Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

staniki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#201 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 19 lutego 2014 - 16:50

@Histeria:) podaj mi też nazwę :-)

Ja kupuję staniki na targu czy w jakimś małym, osiedlowym sklepie z odzieżą i bielizną.

Zdarzyło się parę razy kupić stanik w ciuholandzie. Wyglądał jak nówka, to czemu nie?

Mam też silikonowy, który ubieram pod sukienki bez ramiączek. Idealnie się przykleja do piersi. :-)

Użytkownik Blondynka88 edytował ten post 19 lutego 2014 - 16:51

nixqp2.png

#202 kasandramaj

kasandramaj

kasandra

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 07 marca 2014 - 08:57

WITAJ.Masz racje.Ja tez nieraz kupuje w ciucholandzie.Naprawde mozna tam kupic bardzo fajne staniki.Kupilam sobie tam ostatnio pare ladnych stanikow za pare zlotych.POZDRAWIAM

#203 halinka72

halinka72
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 07 marca 2014 - 15:55

WITAJ.Masz racje.Ja tez nieraz kupuje w ciucholandzie.Naprawde mozna tam kupic bardzo fajne staniki.Kupilam sobie tam ostatnio pare ladnych stanikow za pare zlotych.POZDRAWIAM

Dokładnie jak ja, tam można znaleźć lepsze ciuchy niż w niejednej galerii.

#204 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 07 marca 2014 - 20:07

Dokładnie jak ja, tam można znaleźć lepsze ciuchy niż w niejednej galerii.

Tylko ja sobie nie wyobrażam kupowania bielizny w ciucholandzie - tak samo ob uwia. Wszystkie inne rzeczy ok tylko nie staniki ii  inne tego typu rzeczy

Dołączona grafika

#205 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 08 marca 2014 - 05:07

Tylko ja sobie nie wyobrażam kupowania bielizny w ciucholandzie - tak samo ob uwia.

Nie tylko Ty. Ani bielizny, ani obuwia, żadnych skarpetek, rajstop..... tylko bluzki, sukienki, spódnice, spodnie i sweterki.

Ale wracając do tematu: Ja mam taki mały sklepik na mieście, gdzie babeczka ma tylko polskie firmy. Ma bardzo duzy wybór dla dużych rozmiarów (z czego się cieszę), no i sama kobietka jest bardzo pomocna:) 

Mam kilka z Triumphu ale wydaje mi się, że jednak jakościowo te polskich firm są lepsze. 

@viola, co do kolorów to u mnie przewaga czarnych :) a tak to standard biel, beż, czerwień musi być a no i fiolet się znajdzie :D Mam jeden czerwony, kupiony w Kappahlu. Już dawno się w niego nie mieszczę ale jest tak śliczny, że szkoda mi go wyrzucić :D 

#206 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 08 marca 2014 - 08:54

Ja mam jeden podstawowy problem w stanikach, w każdym jednym, po pewnym czasie wychodzą mi druty i strasznie upijają <bezradny> I nieważne czy to jest stanik za 15 zł czy za 40 zł <bezradny>

Kiedyś jeszcze próbowałam je jakoś zszywać ale to i tak było na nic. Bo za parę dni znów przebijały.

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#207 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 08 marca 2014 - 09:20

Ja mam jeden podstawowy problem w stanikach, w każdym jednym, po pewnym czasie wychodzą mi druty

W moim przypadku jak już drut wyjdzie, to stanik ląduje w koszu :( no a stanika bez drutu to sobie jakoś nie wyobrażam (no nie przy moich gabarytach :D

#208 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 08 marca 2014 - 10:23

W moim przypadku jak już drut wyjdzie, to stanik ląduje w koszu :cry:

Ja od jakiegoś czasu też je po prostu wyrzucam, bo nie chcę mi się ich zszywać. A bez drutów też nie lubię mimo, że za dużo do podtrzymywanie to nie mam :lol: Jakoś czuję się pewniej i wygodniej :-P

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#209 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 marca 2014 - 11:49

W moim przypadku jak już drut wyjdzie, to stanik ląduje w koszu

Tak jak u mnie.Zszywanie nic nie daje.Za jakiś czas druty wychodzą ponownie.

#210 agnieszkapat

agnieszkapat
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 14 marca 2014 - 16:17

Mi jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby drut wyszedł a kupuję staniki raczej ze średniej, a nie wysokiej półki

#211 piekna.vagina

piekna.vagina
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 05 czerwca 2014 - 14:13

Ja raz wrzucilam stanik z innymi rzeczami do pralki i wyjelam zafarbowany.Nigdy juz nie zrobie takiego bledu,tym bardziej ze to byl markowy stanik za 150 zl.Nadaje sie tylko do jakiejs grubej bluzki albo pod sweter.
Sent from my RM-941_eu_poland_912 using Tapatalk
Ja raz wrzucilam stanik z innymi rzeczami do pralki i wyjelam zafarbowany.Nigdy juz nie zrobie takiego bledu,tym bardziej ze to byl markowy stanik za 150 zl.Nadaje sie tylko do jakiejs grubej bluzki albo pod sweter.
Sent from my RM-941_eu_poland_912 using Tapatalk
Mi jak wyjdzie drut ze stanika zawsze go wyrzucam bo juz nie nadaje sie do noszenia.Zeszycie nic nie daje bo i tak za parę dni wyjdzie z powrotem.Nieraz szkoda bo to są dobre staniki jakiejs maekowej firmy.
Ja przewaznie mam czarne staniki i różowe.Moje ulubione kolory.No i odpinane ramiączka.Uwielbiam szczególnie w lecie silikonowe ramiączka.Lubicie przypinane silikonowe ramiączka ?

#212 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 28 września 2014 - 08:20

Dziewczyny mam pytanie...czy któraś z Was posiada stanik z Intimissimi?Jeśli tak,to czy jest zadowolona z wyboru? :-D

Nigdy nie kupowałam w tym sklepie.Ostatnio często w telewizji jest reklama biustonosza tej firmy...zastanawiam się czy mają tam mój rozmiar...ceny porównywalne do Esotiqa.Niedługo będę miała premię to się wybiorę.Chciałam najpierw rozeznać się w temacie,aby potem nie żałować albo nie być zaskoczoną. :mrgreen:

#213 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 września 2014 - 08:57

.ceny porównywalne do Esotiqa.
Jeśli oprócz cen mają też podobną jakość to powinny być dobre :) Mam kilka z Esotiq i jestem bardzo zadowolona. Ogromny plus, że jaką szeroką gamę rozmiarów - zawsze był to dla mnie problem w wielu sklepach  <bezradny>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#214 Balonik

Balonik
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 27 października 2014 - 21:05

są różne ciekawe push upy które można nosić bez ramiączek

#215 Babolina

Babolina
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 17 listopada 2014 - 14:19

Ja muszę nosić tradycyjny - za duży biust :) Z resztą nie wiem czy jest wygodny. Raz na studniówkę kupiłam sobie takie plastry podtrzymujące biust - wszystko oklapło i się nie trzymało, a nie mogłam do sukienki biustonosza założyć :P

Ale spróbuj może poszukać takich w necie? Np. Esotiq, Lupoline, Okazje.info etc.

#216 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 listopada 2014 - 10:44

Ja musiałabym skorzystać z profesjonalnego doboru rozmiaru, bo po ciąży kompletnie nie mam pojęcia jaki mam. Staniki do karmienia są mi już za duże (mimo, że nadal karmię, ale tylko rano i w nocy) a sprzed ciąży za małe. Nie wiem tylko czy nie poczekać do całkowitego zaniku mleka.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#217 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 listopada 2014 - 00:12

Nie wiem tylko czy nie poczekać do całkowitego zaniku mleka.
chyba tak , bo jeszcze biust sie zmieni.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#218 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 02 grudnia 2014 - 14:07

Ja zazwyczaj na targu kupowałam .. raz kiedyś w galerii kupiłam .. ale powiedziałam sobie że nigdy więcej .. niestety przez moją alergię nie mogę nawet zakładać  :-( .. jak tylko założę to od razu piersi mnie swędzą .. i chodzę bez biustonosza .. .

Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#219 ModnaEwa

ModnaEwa
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 05 grudnia 2014 - 16:13

Jak kupuję różnie, zwykle w Galeriach, ale ostatnio kupiłam stanik na /link/ I powiem szczerze, że od tego czasu wiele skupów robię w Internecie. Nie muszę się nigdzie przepychać, mogę spokojnie sobie wszystko oglądnąć. I nieważne czy kupuję bieliznę, czy buty. 

Użytkownik Olenka edytował ten post 05 grudnia 2014 - 18:38

#220 anna101

anna101
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 15 lutego 2016 - 07:34

Ja mam uniwersalny rozmiar i mogę bez problemu kupować staniki na internecie :)

prawda jest taka e teraz czy kupujemy stanik za 10 czy 25 zł to różni się on głównie marżą, trzeba zainwestować troszki więcej w firmowy stanik. Za 50 zł już coś fajnego bez problemu można z najść.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych