Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Najgorsze prezenty dla Nas od naszych facetów..

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
88 odpowiedzi w tym temacie

#1 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 18:02

Znalazłam taką właśnie stronę na której pisze... no właśnie przeczytajcie sobie wszystko a potem napiszcie, czy już coś podobnego dostałyście, od waszych ukochanych mężczyzn...
http://facet.wp.pl/k... ... caid=15052

Ja już miałam taki sam przypadek, ponad rok temu mój były parter w prezencie na gwiazdkę kupił mi depilator, oczywiście udałam, że prezent mi się podoba, ale potem delikatnie mu przypomniałam, że ja takich urządzeń nie korzystam, aby mieć gładkie całe ciało!! ;-) ;-)
No a jak to u Was było? No i po Świętach nie omieszkajcie tu wpaść i napisać, czy dostałyście to o czym marzyłyście, czy też tego typu prezenty, które tu zostały wymienione jako najgorsze... :mrgreen: :mrgreen: :-P

#2 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 22:00

pierwszy raz świętowaliśmy wspólnie moje urodziny. i Misiu z samego rana podarował mi.....szary, za duży, brzydki golf. a jeszcze głupio mi było wtedy powiedzieć, że mi się nie podoba. na szczęście był za duży, pani w sklepie nie miała większego, więc oddaliśmy i zdaje się kupiłam sobie w zamian jakąś piżamkę fikuśną :) jakiś czas później oczywiście powiedziałam Miśkowi, że był brzydki jak noc listopadowa ;-) od tamtego czasu polecałam mu przed dokonaniem zakupu konsultować się z Anią lub mamą - czy to robi - nie wiem, ale prezenty zawsze są trafione <ookk></span>

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#3 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 08:46

Dostałam kiedyś na urodziny od byłego chłopaka ( to było wiele lat temu) wydrukowaną na papierze różę z podpisem " od ukochanego na urodziny".
Takie są skutki związków z informatykami ;-)
Dostałam też kiedyś na walentynki takie paskudne różowe puzzle z jakąś parą zakochanych w różowym serduszku.Były naprawdę brzydkie.
Wiem, że liczy się intencja ale wolałabym kolację przy świecach <bezradny></span>
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#4 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 09:58

U nas na szczęscie podobnych sytuacji nie było bo albo konsultuje to ze swoja mamą albo mu po prostu mówie czego nie dawać i tyle . ;-) Na razie ma pomysly moze kiedys mu sie skoncza to wtedy pewnie zacznie wymyslać dziwne prezenty
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 10:15

U nas na szczęscie podobnych sytuacji nie było bo albo konsultuje to ze swoja mamą albo mu po prostu mówie czego nie dawać i tyle . ;-) Na razie ma pomysly moze kiedys mu sie skoncza to wtedy pewnie zacznie wymyslać dziwne prezenty

U mnie póki co podobnie:)

#6 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 10:23

U mnie każdy zakup prezentu jest konsultowany ze mną.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#7 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 12:31

Ja też nie dostałam żadnego prezentu, z którego nie byłabym zadowolona ;-) A ta lista, do której link podałaś, mnie ubawiła, bo ja bym chciała dostać sporo rzeczy, które na niej były :P

#8 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 13:47

Ja też nie dostałam żadnego prezentu, z którego nie byłabym zadowolona ;-) A ta lista, do której link podałaś, mnie ubawiła, bo ja bym chciała dostać sporo rzeczy, które na niej były :P

U mnie jest identycznie. I nawet dostane jeden preznt z tej listy bo chciałam i Mis mi kupił :-D

#9 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 21:54

Dzisiaj tą listę z moim tatą oglądałam :D I on stwierdził, że prawie wszystko to kiedyś podarował mamie albo mnie, a ja że prawie wszystko to kiedyś dostałam :P I jakoś żadne z nas tego nie uznało za zły pomysł :P

#10 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 22:14

No to ja kiedyś(chyba w pierwszym roku naszego małżeństwa) dostałam od męża... :mrgreen: ładowarkę do baterii
Dołączona grafika

#11 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 23:17

No to ja kiedyś(chyba w pierwszym roku naszego małżeństwa) dostałam od męża... :mrgreen: ładowarkę do baterii

nieźle:D

#12 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 20 grudnia 2007 - 12:27

No to ja kiedyś(chyba w pierwszym roku naszego małżeństwa) dostałam od męża... ładowarkę do baterii

praktyczny prezent.
No tak, mężczyzna wie, co zrobić aby mieć zawsze kontakt z żoną i nie usłyszeć "nie odbierałam, bo baterię mam słabą i szybko się wyładowywuje" ;-)

#13 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 20 grudnia 2007 - 15:51

ja kiedys dostałam komplecik :D slicznie zapakowany :D perfumy, balsam i cos tam jeszcze było :P pianka chyba...no ale to był zestaw...męski :P połówek( jeden z poprzednich) sie pomylił :P nie przeczytał dokładnie tylko kolorem kartonika i puszek sie zasugerował :P a nie dało sie zwrócic :P ...perfumy były ładne :D balsam tez......tylko nie bardzo wiedziałam jak wykorzystac taką ilosc pianki do golenia ( myslal ze lakier do włosów) ....nooo ale z czasem tez sie zuzyła :P

#14 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 20 grudnia 2007 - 16:02

ja kiedys dostałam komplecik slicznie zapakowany perfumy, balsam i cos tam jeszcze było pianka chyba...no ale to był zestaw...męski połówek( jeden z poprzednich) sie pomylił nie przeczytał dokładnie tylko kolorem kartonika i puszek sie zasugerował a nie dało sie zwrócic ...perfumy były ładne balsam tez......tylko nie bardzo wiedziałam jak wykorzystac taką ilosc pianki do golenia ( myslal ze lakier do włosów) ....nooo ale z czasem tez sie zuzyła

no to nie zły prezencik dostałaś :-D

#15 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 08:14

Madae tak to jest, że w kwestii kosmetyków panowie są totalnie zagubieni.
To jeszcze nic, znajoma mojej mamy dostała kiedyś od męża w prezencie pod choinkę .............uwaga! Młotek ( tuczek) do mięsa :lol:

#16 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 10:40

Odważny krok z tym tłuczkiem, mogło się to zwrócić przeciwko niemu:D
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#17 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 19:34

Odważny krok z tym tłuczkiem, mogło się to zwrócić przeciwko niemu:D

to naprawdę niezły prezent... <umieraam></span> <umieraam></span> to jeszcze nic, sąsiadka z góry, parę dni temu opowiedziała mi, że chłopak dwa lata temu kupił jej pod choinkę ładne kozaczki ze skóry na małym koreczku ale niestety nie trafił z rozmiarem, kupił za małe.. <umieraam></span> <umieraam></span>

#18 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 23:11

ale niestety nie trafił z rozmiarem, kupił za małe..

Eee to jeszcze nic takiego, każdemu się może zdarzyć ;-)

#19 Aneta

Aneta
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 23:18

mój najgorszy prezent to był wałek do ciasta. Myślałam że go rąbne tym wałkiem . Ale mój mąż powiedział - kochanie przeciez chciałaś coś praktycznego. Ma szczęście że sie nie umiem na niego gniewć. :mrgreen:

#20 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 23:20

Aneta, dobre :mrgreen: