Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Taniec

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
118 odpowiedzi w tym temacie

#81 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 12:08

Uwielbiam tanczyc :-D mozna powiedziec ze taniec to moja wielka pasja zaraz obok
podrozy. jak dla mnie taniec daje niesamowita mozliwosc rozwoju ;-)
zawsze bardziej podobal mi sie taniec nowoczesny niz klasyczny. Zawsze bardziej mnie
do takich tancow ciagnelo. Mozna powiedziec, ze od niedzieli zrealizowalam swoje marzenie. Chodze ma multidance czyli polaczenie przeroznych stylow tanecznych.
I w srody na sexi style badz sexi flexi jak to mawia nasza instruktorka :lol:

Cwiczymy uklady na kazdych zajeciach i walkujemy po kilkanascie razy jeden.
Jak ktos nie ma kondycji to nie ma szans. Ja pomalu dzieki tym tancom ta kondycje zdobywam. Tanczymy do piosenek Lady gagi, Madonny a wczoraj do piosenek Pussycat Dolls :mrgreen: Jestem okropnie zadowolona z tych tancow. Niektore elementy mozna wykorzystac na dyskotece, niektore natomiast odradzam. Nie nadaja sie na disco. bardziej w domu do pocwiczenia.

a to sa przykladowe filmiki z One Fit gdzie chodze i jak takie tance wygladaja

[youtube]

201407101662.png

#82 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 18:59

ee... jeżeli mam być szczera, to nie widzę w tym nic seksi :P jakoś mi się to skojarzyło z takimi trzęsącymi się tyłkami tancerek w (H)amerykańskich teledyskach <H></span> Nie podoba mi się tego typu "taniec" aczkolwiek po takich fikańcach kondycję wyrobić sobie jak najbardziej można.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#83 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 19:59

nie(d)oceniona, to samo chciałam napisac co ty ale myślałam że za bardzo będę szczera :P dla mnie to takie nico ... tylko 2 ruchy mi się spodobały bo rzeczywiście były sexy ale reszta to taki dobry areobik :)
można sobie wyrobic kondycje bo każdy rucha jakoś wpływa na nasze ciało :)

#84 eva.biedrona87

eva.biedrona87
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 18:50

ja bardzo bym chciała iść na kurs salsy - ale mój facet nie chcę... ;( mam nadzieję, że w końcu ulegnie moim namowom i się skusi ;P

#85 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 02 grudnia 2010 - 10:49

ale mój facet nie chcę...

To idź sama :mrgreen: moja psiapsiółka też bardzo chciała chodzić na kurs, ale wahała się, bo nie miała partnera i wreszcie zdecydowała się, że zapisze się sama. Chodzi już rok i jest bardzo zadowolona a partnera znalazła na kursie, bo tańczy z jednym z instruktorów. Wiele razy mnie namawiała i przyznam, że gdyby nie nagminny brak czasu to nawet bym się nie zastanawiała ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#86 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 11 grudnia 2010 - 11:16

ee... jeżeli mam być szczera, to nie widzę w tym nic seksi

ani ja.

Za to Tango....mmm BOSKA sprawa. Według mnie jeden z najbardziej przepełnionych erotyzmem, emocjami taniec.

podoba mi sie też balet.
Jako dziecko chodziłam na taniec towarzyski.

ale mój facet nie chcę...

i??? pomysl o sobie > IDz sama. :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#87 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 11 grudnia 2010 - 22:20

Kazdy ma prawo do własnego zdania mi sie osobiscie taka forma tanca podoba, na ostatniej imprezie duzo z tych ruchow wykorzystalam w tancu ;-) kazdy ma inne poglady na taniec, dla mnie krecenie pupa jest seksi czy biodrami no nie mowcie ze nie <co></span>

201407101662.png

#88 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 13:49

Ja chodzę 9 lat na tańce. 8-) 8-)
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#89 martie

martie
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 16:19

Kiedyś przez kilka miesięcy trenowałam taniec nowoczesny, ale ostatecznie stwierdziłam, że nie za dobrze czuję się w tych stylach. Teraz chciałabym wrócić do tańca, ale stylem, który najbardziej mnie pociąga jest locking & popping. Po prostu świetna sprawa:).

#90 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 10:37

Kiedyś przez kilka miesięcy trenowałam taniec nowoczesny, ale ostatecznie stwierdziłam, że nie za dobrze czuję się w tych stylach. Teraz chciałabym wrócić do tańca, ale stylem, który najbardziej mnie pociąga jest locking & popping. Po prostu świetna sprawa:).

To wracaj na ten styl tańca, przecież można znaleźć, jak chcesz mogę ci pomóc!
Ja uwielbiam taniec nowoczesny, bo można się wyszaleć. Mogę wiedzieć czemu nie dobrze czujesz się w tych tańcach, nowoczesnych? Może ci coś doradzę. ;-)

#91 bean

bean
  • Użytkownik
  • 126 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 17:42

Taniec to marzenie mojej matki, zawsze chciała tańczyć.
Marzenia mam po niej, niestety dla niej jak i dla mnie to tylko marzenie.
W wieku 11 lat chodziłam rok na taniec nowoczesny, stałam w przedostatnim bądź ostatnim rzędzie, bo byłam beznadziejna. Od tamtej pory nie wierze, że poradzę sobie w tańcu towarzyskim z partnerem, a tak bardzo chciałabym potrafić tańczyć, wyrażać swoje uczucia poprzez taniec, tańczyć. Lubię rumbę, oraz tańce latynoamerykańskie..
Dołączona grafika

BEAN - po narodowym języku Irlandczyków znaczy KOBIETA,

bardzo proszę nie mylić z fasolą :)

#92 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 17:56

Po pierwsze skąd wiesz, ze byłaś(tańczyłaś) beznadziejna/nie?
Po drugie spróbuj zapisz się i zobaczysz czy dasz sobie rade:)
Ja wierze, ze dasz rade:)

#93 koralina

koralina
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 18 lutego 2011 - 12:39

Zapisuj się! Nawet się nie zastanawiaj!:) Ja sama nigdy nie tańczyłam, niedawno pod wpływem chyba telewizji postanowiłam pójść na zajęcia z dancehallu.:D
A, stwierdziłam, że spróbuję, bo takie zajęcia weszły do oferty klubu, w którym ćwiczę fitness.:D i jest świetnie!:) polecam.

#94 bean

bean
  • Użytkownik
  • 126 postów

Napisano 19 lutego 2011 - 03:06

Po pierwsze skąd wiesz, ze byłaś(tańczyłaś) beznadziejna/nie?

Nie bez powodu postawili mnie w przedostatnim rzędzie..,a moze to był i ostatni :-|

Zapisuj się! Nawet się nie zastanawiaj!:) Ja sama nigdy nie tańczyłam, niedawno pod wpływem chyba telewizji postanowiłam pójść na zajęcia z dancehallu.:D

Nie umiem się ruszać, jestem sztywna jak drut, bez skojarzeń proszę :roll:

Ostatnio znów powiedziałam miśkowi, że chciałabym się nauczyć tańczyć, a on odparł, że nigdy mnie nie widział nawet żebym się choć trochę ruszała.. :evil:
Dołączona grafika

BEAN - po narodowym języku Irlandczyków znaczy KOBIETA,

bardzo proszę nie mylić z fasolą :)

#95 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 16 marca 2011 - 15:36

Słuchajcie,a ja mam takie pytanie,czy ktoś wie gdzie w stolicy mozna sie poduczyć tańca Bollywood ?

#96 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 16 marca 2011 - 18:34

Słuchajcie,a ja mam takie pytanie,czy ktoś wie gdzie w stolicy mozna sie poduczyć tańca Bollywood ?

Wiem , że coś takiego było na Łowickiej , blisko metra Pola Mokotowskie.
A.

#97 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 16 marca 2011 - 22:31

Bean mnie też często w ostatnim rzędzie mnie stawiano ale nie poddałam się.

#98 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 20:39

ja się zapisałam na salse i tańczę już miesiąc. Idzie mi coraz lepiej i powiem nieskromnie, że jestem jedną z najlepszych w grupie ;-)
bean, ja też kiedyś chodziłam do takiego teatru muzycznego i zawsze mnie dawali do ostatniego rzędu, bo nigdy nie umiałam zapamiętać kroków, a widzisz teraz radzę sobie bardzo dobrze ;-)
Może wtedy po prostu nie byłaś gotowa?? Może akurat ta forma tańca Ci nie odpowiada??
Ja np w tańcu współczesnym nie czułam się za dobrze (a taki uprawiałam w tym teatrze) natomiast w salsie (która jest bardzo energiczna) czuję się znakomicie!! Ja mam jeszcze jeden problem do tego: nie mam wrodzonego wyczucia rytmu (nabyłam go podczas nauki tańca) ale i tak mnie łatwo wybić.
Nie poddawaj się. Chcesz tańczyć to tańcz i nie przejmuj się tym co mówi ktoś obok. To Twoje życie ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#99 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 22:16

malenka super, że umiesz tańczyć i dobrze ci idzie widać, ze cieć to móc chociaż jak piszesz nie było łatwo, bo byłaś tez na końcu dałaś rade:)
A pójdziesz do you can dance?
Ja pewnie tak .

#100 ewka85

ewka85
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 01 maja 2011 - 08:14

ja już dwa miesiące tańczę. uczymy się z narzeczonym tańczyć do "banalny" t.love.
dopiero jak zaczęłam tańczyć, to uzmysłowiłam sobie, jaki to szybki kawałek.

ale też się bałam na początku, że nie damy rady, że jesteśmy kołki, itd. a już na pierwszej lekcji się okazało, że wcale nie jest tak źle :)