kiedyś przeglądałam w lumpie staniki i naprawdę nie trafiłam na żaden w dobrym stanie,może były już poprzebierane,nie wiem.często jestem w lupkach i widzę że te niektóre są w idealnym stanie
staniki
Napisano 15 kwietnia 2010 - 07:22
Napisano 15 kwietnia 2010 - 10:31
ja nigdy nie kupowalam stanika w lupkach. Wychodze z zalozenia ze co jak co ale bielizna to tylko w sklepie chociaz i w lupkach czasami tak jak napisala mloda mozna dostac fajne staniki. na straganach tez nigdy takich rzeczy nie kupowalam jak cos to tylko w sklepieczęsto jestem w lupkach i widzę że te niektóre są w idealnym stanie
Napisano 15 kwietnia 2010 - 13:43
faktycznie trudno trafić na taki , który jest w dobrym satnie ale czasem sie trafiakiedyś przeglądałam w lumpie staniki i naprawdę nie trafiłam na żaden w dobrym stanie
Ja w sumie w normalnym sklepie raz w zyciu kupiłam stanik < byłam zadowolona> a tak najczesciej na straganach , choc nie jest to proste aby kupic w rozmiarze 70B , który nie ma push-up , za którym nie przepadam.
Czasem trafi sie na straganie fajny stanik , który długi fajnie lezy , ale najbardziej mnie drazni jak po jednym czy 2 praniach ramiaczka sie rolują
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 kwietnia 2010 - 17:54
mam staniki i z porządnych polskich firm typu KONRAD, KINGA, GAIA jak i ze straganów
chodź uważam że moje staniki nie mają czasu się niszczyć bo są rzadko używane
a co do tego kalkulatora co mirabelka wrzuciła
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 13 listopada 2010 - 10:18
Napisano 13 listopada 2010 - 16:57
hmm....musze wyprobowac..tyle ze trzeba trafic w dobry sklep ktory bedzie mial ladne staniki, bo wiekszosc jest standardowa i jakos mi sie nie podoba
i ma mila pania sprzedawczynie,co tez jest bardzo wazne, a dosc rzadkie
Napisano 13 listopada 2010 - 17:16
Mam swoje ulubione sklepy z bielizną
Napisano 15 listopada 2010 - 15:26
Napisano 15 listopada 2010 - 18:05
ja usztywnianych tam nie kupie bo nie maja juz fasonu. ale np kiedys sobie kupiłam zajefajny stanik w kolorze ciemnej zieleni z koronka , leysuper i wyglada jeszcze lepiej. ale to taki nazwe go miekki stanik.Jeszcze odnośnie kupowania staników w lumpeksach - to ja wychodzę z założenia, że są one taka częścią naszej garderoby, której nie powinno się nosić po kimś (poza tym jakościowo to już nie to samo)
Napisano 17 listopada 2010 - 11:13
uważam, że kupowanie używanych jest nie higieniczne, nie wiecie kto jest nosił, jaki czas użytkował, i co z nim robił ...teraz można kupić tanie biustonosze w cenie 10-30 zł , tym bardziej że biustonosze pomimo swego rozmiaru po jakimś czasie się rozciągają
Też tak myślę. Bielizna to bielizna, a nie bluzka, którą np. od koleżanki pożyczamy czy kupujemy właśnie w lumpeksie. Bielizna ma najbardziej bezpośredni kontakt z naszym ciałem więc musi być tylko dla nas.
Napisano 17 listopada 2010 - 12:43
Napisano 17 listopada 2010 - 16:00
Napisano 21 listopada 2010 - 10:52
A ja mam kilka staników z lumpeksu które wyglądają jak nowe i co najważniejsze pasują na mnie. Nie stać mnie żeby kupić biustonosz za 100 zł a takie są ceny, poza tym ostatnio jak poszłam na wyprzedaż do bieliźniarskiego to nie było na mnie rozmiaru bo niestety rozmiarówka kończyła się na D a te były dla mnie zbyt małe
mloda, mnie też nie stać na biustonosz za 100 zł, ale są w innych cenach np 50 zł i z bardzo dobrej firmy, również mam taki biust, że dostać dobry biustonosz w tym rozmiarze to jak szukanie igły w stogu siana ..ale wolę mieć 3 porządne nowe biustonosze i je szanować, niż kupić z lumpeksu, a jak tylko widzę dostępność mojego rozmiaru od razu kupuję.
Napisano 21 listopada 2010 - 11:18
a no własnieA ja mam kilka staników z lumpeksu które wyglądają jak nowe i co najważniejsze pasują na mnie. Nie stać mnie żeby kupić biustonosz za 100 zł a takie są ceny
kiedsy weszłam do sklepu i poprosłam stanik 70B to pani mogła mi tylko jeden biały zaproponowac
Napisano 21 listopada 2010 - 14:52
są i po 20 zł, ale problem pojawia się w momencie, kiedy masz rozmiar D i większy. Znaleźć ładny stanik w tym rozmiarze w normalnej cenie graniczy z cudemale są w innych cenach np 50 zł
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 listopada 2010 - 10:00
kupilam w tym roku 3 staniki z Triumpha (chcialam zaszalecna biustonosz za 100 zł
wlasciwie nie wiem dlaczego - po praniu mi sie rozlazly, a piore recznie
moze mialam pecha - ale wiecej juz nie kupie
a problemy z rozmiarem jak byly, tak sa nadal
ze wszystkich tabel, mierzen i innych cudow wychodzi mi jak nic 70C - naprzymierzam z 20 stanikow o tym rozmiarze, jak znajde jeden idealnie dopasowany to jest naprawde cud
chyba zaczne kupowac na bazarkach i po 3 miesiacach wymieniac na nowe - nie szkoda mi bedzie tych 10 czy 15 zl.
a z cycochami to wiadomo - raz wieksze, raz mniejsze i stanik moze nie wyrabiac
Napisano 25 listopada 2010 - 10:05
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych