Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

staniki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#121 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 05 września 2009 - 13:14

Nie znosze tego ze jak juz widze swoj rozmiar to patrze ze tam taka gabka ze mi sie nic nie zmiesci

no ja tez tego nie cierpie , czuje sie dziwnie bo widze ze mam wiekszy biust niz jest w rzeczywisosci i jeszcze czuje jakbym miła cos dziwnego na sobie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#122 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 06 września 2009 - 10:50

Ja tez mam problem z doborem dobrego biustonosza! Tak na dobra sprawe to mam jeden, no moze dwa, z ktorych jestem zadowolona. Ale za jeden dalam chyba 60zl i byl jednym z najtanszych... Wkurza mnie to, ze te wszystkie push-up sa robione tylko z uwagi na dziewczyny z malym biustem! One maja za zadanie podniesc i powiekszyc... A przez ja powiekszac sobie nie musze a podnosic jak najbardziej chce! :evil:
Dołączona grafika

#123 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:00

no ja też marze o staniku usztywnianym który by podnosił a nie mial kilometrowej gabki.... :roll: a już najbardziej to bym chciała mieć bardotkę jakąś fajną ale jeszcze nie spotkalam :-/

#124 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 07 września 2009 - 19:36

la senza ma staniki lekko usztywniane, bez fiszbin i gąbek, a jednak podnoszące i robią przeceny! ja kupilam chyba 6 sztuk, byly po 20- 25 zł :mrgreen: bardzo tez jestem zadowolona z marki esotiq - tez robią super przeceny od 30 do 70% i to regularnie, bielizna jest sliczna!
lilian

#125 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 września 2009 - 08:57

lilya gdzie te cuda można kupić? mi nazwa nic nie mówi... :oops:

#126 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 września 2009 - 10:15

mloda, la sensa ma swoja strone internetowa, druga firma z pewnoscia tez ;)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#127 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 08 września 2009 - 13:44

Kupilam sobie dwa staniki 80D, ale takie scislejsze i faktycznie jest lepiej :-P
Poza tym..teraz zawsze bede mierzyc zanim kupie. A na takich rynkach zwykle nie ma mozliwosci.

#128 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 września 2009 - 19:38

A na takich rynkach zwykle nie ma mozliwosci.

ja mam blisko rynek wiec zawsze mozge przymierzyc i oddac/wymienić nie zdarzyło mi sie zeby sprzedawca odmówił wymiany :-) no ale moze kiedys bedzie mnie stać na kupowanie w sklepach :-) :D

#129 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 09 września 2009 - 21:20

Większość kobiet nosi źle dobrane staniki..a jak jest z Wami?

I okazało się, że ja też :shock: Dziś zmierzyłam się dokładnie i wyszło, ze mój rozmiar to 75E, a nie 75D jak myślałam wcześniej. Swoją drogą, że rozmiarówka też jest tak różna, że najlepiej zmierzyc stanik przed zakupem. Dzisiaj w jednym sklepie mierzyłam kolejno 75E, 80E, 85E i wszystkie były za ciasne. W pierwszym momencie to miałam łzy w oczach, a w głowie jedną myśl: "rany, ale przytyłam" :shock: W kolejnym sklepie okazało się, że 75E leży idealnie (dla pewności zmierzyłam także 80 ;-) ). Tak więc wszystkie biustonosze, które mnie uwierają, odstaja, piją idą w kubeł :evil:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#130 aniaNes

aniaNes
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 01 października 2009 - 21:30

takie inne te staniki.... nie wiem musiałabym mieć jakis strój powycinany żeby się na cos takiego zdecydować...
na razie rozglądam sie za stanikami dla matek karmiących-niedługo mi się przyda <bezradny></span>

#131 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 03 października 2009 - 06:41

ja tez sie wmierzylam... i jak normalnie kupuje w zależnosci od sklepu 75A do 70B, tak użuwajac tego kalkulatorra co go Mirabelka wrzucila wyszlo ze mam 65D <szok></span> <szok></span> toz to raczej niemozliwe, mnie sie zawsze wydawalo ze z gatunku tych plaskich jestem... zwariowalam, i nie bardzo wiem jak to rozwiazac <zakrecona></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#132 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 października 2009 - 10:32

idz do dobrego slepu bieizniarskiego i tam cie zmierza i poweidza ci jaki masz rozmiar :-)

#133 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 03 października 2009 - 10:50

idz do dobrego slepu bieizniarskiego

masz na mysli cos w stylu Triumph :?:

#134 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 października 2009 - 11:01

no nie wiem czy akurat w nim , ale czasem sa takie salony z bielizna w której jest wiele firm , czesto drogich i tam doradzaja w kwesti rozmiaru.
Choc mysle ze ak podasz ile masz pod biustem a ile w biuscie to i moze w triumphie pomoga. moja kolezanka kiedys pracowała w tym sklepie i wiem e sie troszke orientowała co do rozmiaru , okazało sie ze sama nosiła nie taki rozmiar jak powinna.

#135 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 03 października 2009 - 11:14

moze jak sie wybiore na zakupy w najblizszym czasie to znajde cos w tym stylu bo w to D to jednka uwierzyc nnie moge... Cuda sie takie nie darzaja :-P :-P

#136 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 17:25

Kiedyś kupowałam biustonosze na straganie.Tragedia,nie zdawałam sobie sprawy z tego jak trudno jest dobrać biustonosz.Zazwyczaj trafiałam na takie co spłaszczały biust lub po prostu miseczki były za płytkie.Od jakiegoś czasu teraz zaopatruję się w zwykłym sklepie bieliźniarskim.Nie w żadnych drogich firmowych.Jestem bardzo zadowolona,panie idealnie doradzą i pomogą dobrać idealny fason.Po za tym te staniki znacznie dłużej mi służą niż te straganowe.

#137 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 17:41

Kiedyś kupowałam biustonosze na straganie

czesto kupuje :-) niektóre słuza mi bardzo długo ale sa takie co po praniu staciły fason.
Czasem kupuje tez uzywane , ostatnio kupiłam w cudownym morskich kolorze z czarna koronka ;-)

#138 ESMERALDA

ESMERALDA
  • Użytkownik
  • 549 postów

Napisano 14 kwietnia 2010 - 23:18

Kiedyś kupowałam biustonosze na straganie.

Mi też się zdarza kupować na straganie . Przeważnie kupuję w sklepie ,mam taki jeden ulubiony ;-) mam miseczkę D , i zawsze przymierzam stanik bo muszę widzieć jak leży . Bywa że jestem bardziej zadowolona z kupna biustonosza na straganie niż w sklepie .

#139 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 kwietnia 2010 - 07:11

Czasem kupuje tez uzywane

Ja zazwyczaj staram się nie kupować bielizny używanej. Owszem pierze się ją,ale to już nie ten fason po kilku noszeniach przez kogoś innego wcześniej.Jeśli chodzi o stragan,to mam w mojej szufladzie 2 biustonosze ze stoiska.Kilka zaś ze sklepu. ;-)

#140 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 kwietnia 2010 - 07:19

Czasem kupuje tez uzywane

ja nigdy nie kupowałam używanych ale ostatnio wpadł mi w ręce biały zupełnie niezniszczony o takim specyficznym kroju bez ramiączek gładki pod sukienki czy wydekoltowane bluzki więc go kupiłam, bo u nas w Polsce takiego nie widziałam

ale to już nie ten fason po kilku noszeniach przez kogoś innego wcześniej.

nie, no nie sądzę aby ktoś kupował stanik który już fasonu nie trzyma, często jestem w lupkach i widzę że te niektóre są w idealnym stanie ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych