to raczej on powinien sie wstydzic... nie rozumiem takich facetow (moze dlatego ze nie jestem facetempozniej zamkniełam się na dwa dni i ryczałam ze wstydu...
Tylko dla seksu?? - zapytanie
Guest_Kociak_*
Napisano 23 czerwca 2007 - 22:47
Napisano 24 czerwca 2007 - 18:19
Wydaje mi sie,ze taki facet mimo ze jest z jedna...ta z ktora jest kilka miesiecy czyli dajmy na to staly zwiazekRozumiem jak sa z dziewczyna dla seksu przez tydzien, miesiac, ale dziwne, ze facet ktoremu zalezy tylko na seskie ładuje sie w dlugotrwaly zwiazek
Czyli spotyka sie z nia zeby mu dala...ale na boku i tak ma inne
Napisano 24 czerwca 2007 - 18:24
Napisano 24 czerwca 2007 - 18:31
To chyba wykorzystywanie dziewczyny...gorzej gdy ona sie zaangazuje
Napisano 25 czerwca 2007 - 12:10
nie można.a nawet nie wiem czy takie coś można związkiem nazwać
ale zastanawia mnie, jak to jest, że dziewczyna, z którą facet jest tylko dla seksu - nie zorientuje się, że coś jest nie tak?? przecież to musi być odczuwalne. bo jeśli facet nie kocha, a ciągnie taką znajomość dłuższy czas - to na pewno nie jest czuły, nie prawi komplementów, nie ma tej bliskości między dwoma osobami. nie wyobrażam sobie jak można tego nie poczuć?? mam takich znajomych - wprawdzie facet nie jest z nią dla seksu, ale chyba dla poczucia bezpieczeństwa, że ktoś jest obok. i widzę jego podejście. nie przytula jej. nie całuje. nie ma między nimi czułości. no aż się niedobrze robi jak się na nich patrzy. i wierzyć mi się nie chce, że ona tego nie czuje
Napisano 25 czerwca 2007 - 15:00
Napisano 26 czerwca 2007 - 11:29
no właśnie. więc dlatego pojąć nie mogę jak to można z kimś być, wiedząc, że ten ktoś Cię nie kochaTakże związki gdzie jest miłość to widać, bije na odległość a gdzie jest tylko lubienie albo seks to razi bardzo.
Napisano 26 czerwca 2007 - 17:48
Napisano 26 czerwca 2007 - 20:17
Napisano 26 czerwca 2007 - 21:07
Napisano 27 czerwca 2007 - 06:50
I sa tego swiadomi...np. moga byc w stalych zwiazkach ale spotakc sie zeby sie przespac...czemu nie
Nie rozumie takich ludzi...
Swoja droga powiem wam, ze ja jak na poczatku spotykalam sie z moim Misiem to czasem bylo tak ze spotkalismy sie tylko w "tym"celu
Trzeba miec oczy szeroko otwarte. Bo czasem to wlasnie tak jak piszesz Jewel...ktos tego nie chce widziec
Napisano 27 czerwca 2007 - 06:54
Napisano 27 czerwca 2007 - 11:06
no bez przesady. bez sensu tak uogólniaćBo czego mu w zyciu trzeba wiecej?
Napisano 07 lipca 2007 - 07:58
Napisano 07 lipca 2007 - 08:25
Napisano 15 lipca 2007 - 21:44
Napisano 20 lipca 2007 - 11:07
ok ale autorka napisala ze co by bylo gdyby sie okazalo ze twoj chlopak jest z toba dla seksu, wiec musi kmiec podstawy by tak uwazacWiecie co tez miałam takiego faceta jak Dominisia prawie taka sama sytuacja. Mi wydaje się że to nie w tym rzecz że jemu nie zależy na Tobie tylko po prostu pewna część ciała przesłania mu całkowicie rozum i panuje nad nim całym bo bardzo Cię pragnie ale zapomina wtedy o Twoich potrzebach Twoich pragnieniach mysli tylko o sobie i o tym żeby się zaspokoić. Wcale Ci się nie dziwie że ta sytuacja Cię męczy bo facet przegina u mnie właśnie przez to związek się zakończył, bo przecież ile można mówić nie a on wraz swoje
Napisano 25 lipca 2007 - 10:25
jak chce mieć seks, bez uczuć to do ..burdelllo <
tutaj, w normalnych kontaktach z ludźmi dochodzą uczucia.. którymi nie można się bawić!
Napisano 23 lutego 2008 - 19:32
Napisano 23 lutego 2008 - 23:35
A wracajac do pytania z tematu.. Gdyby chlopak po przykładowo rocznym zwiazku powiedzial mi, ze to wsyztsko bylo tylko dla seksu to rzuciła bym jak psa, a potem leczyła sie ze zranionego uczucia.