja 2011 - 19:27

Generalnie polecam kosmetyki Guam i kosmetyki Leim.

przyznam, że 1-szy raz słyszę o tych firmach ..pewnie ceny też są mega nieziemskie ;-)
Dołączona grafika

#369 madame

madame
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 13 maja 2011 - 11:30

z guam ja miałam całą serię błotną do wyszczuplania i usuwania cellulitu, ale czy podziałało to nie wiem, bo byłam nie systematyczna wrrrrr :-(
mi się właśnie skończył olejek z dzikiej róży, myślałam że oleista formuła mi nie będzie odpowiadała, ale jest fajniejszy niż kremy, naturalne jest to, że chwila minie zanim się wchłonie, ale za to się wchłania całkowicie :)

Załączone miniatury

• roza.jpg

#370 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 13 maja 2011 - 12:57

Jeszcze extra niezastapionego szamponu nie znalazłam...
Za to do codziennej pielegnacji jak dla mnie Dove jest niezastapione, mam z tej serii która na zdjęciu :)

Super nawilża.

Załączone miniatury

• dove_visiblecare_nutriummoisture.jpg

#371 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 13 maja 2011 - 13:39

Jeszcze extra niezastapionego szamponu nie znalazłam...
Za to do codziennej pielegnacji jak dla mnie Dove jest niezastapione, mam z tej serii która na zdjęciu :)

Super nawilża.

fakt szampony z Dove są dobre (dobrze pienią się, ładnie pachną, włosy są miekkie i łatwo rozczesują się) ale na pewno nie rewelacyjne
Dołączona grafika

#372 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 maja 2011 - 14:24

fakt szampony z Dove są dobre

dla mnie są rewelacyjne ja używam najchętniej z DOVE bo najlepiej służą moim włosom :) natomiast kupiłam wcześniej te nowe z herbal esen. i fakt pięknie pachną ale moje włosy po nich są przyklapnięte i za nic w świecie nie mogę ich sobie jakoś podnieść (którąś tutaj też taki problem ma po tym szamponie)

#373 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 15 maja 2011 - 00:44

Produkty LUMOS przeznaczone są do pielęgnacji skóry jako seria naukowa, które pomogą odzyskać młody wyglad.

Załączone miniatury

• 1984905875pdct_two.jpg
  • 768332628pdct_one.jpg

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#374 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 15 maja 2011 - 08:37

kaskuskaa, ale pewnie cena jes też powalająca, i gdzie można coś takiego dostać bo 1-szy raz widzę cuś takiego . moze coświęcej napiszesz o tym specyfiku ile czasu używasz?
Dołączona grafika

#375 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 czerwca 2011 - 11:29

Polecam deo - roll on z serii Fa - wcześniej miałam jogurtowy, teraz Pink Passion i zadowolona jestem jeszcze bardziej <ookk></span> Działa super i naprawdę długo :mrgreen: Dodatkowo zapach jest bardzo ładny ;) Polecam :-D

Dołączona grafika

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#376 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 10 czerwca 2011 - 13:02

elizabeth, u mnie Fa się nie sprawdza, zostawia mi ślady na ubraniach i nawet pod pachami mam białe ślady. Miałam jeden i wyrzuciłam.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#377 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 czerwca 2011 - 07:29

Katarzynka89, nie wiem od czego to zależy, ale u mnie nie zostawia białych śladów ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#378 Maja.

Maja.
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 13:16

Ja używam Rexony i nie mam żadnych śladów na koszulkach ;)

#379 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 21 czerwca 2011 - 21:00

Produkty LUMOS przeznaczone są do pielęgnacji skóry jako seria naukowa, które pomogą odzyskać młody wyglad.

co to jest "kwas hialuronowy o jakości medycznej" ??? jakosc medyczna?

#380 Malutka

Malutka
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 17:23

Ja szczerze polecam dezodorant Nivea invisible for black&white, poza tym mleczko do demakijażu dla cery wrażliwej Flosleku, róż Bourjois i lakiery Golden Rose-ostatnio kupiłam w kolorze miętowym, cudo! :)