Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 718 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-12-21, 21:51
Ja swojemu misiowi kupiłam cieeeeplusią puchatą bluzę z kapturem z zewnątrz normalna bluza z grubego materiału,wewnątrz jest z takiego misiowego kożuszka baaardzo ciepłego pewnie mu się przyda w jeleniej bo tam się bidulek tylko farelką dogrzewa
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 510 dni temu Posty: 11005 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-25, 15:25
A mój Radziuń dostanie od mikołaja....
książkę, papierośnicę, ramkę na zdjęcia( z zegarkiem, termometrem i bajerami ) , pralinki
wodę po goleniu, dezodorancik do kompletu
wsiśtko
mam nadzieję, że chociaż z jednej z tych rzeczy się ucieszy
Informacje: Dołączył: 499 dni temu Posty: 67 Skąd: Opole
Profil: Wzrost: 167
Stan: żoneczka
Wysłany: 2007-12-27, 18:17
Ja kupiłam mojemu facecikowi jego wymarzony aparat cyfrowy Canona.A ze jeszcze trafiłam na promocje gdzie wystarczy wyslac paragon wybranego zakupionego modelu aparatu-otrzymałam 200 zł.zwrotu.Wiec prezen wyjatkowo mi sie w tym roku opłacał.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 724 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-12-27, 23:17
a mój dostał taki kalendarz skomponowany przeze mnie, z naszymi zdjęciami bardzo ładnie wyszedł szkoda tylko, że dziś wylądowało na nim pół szklanki coli
Informacje: Dołączyła 538 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-29, 00:16
ooo superowy prezent Kociaku ale szkoda go...tym bardziej ze po coli plamy zostaja..... no ale pamięc sie liczy a prezenty własnorecznie zrobione najcenniejsze są
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 407 dni temu Posty: 2627 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-29, 14:22
Madae napisał/a:
ooo superowy prezent Kociaku ale szkoda go...tym bardziej ze po coli plamy zostaja..... no ale pamięc sie liczy a prezenty własnorecznie zrobione najcenniejsze są
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum