Temat został rozszerzony o miejsca w innyc miastach, ciekawe, wypróbowane, takie, które możecie z czystym sumieniem polecić innym.
Miejsca godne polecenia
Napisano 03 grudnia 2007 - 16:52
Temat został rozszerzony o miejsca w innyc miastach, ciekawe, wypróbowane, takie, które możecie z czystym sumieniem polecić innym.
Napisano 03 grudnia 2007 - 20:55
Na początek polecam Ci herbaciarnię Puss & Rose Tea Rooms na ul. Św.Ducha, naprzeciwko Krowiej. Fantastyczny wystrój i nastrój, przemiła obsługa (prowadzi to Polka z mężem Anglikiem
Napisano 04 grudnia 2007 - 07:19
Napisano 24 czerwca 2010 - 09:27
Ja polecę Wam restaurację Green Patio w Warszawie na Nowogrodzkiej. Często tam jadam, a na imprezy typu imieniny zamawiam stamtąd catering.
Napisano 25 czerwca 2010 - 09:34
Sphinx jest jedną z najgorszych knajp, w jakich jadłam brr
Napisano 25 czerwca 2010 - 17:41
Napisano 27 lipca 2010 - 11:08
Byłam w sobotę na Miami Vice
Napisano 28 sierpnia 2010 - 15:20
ja nie mogę wyjść z podziwu dla tej latani.. jak to wygląda? Wex jakieś foty zrób i wrzuć gdzieś, bo nie dość że umieram z zazdrości, to jeszcze teraz z ciekawości
Latarnia wygląda tak, jak na zdjęciu poniżej
Już wiele lat temu wydzierżawił ją jeden facet i zaczął robić tam rockowe imprezy. Ile ja się nasłuchałam od taty opowieści o tych czasach
I przez to, że to jest takie małe, okrągłe pomieszczenie i nie pomieści setek osób, to wszyscy, którzy tam przychodzą dobrze się znają. Ja poznałam tam mojego M
A najlepiej spędza się tam Pasterkę
Zdjęć ze środka mam dużo, ale nie nadają się raczej do upubliczniania na forum
Napisano 29 maja 2012 - 13:22
Mam takie krótkie pytanko - jesteście może z Wrocławia? Bo chciałabym się dowiedzieć, gdzie na rynku można zjeść coś smacznego i w rozsądnej cenie? Będę wdzięczna za pomoc! Z góry dzięki!
Napisano 29 maja 2012 - 14:26
Napisano 29 maja 2012 - 16:35
W Piramidziegdzie na rynku można zjeść coś smacznego
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 21 czerwca 2012 - 16:30