Tylko dla seksu?? - zapytanie
Napisano 26 października 2008 - 12:31
Napisano 26 października 2008 - 12:36
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 26 października 2008 - 12:36
Napisano 26 października 2008 - 15:57
Napisano 26 października 2008 - 23:47
Napisano 10 maja 2010 - 17:16
Przy następnej znajomości byłabym bardziej czujna w miarę możliwości.I dokładniej pod lupę wzięłabym przystojniaka z którym miałabym tworzyć poważny związek.
Napisano 11 maja 2010 - 07:25
hmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
bylo by mi bardzo przykro
Napisano 09 lipca 2010 - 21:41
Czy wierzycie, ze można zacząć prawdziwy, długoletni związek od seksu?
Napisano 13 lipca 2010 - 11:15
Jak wyżej.
Za tez uwazam, ze mozna, ale trzeba uwazac, zeby w pozniejszym czasie seks nie byl nr 1
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 13 lipca 2010 - 11:34
wydaje mi się że tak.
seks zbliża ludzi i myślę, że jest możliwe ze dwoje ludzi których łączy tylko seks się w sobie zakocha
Napisano 08 sierpnia 2010 - 12:27
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 października 2010 - 13:30
Niestety jestem nie doświadczona w takie rzeczy i niestety muszę zadać takie pytanie na forum hmm. Czy przez sex można stworzyć związek? Tzn normalny związek jak tworzy sie gdy sie poznaje w normalnych okolicznościach i zaczynia sie spotykac umawiać na randki i dopiero gdy dwoje ludzi cos czuje do siebie zaczyna dopiero uprawiać sex. CZY JEST SZANSA NA NORMALNY ZWIĄZEK KIEDY ZACZEŁO SIE WSZYSTKO OD SEXU ?? Hmm czy mężczyzna bd myslał teraz tylko jednym skoro juz jestesmy kilkarazy po stosunku.
Napisano 30 października 2010 - 15:18
Zawsze możesz spróbować, chociaż moim zdaniem jest mało prawdopodobne że stworzycie dobry związek. Musisz mieć świadomość jaki on jest.
Z drugiej strony... Nie przekonasz się póki nie spróbujesz.
Życzę Ci powodzenia
Napisano 30 października 2010 - 15:35
CZY JEST SZANSA NA NORMALNY ZWIĄZEK KIEDY ZACZEŁO SIE WSZYSTKO OD SEXU ??
Jest szansa.
Wszystko jednak zalezy od 2 ludzi. Zycie to nie bajka i nie wszystko zawsze konczy sie jak w pieknej bajce
Znam przypadek pary, ktora zaczela od tzw. "ukladu" , ale z czasem facet sie zakochal i sie zareczyli
Kazda historia jest inna, kazdy zwiazek jest inny.
Zycie bylo by zbyt proste gdyby wszystko bylo wiadomo odrazu. Niestety slusznosc naszych wyborow i decyzji nie jest znana odrazu. Trzeba czasu, aby sie przekonac.
Nie rob niczego wbrew sobie i zyj tak, aby niczego nie zalowac z czasem.
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 30 października 2010 - 17:46
jest to możliwe. Ja jestem tego przykładem. Miał być tylko sex, a gdyby któreś z nas zaczęło coś czuć mielismy zakończyc układ. Tak sie porobiło, że to "nie wyszło". Żadne nie chciało zakończyć. Zakochaliśmy się w sobie. Staliśmy się parą, potem małżeństwem. Więc czasem mozna zacząć "od dxxx strony"
Napisano 27 listopada 2010 - 16:49
Dobraliśmy się jeśli chodzi o łóżko, ale drażni mnie to, że przedkłada on nasz związek nad seks.
Co robić?
Napisano 27 listopada 2010 - 21:09
piszesz, że przyszła miłość a tej miłości nie jesteś pewna. Moim zdaniem jedyną opcją żeby się przekonać czy liczy się tylko seks jest... BRAK SEKSU! Jeśli on będzie chciał proponuj, że porobicie razem coś innego. Owszem jest to ryzykowne, bo może cię za to zostawić, ale jeśli tak będzie znaczy, że jest dupkiem i tyleNasz związek rozpoczął się od namiętności, dopiero potem przyszła miłość.
Napisano 03 grudnia 2010 - 01:28
Może to Ty coś do niego czujesz, a on nadal traktuje Was jak dobry seks?