Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Operacja plastyczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
331 odpowiedzi w tym temacie

#81 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:27

Jak B to nie zmieniaj :D Wolałabyś 0? :D

#82 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:29

no tez racja do 22 roku zycia bedzie mi sie cialo zmienialo :) zobaczymy jak to bedzie pozniej ale jak urodze dzieci to bede miala zwisy wiec chyba zdecyduje sie na operacje :P

#83 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:29

Jak kobieta nosi odpowiednie staniki podczas karmienia to zwisów nie powinna mieć ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#84 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:31

Tilia, ja sie na tym nie znam:P ale jak bedzie mialo przyjsc co do czego to zasiegne twoich rad :P

#85 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:34

Ja też się nie znam :-P ale kiedyś oglądałam jakiś program biologiczny o piersiach i wypowiadali się specjaliści z różnych dziedzin na ich temat ;-) chirurdzy,zwykłe kobiety,lekarze ginekolodzy... ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#86 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:35

Jak przeczytałam, że źle dobrany stanik może prowadzić do raka...

#87 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:35

ahha no to chyba ze :P to do lekarza pujde zeby pogadac na ten temat :P mam nadzieje ze uda mi sie byc atrakcyjna po ciazy :P

#88 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:36

Wiesz... zawsze zostaje zarzucanie biustu na ramię xD

#89 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:37

Alisekai, haha:D dobre sobie;D

#90 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:38

A wracając do operacji plastycznych.

Jak byłam młodsza to bym wiele poprawiła :-P ale na szczęście wyrosłam z tego i teraz jedynie mogli by mi ząbki wybielić i wyrównać (wiem,że to nie plastyka).
Czasem ponarzekam na rozmiar piersi ale Misiakowi pasuje więc... :mrgreen:

JkIEp1.png

#91 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:40

Tilia, no ja tez nazekam na piersi ale mojemu pasuje to mniej juz nazekam :P
a ttak pozatym to wlasnie tak jak ty zabki ... chcialabym miec aparat na zeby i wybielic je troche...no i pozbylabym sie tluszczy"kfc" z ud ;D

#92 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:41

Co do ząbków to mam traumę bo chcieli mi je wyprostować i pozbawić 4 zębów :D A moją pierwszą dentystką była pani, która nie wyobrażała sobie wizyty bez wyrwania / borowania / piłowania ząbków. Mam uraz do dentystów do tej pory ^^"

#93 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:44

no ja kiedys gryzlam dentystow ale teraz lubie :)

#94 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 17 września 2008 - 23:17

Co do ząbków to mam traumę bo chcieli mi je wyprostować i pozbawić 4 zębów

Mnie pozbawiono 3 stałych zębów przed założenie stałego aparatu. Ale ich braku nie widać i nie odczuwam :-P
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#95 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 18 września 2008 - 00:46

Powracając do staników czytałam, że 80% Polek nosi źle dobrane staniki :shock: A niektóre dziewczyny z tego co zauważyłam, noszą mniejsze staniki, chyba po to żeby sobie 'ujędrnić ' biust ;P Nie wiem co one kombinują, a dzisiaj rozmawiałam z przyjacielem i powiedział mi, że jemu podoba się jak dziewczyny noszą push apy, no więc zapytałam się jego czy wie co to naprawdę znaczy :P On powiedział, że tak i że bardzo mu się to podoba .. <hmm></span> Więc to jest różnie z tymi facetami. Jeśli chodzi o mnie ja kupuję staniki o rozmiarze 36B w Anglii nie wiem czy w Polsce jest tak samo czy inaczej, ale biustu nie chciałabym powiększyć ani pomniejszyć ;)

#96 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 września 2008 - 06:11

no tak sie rozbieglyscie po tematach, ze wszystkiego tu po trochu ;-)
O stanikach i jego doborze bylo w tym temacie pod koniec staniki-vt1261.htm
wybielanie zebow wybielanie-zebow-vt172.htm

I pamietajcie, ze taka operacje robi sie dla siebie. Nie dla faceta. Nie bo tamta ma duze i ON sie za nia oglada, bo te babki w gazetach maja takie piekne i duze... To musi byc decyzja przemyslala, niepodjeta pochopnie bo to powazny zabieg. Nie wizyta u fryzjera, idziesz i jak gdyby cos nie tak to co tam, pare dni i wlosy sie zrownaja...to ingerencja w organizm. Na ladne lata...
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#97 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 września 2008 - 09:16

madzia, hehe madzia troche porobilysmy OT wszedzie.przepraszamy :)

#98 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 18:13

Chcialabym sobie zmniejszyc piersi o rozmiar , aby miec B i tyle .

Zgadzam sie z madzią , w zyciu nie zooperowalabym sie dla faceta.

#99 landrynka

landrynka
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 15 października 2008 - 10:41

ja myślę o operacji nosa bo trochę mi świat zasłania :-D
w sumie to już mam mniej więcej wszystko obczajone ale jestem tchórz, boje się zastrzyków, a na widok wenflonu biorę nogi za pas, nie wiem czy się zdecyduję

#100 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 15 października 2008 - 16:41

myślę o operacji nosa

oj, teraz mi przypomnialas, ze ja kiedys tez chcialam sobie zoperowac nos, nie podobal mi sie, bo jest za duzy i taki troche garbaty ;-) , ale pozniej mi przeszlo, na szczescie... ;-) juz teraz nie jest dla mnie najgorszy, chociaz piekny tez nie jest :-P , ale da sie z nim zyc ;-) . Teraz to sobie mysle, ze pozniej za kilkadziesiat lat balabym sie, ze ktos cos zle zrobil i ze nos by mi odlecial ;-) . Zreszta teraz juz nauczylam sie akceptowac siebie i nie zamierzam nic zmieniac w swoim wygladzie za pomoca plastyki ;-)
Dołączona grafika