Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

staniki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#161 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 10:18

Ja mam najdroższy stanik za 12 zł i jestem zadowolona :lol: We wakacje kupiłam sobie czarny koronkowy za 5.99 i to jest mój ulubiony :mrgreen: druty nie wychodzą, ładnie leży, nie zrobił się brzydki po praniu. Jakoś nie wyobrażam sobie wydać za stanik więcej niż 20 zł :-> Póki co :lol:

Natomiast nie wyobrażam sobie jak można kupić stanik bez przymierzenia

mi się czasem zdarza, bo mam małe cycochy i zawsze trafiam idealnie :mrgreen: Raz nawet kumpeli doradzałam i jak się okazało leżał świetnie (nie przymierzała w sklepie, a cycków na żywo nie widziałam <umieraam></span> ) mam oko skromnie mówiąc <zawstydzony></span> hehe
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#162 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 10:18

Natomiast nie wyobrażam sobie jak można kupić stanik bez przymierzenia, np. przez internet ;-)

No ale kiedyś nie można było mierzyć staników i jakoś babki kupowały.Zapytaj mamy. ;-)

#163 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 12:37

Ja też zazwyczaj kupuje staniki na bazarkach :-) Raz tylko kupiłam ślubny w H&M za 50 zł, ale jestem zadowolona, bo bardotka naprawdę trzyma biust i nie zsuwa się ;-)
A co do wzorow to zauwazylam ze tylko te malutkie sa sliczne, jak juz chce sie wieksza miseczkę to sa albo jednokolorowe albo z jakąś pstrokatą wstążeczką :->
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#164 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 15:28

viola, Nie widzę sensu wracania do tego, co było "kiedyś" ;-)

to sa albo jednokolorowe albo z jakąś pstrokatą wstążeczką :->

albo mają fason babciny :P a wtedy nawet najpiękniejsza koronka im nie pomoże :P

kupilam w tym roku 3 staniki z Triumpha

ja w sumie miałam kilka ichniejszych i też kilka mi się rozlazło bardo szybko :-> :roll: Nie wiem od czego to zależy :/

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#165 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 15:52

wiecie... ja też kupuje staniki na bazarkach za 18zł i jakoś żaden mi się jeszcze nie zepsuł a mama kupiła mi rok temu za 150zł 2 staniki i po paru praniach się zrobiły brzydkie i takie małe :/

#166 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 16:15

[quote name="Madzik Dołączona grafika

#167 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 08:37

Nie(d)oceniona,masz rację nie ma sensu wracać do tego co było kiedyś.Teraz można mierzyć staniki,i dobrze.:)Niby rozmiar ten sam, każdy fason inaczej leży na piersiach.

ja tak samo kupiłam z firmy Kinga, i po jakimś miesiącu jak szmatka wyglądał, nigdy już z tej firmy nie kupie biustonoszy

Ja akurat jestem zadowolona z tej firmy.Piorę biustonosze ręcznie w delikatnym płynie do prania tkanin.Nic zlego mi się z nimi nie dzieje. ;-)

#168 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 08:44

Ja swoje staniki mam z bazarków równiez, nie wydaję na nie więcej, niż 20 zł za parę. Do tej pory jestem z nich bardzo zadowolona, bo są trwałe, nie niszczą się po praniu, poza tym jest duży wybór krojów i wzorów, więc można znaleźć naprawdę ładniusie.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#169 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 18:51

firmy Kinga,

MIAŁAM kiedys stank tej firmy i bardzo długo mi słuzył. :-) zazwyczaj kupuje staniki na bazarze , bo jka sie zniszczy to nie szkoda , no i kilka z lumpeksu mam , ale te sa lepsze gatunkowo.
a co do mierzenia , chyba raz w zyciu mierzyłam stanik , a tak kupuje na oko.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#170 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 14:04

chyba raz w zyciu mierzyłam stanik , a tak kupuje na oko.

to tylko pozazdrościć :roll:
Dołączona grafika

#171 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:27

a co do mierzenia , chyba raz w zyciu mierzyłam stanik , a tak kupuje na oko.

Też kupuje na oko, czasem tylko zmierzę jak w obwodzie się trzyma, ale też rzadko. Mam taką budowę piersi, że każdy stanik z mojej numeracji jest dobry na mnie:)

Staniki kupuje na rynku, są tanie, jest duży wybór i nie psują się szybko - minimum rok mi wytrzymuje.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#172 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 20:41

nie rozumiem co twój post wnosi do dyskusji?

a to co tutaj nie rozumieć ? zazdroszczę dla Koleżanki, że nie musi musi mierzyć i tyle bo u mnie bez mierzenia ani rusz podczas kupowania biustonoszy, przez co nie mogę kupić ani na jakiś straganach, czy przez internet tylko 3ba znaleźć czas na mierzenie w sklepach
Dołączona grafika

#173 bursztyneczek

bursztyneczek
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 08 grudnia 2010 - 09:52

nie rozumiem co twój post wnosi do dyskusji?

a to co tutaj nie rozumieć ? zazdroszczę dla Koleżanki, że nie musi musi mierzyć i tyle bo u mnie bez mierzenia ani rusz podczas kupowania biustonoszy, przez co nie mogę kupić ani na jakiś straganach, czy przez internet tylko 3ba znaleźć czas na mierzenie w sklepach

Mi na oko nigdy nie udało się kupić biustonosza i nawet nie zamierzam próbować. Bez mierzenia nie da się odpowiednio dobrać stanika a wiadomo jakie to wazne.

#174 OriRose

OriRose
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 04 stycznia 2011 - 14:09

Mi tez nigdy nie udało się kupic na oko biustonosza,zawsze musze przymierzyc,bo fasony sa naprawde różne. Staram sie kupowac przez internet,ale tylko wtedy jeżeli jestem pewna swojego rozmiaru.

#175 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 14 stycznia 2011 - 18:04

Ja kupuję na oko. Mam rozmiar 75B. Zawsze są odpowiednie, więc jest bezproblemowo :) A ceny? Najczęściej 10, 15 zł daje za biustonosz. Drogie nie znaczy dobre...

#176 OriRose

OriRose
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 28 stycznia 2011 - 12:19

To akurat prawda,nie wszystko co drogie musi być od razu dobre. Ale podziwiam Cię,że kupujesz "na oko" albo masz szczęście,albo po prostu rozmiar zawsze idealnie pasuje,mi się to jeszcze nie zdarzyło.

#177 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 03 lutego 2011 - 09:43

Mam pytanie :-D

czy ktoras uzywala biustonosza korygujacego postawe :?:
jak sie sprawdził i czy bylyscie zadowolone, bo przmierzam sie do kupna
takiego biustonosza

Dołączona grafika

201407101662.png

#178 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 lutego 2011 - 09:26

czy ktoras uzywala biustonosza korygujacego postawe

a to jest biustonosz korygujący postawę? :shock: ja tam myślałam że to coś w stylu super push up przynajmniej tak go reklamują... ja bym się bała że mi za bardzo piersi do góry wywinduje skutkiem czego, przy jego czestym użytkowaniu skóra się ponaciąga no i potem polecą bardziej w dół <hmm></span>

#179 puszysta lady

puszysta lady
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 09 lutego 2011 - 23:29

Pewnie was zaskoczę ale po kolei.Jestem duzą kobietą nosze rozmiar ubraniowy 54/56 a bielizniarski no cóz i tu uwaga 95k .Tyle ze pokażcie mi stanik w tym rozmiarze.Na szczęscie od wielu lat mam problem z głowy bo mój mąż sprzedaje bielizne ,zna się dobrze na rozmiarówkach firmach i całym tym kramie.Obecnie przynosi mi staniki w rozmiarze 105F z polskiej firmy Mewa z Biłgoraja modele Viki mozecie sobie spojrzec na allegro np .Ja jestem zadowolona z nich bardzo

#180 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 11:37

znalazłam dość fajny łopatologiczny przewodnik "Jak dopasować stanik" ;-)

Załączone miniatury

• bez tytułu.JPG

"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych