Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Tylko dla seksu?? - zapytanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

#81 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 26 października 2008 - 12:31

Koleżanka ma 21 lat.
A.

#82 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 26 października 2008 - 12:36

Anulka, a chłopak?
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#83 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 26 października 2008 - 12:36

24
A.

#84 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 26 października 2008 - 15:57

Anulka, faceci na ogół mają duży temperament i wszystko co wiąże sie z seksem jest dla nich pociągające. Ale nie jest dobre to,że chłopak po pierwszym spotkaniu proponuje dziewczynie seks no bo w koncu na wszystko powinien przyjść odpowiedni czas. A tymbardziej jesli twoją koleżankę razi ciągły temat o jednym to przedewszystkim powinna szczerze i bez owijania powiedziec mu o tym bo w koncu nie jest tylko obiektem seksualnym ani tanią rozrywką. Zanim twoja kolezanka pozwoli mu na taki krok niech najpierw dobrze wybada faceta zeby dowiedziec sie jakie są jego rzeczywiste zamiary ;-)

#85 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 26 października 2008 - 23:47

Nie wiem czy moje spojrzenie na tę sprawę jest zbyt proste, ale pytanie się na pierwszym spotkaniu o seks nie jest niczym kulturalnym i źle świadczy o facecie. A kolejna rzecz, czyli ciągłe rozmowy o seksie wiążą się chyba z jakimś seksoholizmem, bo nienormalne jest dla mnie prowadzenie rozmów na ten temat ciągle z dopiero co poznaną osobą, na domiar tego kobietą i jednoznacza propozycja, z jaką wyszedł... Rozumiem takie gadki w związku z jakimś doświadczeniem, ale nie przy znajomości na "cześć", "cześć". Ja bym się nie pakowała i czasu nie traciła.

#86 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 maja 2010 - 17:16

Gdyby się okazało,że facet przez jakiś czas był ze mną tylko dla sexu,to podziękowałabym mu za wspólnie spędzony czas, po prostu spakowała się i każde ruszyłoby w swoją stronę.
Przy następnej znajomości byłabym bardziej czujna w miarę możliwości.I dokładniej pod lupę wzięłabym przystojniaka z którym miałabym tworzyć poważny związek.

#87 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 11 maja 2010 - 07:25

hmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
:?:

bylo by mi bardzo przykro :( przeciez to nie jest w zyciu najwazniejsze, ja osobiscie jestem z moim chlopakiem rok, mysle o nim bardzo powaznie, nie chcialabym nigdy od niego tego uslyszec, oboje mamy powazne plany co do naszego zwiazku.
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#88 syrenka25

syrenka25
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 21:41

Jak wyżej.

Czy wierzycie, ze można zacząć prawdziwy, długoletni związek od seksu?

#89 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 12 lipca 2010 - 07:48

Jak wyżej.

Ja uwazam że można ale tylko wtedy jak te dwie osoby tego chcą!
W seksie nie ma nic złego i nie ma reguły na to kiedy kochać się z facetem, czy już wypada czy jeszcze nie.
Dołączona grafika

#90 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 11:15

Jak wyżej.

Za tez uwazam, ze mozna, ale trzeba uwazac, zeby w pozniejszym czasie seks nie byl nr 1 :roll:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#91 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 lipca 2010 - 11:34

wydaje mi się że tak.
seks zbliża ludzi i myślę, że jest możliwe ze dwoje ludzi których łączy tylko seks się w sobie zakocha :)

#92 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 12:27

jak we wszystkim nie ma reguly , sa zwiazki , które zaczynaja sie od seksu i sa trwałe a sa takie które okazuje sie ze ludzi nic nie laczy tylko sex . Jezeli dwoje ludzo tego chce to czemu nie. jesli sie uwaza ze pozanło sie drugiego czlowieka i czuje ze nie zalezy mu tylko na sexie to dlaczego nie ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#93 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 08 sierpnia 2010 - 12:58

Ja uważam że to jest możliwe. Może na początku to być "tylko" seks a z czasem w to wszystko zacznie wkradać się uczucie tak znikąd, po prostu.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#94 Floryda

Floryda
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 30 października 2010 - 13:30

Witam.
Niestety jestem nie doświadczona w takie rzeczy i niestety muszę zadać takie pytanie na forum hmm. Czy przez sex można stworzyć związek? Tzn normalny związek jak tworzy sie gdy sie poznaje w normalnych okolicznościach i zaczynia sie spotykac umawiać na randki i dopiero gdy dwoje ludzi cos czuje do siebie zaczyna dopiero uprawiać sex. CZY JEST SZANSA NA NORMALNY ZWIĄZEK KIEDY ZACZEŁO SIE WSZYSTKO OD SEXU ?? Hmm czy mężczyzna bd myslał teraz tylko jednym skoro juz jestesmy kilkarazy po stosunku.

#95 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 30 października 2010 - 15:18

Możliwe że będzie traktował Cię wyłącznie jak obiekt seksualny. Z tobą będzie sypiał, opierał się w waszych relacjach tylko na tym i być może będzie jeszcze w innym związku.

Zawsze możesz spróbować, chociaż moim zdaniem jest mało prawdopodobne że stworzycie dobry związek. Musisz mieć świadomość jaki on jest.

Z drugiej strony... Nie przekonasz się póki nie spróbujesz.
Życzę Ci powodzenia ;-)
Dołączona grafika

#96 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 30 października 2010 - 15:35

CZY JEST SZANSA NA NORMALNY ZWIĄZEK KIEDY ZACZEŁO SIE WSZYSTKO OD SEXU ??

Jest szansa.

Wszystko jednak zalezy od 2 ludzi. Zycie to nie bajka i nie wszystko zawsze konczy sie jak w pieknej bajce <bezradny></span>

Znam przypadek pary, ktora zaczela od tzw. "ukladu" , ale z czasem facet sie zakochal i sie zareczyli ;-) Zwiazek sie rozpadl jakies 2 mies przed planowanym slubem, ale z winy dziewczyny.

Kazda historia jest inna, kazdy zwiazek jest inny.
Zycie bylo by zbyt proste gdyby wszystko bylo wiadomo odrazu. Niestety slusznosc naszych wyborow i decyzji nie jest znana odrazu. Trzeba czasu, aby sie przekonac.

Nie rob niczego wbrew sobie i zyj tak, aby niczego nie zalowac z czasem.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#97 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 30 października 2010 - 17:46

Floryda,

jest to możliwe. Ja jestem tego przykładem. Miał być tylko sex, a gdyby któreś z nas zaczęło coś czuć mielismy zakończyc układ. Tak sie porobiło, że to "nie wyszło". Żadne nie chciało zakończyć. Zakochaliśmy się w sobie. Staliśmy się parą, potem małżeństwem. Więc czasem mozna zacząć "od dxxx strony" ;-)
lilian

#98 grejfrutoowa

grejfrutoowa
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 27 listopada 2010 - 16:49

Jesteśmy ze sobą dopiero 3 miesiące. Nasz związek rozpoczął się od namiętności, dopiero potem przyszła miłość. Nie wiem jednak czy jemu na mnie zależy. Gdy mam problemy, albo nie mam humoru on stara się mnie pocieszyć, ale zaraz potem zaczyna mnie obmacywać. Mówi, że inaczej nie umie mi pokazać, że mnie kocha. Tłumaczę mu, że to nie jest sposób, ale on albo tego nie rozumie albo to ignoruje.
Dobraliśmy się jeśli chodzi o łóżko, ale drażni mnie to, że przedkłada on nasz związek nad seks.
Co robić?

#99 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 27 listopada 2010 - 21:09

Nasz związek rozpoczął się od namiętności, dopiero potem przyszła miłość.

piszesz, że przyszła miłość a tej miłości nie jesteś pewna. Moim zdaniem jedyną opcją żeby się przekonać czy liczy się tylko seks jest... BRAK SEKSU! Jeśli on będzie chciał proponuj, że porobicie razem coś innego. Owszem jest to ryzykowne, bo może cię za to zostawić, ale jeśli tak będzie znaczy, że jest dupkiem i tyle

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#100 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 grudnia 2010 - 01:28

Po seksie może przyjść jakieś oczarowanie, ale boże kochany, na pewno nie miłość po 3 miesiącach... :roll:
Może to Ty coś do niego czujesz, a on nadal traktuje Was jak dobry seks?