Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najgorsze prezenty dla Nas od naszych facetów..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#21 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 22 grudnia 2007 - 12:47

Mój Kochany Ptyś kupił mi kiedyś biały golf, który był w rozmiarze XL :shock:

Poszliśmy oczywiście do sklepu go wymienić, ale cały dzień się zastanawiałam: "czy On mnie naprawdę taką widzi, czy może się nie zna na rozmiarach za bardzo... a może to ja czegoś w sobie nie zauważam..." :lol:

W końcu zebrałam się na odwagę i Go spytałam, oczywiście powiedział, że jestem wysoka, a On sobie kupuje ubrania w tym rozmiarze, mimo, że nie jest gruby, bo w innych często ma za krótkie rękawy :mrgreen:

#22 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 22 grudnia 2007 - 19:48

ja jeszcze chyba takiego problemu nie miałam :) bo Piotrek zazwyczaj kupuje mi albo jakąś bieliznę (mniami) albo jakiś ciuszek - wie co lubię :D a czasami nawet bierze dwie rzeczy żebym sobie wybrała ( ma znajomych w sklepach więc tak może robić) albo kupuje coś bardzo takiego oryginalnego i do serca, zrobionego po części przez niego ;) na szczęście :D

#23 maruska

maruska
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 22 grudnia 2007 - 20:35

Nieźle z tymi prezentami... :mrgreen:
U mnie najgorsze świeta byly wtedy, kiedy nie dostalam poprostu nic!!! wybrażacie sobie jak bylo mi przykro, to nie chodzi o jakiś cuda ale symbol... a ja dostalam jedno,wielkie gó...o!!!
Nigdy tego nie zapomnę... :-(
kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....

#24 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 16:49

Nieźle z tymi prezentami... :mrgreen:
U mnie najgorsze świeta byly wtedy, kiedy nie dostalam poprostu nic!!! wybrażacie sobie jak bylo mi przykro, to nie chodzi o jakiś cuda ale symbol... a ja dostalam jedno,wielkie gó...o!!!
Nigdy tego nie zapomnę... :-(

no to rzeczywiście to jest bardzo przykre i nie wporządku, a Ty tej osobie kupiłaś coś?! mnie to też się przytrafiło w tym roku, byłemu na mikołaja i na Wielkanoc kupiłam piękne upominki, a on mi nic!!! <bezradny></span> <bezradny></span> nie wiem, co o tym myśleć i w ogóle.. <bezradny></span>

#25 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 21:39

Mój kochany wie co lubie a co mi się nie spodoba.Zawsze trafia z prezentami a te droższe wcześniej konsultuje żeby mieć pewność na 1000% że nie wyrzuci kaski w błoto. Także nie mam i nie miałam nigdy nieudanego prezentu <jupi></span>

#26 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 09:24

To u mnie było jak narazie trafione. Nie liczę nieudanych gwiazdkowych prezencików od koleżanek typu ramka plus coś jeszcze.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#27 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 10:14

Mój najgorszy prezent? To że połówek nie przyjechał na Święta do mnie...
Dołączona grafika

#28 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 10:45

najgorszego nie było,ale tak z drugiej strony to dawno nie było też takiego co by mnie szczególnie zachwycił-ostatnio 4 lata temu od mojego słonka-wielki miś i bielizna...a potem to już były takie poprostu fajne,no ale dobre i to
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#29 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 22:14

za mały sweterek :)
ale nie uważam, że 'myślał, że jestem chudsza' :)
wiem jedno, faceci nie myślą :P
myślał, że jak rozłoży sweter i będzie szeroki taki jak ja to jest ok :) ale ja jestem bardziej przestrzenna :D a Misiek o tym nie pomyślał :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#30 Aneta

Aneta
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 22:18

Cerrata to niech Misiek pochodzi kilka dni w sweterku to Ci go rozciągnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#31 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 22:20

pojechaliśmy wymienić ;)
to było rok temu na moje urodzinki ;)

#32 Aneta

Aneta
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 22:25

ja myslałam że teraz dostałaś ten sweterek i że Misiek będzie miał misje do wykonania przez Swięta.

#33 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 22:26

nie ;)
teraz nie wiem co dostanę bo będziemy widzieć się dopiero w środę ;)
ale mam nadzieję, że nie będę musiała opisywać w tym dziale tegorocznego prezentu od Radka :)

#34 Aneta

Aneta
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 24 grudnia 2007 - 22:29

to Zycze Ci żeby ten prezent był super i zebyś była z niego bardzo zadowolona. Tylko się pochwal potem co dostałaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#35 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 grudnia 2007 - 14:58

pochwalę się;)

#36 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 25 grudnia 2007 - 15:19

Ja też jeszcze nie wiem co Sebastian mi zakupił:) Przyjedzie w czwartek to się dowiem. A Ty co jemu kupiłaś? Bo ja drewniany miecz treningowy, bo cały czas podbiera mi mój, razem trenujemy sztuki walki, więc przyda się mu:D
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#37 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 grudnia 2007 - 15:22

prezenty-dla-naszych-facetow-pomysly-vt52,90.htm

zapraszam tutaj :)

#38 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 15 stycznia 2008 - 08:59

A widziałyście to? :mrgreen:
http://www.emetro.pl...93,4773987.html

#39 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 stycznia 2008 - 13:22

niektóre kompletnie bez sensu, np ten jodłujący ogórek.. po co komuś coś takiego?

#40 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 15 stycznia 2008 - 15:18

<umieraam></span> <umieraam></span> ogorek,ogorkiem,ale ten niedzwiedz polarny <umieraam></span>