Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

staniki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#81 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 08:32

Ojj nie lubie kupowac stanikow :roll:

Zawsze jest to niezly maraton... Niby sa te rozmiary, reguly jak sie mierzyc aby bylo dobrze.... A ja mam wszystkie staniki zupelnie innego rozmiaru... chyba to tez zalezy od kroju, producenta czy czegos tam jeszcze...

A z tych wszystkich obwodow... wychodzi mi ze powinnam miec 70C... i osttanio takiego szukalam...przymierzalam w sklepie 20 roznych stanikow... i z kazdym bylo cos nie tak.... za ciasno pod biustem, albo za mala miseczka.... jeden jedyny byl idealny i go wzielam... uwielbiam go...

Inny moj ulubiony jest rozmiaru 70B... I tez idealnie lezy.. nic sie nie wylewa, nie marszczy, nie podnosi do gory

Teraz przymierzam sie do zakupu kolejnego... ciekawe ile mi z tym zejdzie :roll:

#82 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 08:38

a ja nie mam problemu, :-)
wchodzę do sklepu, popatrzę trochę i biorę te które mi sie podobają, idę do przymierzali i patrze jak w nich wyglądam i w którym najlepiej i biorę ten co najlepiej na mnie leży :mrgreen: i finito
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#83 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 08:41

biorę te które mi sie podobają

chyba tez tak zaczne robic :mrgreen:

na oko szybciej znajde te ktore beda pasowac... a tak to mowie pani jaki rozmiar.. ta mi dala caly stos a tu nic nie pasuje :roll:

#84 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 08:45

chyba tez tak zaczne robic :mrgreen:

no pewnie, popatrz weż swój rozmiar i wtedy przymierzaj :mrgreen:

Madzik :), czasami te kobiety w ogóle sie nie znają :roll:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#85 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 12:01

weż swój rozmiar i wtedy przymierzaj

w moim sklepie jest jeszcze taki motyw, ze ta drozsze sa wywieszone, a te tansze pochowane <trojk1></span>

chyba zmienie sklep <hmm></span>

#86 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 12:05

[quote name="Madzik <hmm></span>[/quote] no lepiej dla Ciebie i twoich oszczędności
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#87 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 12:41

Madzik :), bo to tak jest. kazda firma bedzie miala inny przykladowy 75B <sadd1></span>
ja ostatnio chcialam kupic i przeszlam wszystkie sklepy z bielizna i wierz mi, nie wybralam nic :( jak popatrzylam na D to niektore byly mniejsze niz te B, bo roznily sie firmami, to dlatego.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#88 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 12:46

wlasnie chyba tak to jest <bezradny></span>

wtedy jak przymierzalam te wszystkie C... to niektore byly mikroskopijne jak zerowki...a niektore za ogromne <bezradny></span> jeden byl fajny, ale troszke za ciasny, wiec wzielam D i juz za wielki... ojj masakra :-/

teraz musze kupic ze dwa to juz widze jaki bedzie maraton :-x

#89 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 12:57

ja chwilowo zawieszam kupno staniczkow, ale zostaly juz tylko 2 nadajace sie do uzytku wiec jednak by sie cos przydalo
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#90 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 13:00

madzia, a masz tam u siebie LaSenze?Wiem,ze jest w Polsce to u Ciebie tez powinny byc. Tam maja sliczne i nie drogie staniczki,a do tego szeroki wybor rozmiarow.Jak dla mnie teraz jedyny sklep gdzie kupuje bielizne, a wczesniej tez mialam nie lada problem <bezradny></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#91 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 13:01

LaSenze

nie znam tego <co></span>

#92 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 13:02

tu jest link
sl-11609.png

#93 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 13:04

widze ze we wroclawiu maja ten sklep... a jak ceny? :->

#94 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 13:06

nie wiem jak w Polsce,ale tutaj bardzo przystepne i mnostwo promocji np.2 za 20 funciakow :-D
sl-11609.png

#95 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 sierpnia 2008 - 13:09

o firmie slyszalam ale nie widzialam sklepu. a zakup przez internet odpada.
zazwyczaj jak plauje zakup to nie wychodzi :-D nie ma to jak spontan ;-)

#96 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:01

Ja noszę tylko i wyłącznie standardowe biustonosze, bo przy moim rozmiarze miseczki takie rozmaite staniki nie spełniłyby swojej roli :-? A po stanik do siebie musiałam jechać do samego Wrocławia, Triumphu, gdzie ceny są dość wysokie. Pieniądze wydałam, ale jestem zadowolona, bo firma naprawdę się stara i wie, że jeśli są spore biusty, to i ramiączka muszą być masywne. Niestety, w innych sklepach tego nie było.

#97 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 13:43

a biustu sporego nie mam wiec pochwalic się rownież nie mam czym :)
Ale ze znalezieniem stanika nie mam większego problemu :):)
i zawsze nosze te usztywniane :)
Już nie panna a żona :*

#98 Lady Jo

Lady Jo
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 20:14

lejaby, firma dosc droga ale staniki rewelacja, przy moim duzym biuscie czuje pelen komfort

bez linkowania

#99 sunnyday

sunnyday
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 05 września 2008 - 14:16

[...] jeśli są spore biusty, to i ramiączka muszą być masywne.

A skąd! Też mi się kiedyś tak wydawało bo tak nam wmówiły firmy i sklepy, w których jest marny wybór! A prawda jest taka, że biust nie ma się trzymać na ramiączkach, tylko na obwodzie - i większość kobiet potrzebuje stanika o dużo węższym od noszonego obwodzie i dużo większej miseczce. Ja się przesiadłam z 80D na 65G (wymiary 76/98, rozmiar brytyjski bo w naszej rozmiarówce to by chyba jakieś 65J było) :mrgreen:, mam pół szuflady kolorowych koronek i w końcu jestem szczęśliwa :D Aha, ja kupuję przez internet (płacę średnio 80-100 z przesyłką zł za stanik) , ale w wielu miejscach w Polsce są już sklepy naziemne oferujące dobrą rozmiarówke i fachowe porady ( i to nie jest sławetna p. Hania bo jej propozycje przy ofercie reszty są śmieszne i prerażająco drogie).
Jeśli ktoś jest zainteresowany temtam to polecam zajrzeć na - to jest forum, które uratowało mój biust :D A właściwy rozmiar można sobie wyliczyć kalkulatorem Elektroniczny bra-fitter.

#100 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 16:05

wyszlo mi na polski 65 E :/ i tak sie zastanawiam czy nie kupic na probe takiego stanika?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych