Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

staniki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
236 odpowiedzi w tym temacie

#61 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 23 maja 2008 - 11:03

cropca <dziekujee></span>

hehehehe :mrgreen: :mrgreen:

#62 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 23 maja 2008 - 11:49

mały wybór jest tych 65D/E,sama chciałam kupic i jkieś takie,no nawet jak ładne to sie trafi jeden czy dwa.generalnie to jak kupuje to zwracam uwage na jedno-regulacje.na początku powinien byc zapięty na najszerszy i powinien byc lekko ciasny,żeby z czasem jak sie rozciągnie można zmniejszyc.a misieczki to indywidualna sprawa każego modelu a nie wymiaru pod...niby powinno byc tak że jak sie ma 65D to w każdym będzie dobrze ale z tych wszystkich zdjęc dowiedziałam sie że tak nie jest.miseczka to tylko i wyłącznie model stanika.więc każdy trzeba przymierzyc-tak mówią polscy producenci
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#63 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 23 maja 2008 - 11:52

raczej ciezko kupic stanik bez przymiarki ;) wiec tu sie zgodze. nawet kupujac prze z internet przymierza sie. a nawet ma sie wiecej czasu na stwierdzenie czy jest dobry.

#64 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 23 maja 2008 - 11:55

e też niekoniecznie,moja siostra kupuje zawsze jednej firmy tan sam rozmiar bez mierzenia.ale to są miękkie staniki.takie push-up lub poprostu usztywnione to napradwde ciężko dobrac,bo żeby dawał dobry efekt musi byc idealnie dopasowany
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#65 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 maja 2008 - 12:09

cropca, mam pod 76/7 a w 98, tak na luzno
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#66 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 23 maja 2008 - 12:17

cropca, mam pod 75 a w 98, tak na luzno

to powinnas szukac czegos z 65GG. (z tych luznych, rozciagliwych)
to bedzie odrobinke wieksza miseczka, ale na poczatek musi byc wieksza, aby umozliwic migrację piersi.

wiecie to co ja tu mowie, to zaczerpnelam z lobby malobiusciastych i biusciastych :). rozmiarowka o ktorej mowie to brytyjska, ale spotykana juz w duzych miastach w Polsce. i nie mialabym nic przeciwko polskiej rozmiarowce, gdyby nie wmawiano mi, ze wiekszosc kobiet nosi u nas B, a tylko obwody sie zmieniaja. bo to nieprawda. mnie staniki 75B spychaja cycki na boki :shock: i splaszczaja. a piersi powinny byc z przodu a nie uciekac :P. moze bardziej biusciaste nie maja tego problemu, ale ja naleze do klanu "male jest piekne" heheheh ;) zreszta kobitki zainteresowane tematem zapraszam do lektury :).

#67 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 maja 2008 - 12:22

no troszku edytowalam ten moj rozmiar pod :-) ale chyba nie robi to roznicy
no ciekawe, moze cos znajde, sama poszperam w tych sklepach i po przymierzam.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#68 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 23 maja 2008 - 12:36

65GG / 70FF

najlepiej wlasnie poprobowac i w koncu bedziesz wiedziala, ktory lepiej lezy

#69 agta

agta
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 23 maja 2008 - 21:12

Jak dobrze, że na forum został poruszony problem dobierania rozmiarów staników. Bo jak kiedyś chciałam to zrobić to usunięto moje posty, a później już nie miałam siły...

Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.

#70 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 24 maja 2008 - 11:06

Jak dobrze, że na forum został poruszony problem dobierania rozmiarów staników. Bo jak kiedyś chciałam to zrobić to usunięto moje posty, a później już nie miałam siły...

hehe mnie przeniesiono :P ale trzeba miec ta sile przebicia 8-) :mrgreen:

#71 agta

agta
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 24 maja 2008 - 15:58

hehe mnie przeniesiono :P ale trzeba miec ta sile przebicia 8-) :mrgreen:

To dobrze, że nie usunięto, bo to ważny temat. :-D W końcu staniki nosimy codziennie i dobrze byłoby gdyby każda z nas nosiła wygodny, dobrze dopasowany, nie niszczący biustu i przede wszystkim ładny stanik ;)

Tylko 5% Polek nosi dobrze dobrany stanik. Wiele kobiet zamiast 75B powinno nosić zupełnie inny rozmiar... Zasada jest prosta - mniejszy obwód i większa miska.

#72 tekado

tekado
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 03:14

Wiem że to miejsce trochę nie dla mnie bo jestem facetem, ale mam problem który pomóc rozwiązać mogą tylko kobiety. Otóż planuję prezent dla mojej Miłości, zapewne będzie on trochę i prezentem dla mnie, ale to to już jest z bielizną - sprawia przyjemność obu stronom :)

Przechodząc do merituum, mam trzy zdjęcia biustonoszu i chciałbym nabyć podobny, ale w żadnym sklepie takiego nie widziałem i dlatago pewnie będę go musiał kupić przez internet, ale żeby to zrobić muszę wiedzieć jak się taki biustonosz nazywa. Jeśli przez przypadek któraś z Was wie gdzie można taki nabyć, albo choćby ma jakieś wskazówki, to byłbym bardzo wdzięczny :)

beta.mini.pw.edu.pl/~rudzinskij/hlp/bra.jpg
beta.mini.pw.edu.pl/~rudzinskij/hlp/bra1.jpg
beta.mini.pw.edu.pl/~rudzinskij/hlp/bra2.jpg

P.S. przepraszam że to nie są obrazki, niestety nie mam napisanych 10 postów ;-)

[ Komentarz dodany przez: madzia: 2008-07-27, 22:49 ]
Post scalony z odpowiednim tematem.

#73 Sabina583

Sabina583
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 20:43

Ja noszę push-upy, takich dziwnych nie próbowałam, ale na pewno czasami są niezbędne...

#74 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:22

Ja nosze 75 C i juz mam problem z kupieniem..Paranoja, same B w sklepach widze <bezradny></span> A jak juz znajde C to jakis nieciekawy..

#75 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 13:56

a ja sie dostosowalam do zalecen cropci, i teraz nosze 34-36 E i powiem wam,ze pasuje idealnie,a wczesniej staralam sie w C wciskac <bing1></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#76 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 12:36

no a ja wlasnie chcialam wyszukac cos co mi tu polecono i nie znalazlam takich rozmiarow <bezradny></span> znalazlam cos jak DD ale brzydko to wyglada. Miseczka jest waska u podstawy a dluuuga :-/ jak to ma wygladac? O bluzce z dekoltem nie ma mowy :-/

Kiedys na stronie Triumpha widzialam tabelke do mierzenia rozmiarow a najlepsze wyjscie to przymierzac przed kupnem!

#77 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 17:26

Ja mam zawsze z rozmiarem problem bo mam dużo w biuście, a mało pod :-/ Zawsze, z każdym stanikiem jest coś nie tak :-(
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#78 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 19:19

Ja mam zawsze z rozmiarem problem bo mam dużo w biuście, a mało pod :-/ Zawsze, z każdym stanikiem jest coś nie tak :-(

Mam dokładnie ten sam problem :-( Chociaż jest coraz lepiej...ostatnio kupiłam dwa fajne staniczki, które leżą idealnie, ale niestety trzeba się naszukać :-/
Dołączona grafika

#79 Lady Jo

Lady Jo
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 19:08

ja zauważyłam okropną tendencję kupowanie za małych staników co niszczy pierś i okopnie wygląda!!! i uważam ze jednak pownnyśmy inwestowac i dobre staniki bo po latach testow uwazam ze nie da sie kupic tanio stanika ktory nam bedzie potrzymywal wszystko jak nalezy :cry: niestety

ja kupilam ostatnio stanik z mikrofibry, na lato rewelacja, fiszbiny wrecz niewyczuwalne ale swietnie trzymajace wszystko:)

#80 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 03 sierpnia 2008 - 20:34

Lady Jo, masz zupełną rację, sama tak kiedyś robiłam :oops: , nie chciałam przyznać się przed samą sobą, że noszę taką dużą miseczkę :-( Ale na szczęście zmądrzałam :-) No i rzeczywiście, porządny stanik kosztuje niemałe pieniądze, ale z pewnością warto w niego zainwestować :-D
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych