Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Tylko dla seksu?? - zapytanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

#61 Martyna

Martyna
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 16:58

Straszne jest to, że niektórzy chłopacy potrafią tak potraktować dziewczyne !!! Przecież taka zraniona laska nie bedzie potrafila nikomu zaufac!!! szczerze nie wiem jak to jest ale mysle ze nie moglabym spojrzec w lustro i czulabym sie totalnie upokorzona!!! przykre jest to że można ranić kogoś w ten sposob mówiąc "kocham" aby uwiesc dziewczyne. gdy dziewczyna jest zakochana jest rowniez zaslepiona ale facet ktory jej nie kocha powinien ja zostawic, aby nie miala zalu do zycia i mezczyzn. Jak facet chce tylko seksu to powinien szukac dziewczyny ktora mu to da i nic nie bedzie oczekiwala w zamian a nie zapewniac komus milosc, obiecywac zlote gory a potem podle zostawić

#62 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 11:53

Martynko tak się niestety zdarza i to wcale nie są jakieś rzadkie przypadki.
My kobiety wiedząc o tym musimy być czujne i bardzo ostrożne.
A jeżeli ktoś nas zostawi bo nie "dostał tego co chciał" to tym lepiej dla nas.
Jednego kłamcy w naszym życiu mniej i mamy satysfakcję, że nasze imię zapamięta bo może rzadko kosza dostaje ;-)
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#63 Martyna

Martyna
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 15:28

Tak masz racje ale ogolnie czasem za pozno dostrzega sie to co chlopak ma w glowie i o co mu tak naprawde chodzi :-( my kobiety jestesmy uczuciowe i latwo mozna nam namieszac w glowie..... czasem wystarcza tylko slowa aby kobieta "ulegla" a niestety potem dociera do niej tragiczna prawda. szkoda mi tych dziewczyn ktorym cos takiego sie zdarzylo bo ja bym tego nie chciala, zreszta kto by chcial :-(

#64 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 października 2008 - 18:59

tak się niestety zdarza i to wcale nie są jakieś rzadkie przypadki.

no niestety coraz częstsze :-?

my kobiety jestesmy uczuciowe i latwo mozna nam namieszac w glowie.....

to jest najgorsze i niestety nie zalezy od wieku ani bagazu doświadczeń :cry:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#65 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 października 2008 - 19:01

Ja czekam dlugo z tym... wiec chyba nie o seks mu chodzi?

#66 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:15

Mirabelka__22, hahaha, no jasne że nie :mrgreen:

[ Dodano: 2008-10-16, 21:15 ]
skąd Ci to przyszło <bezradny></span>

<ookk>

#67 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:20

Roxi, nie przyszlo mi :-D Tak sobie napislam co pomyslalam po prostu. Ufam mu. Komus trzeba <bezradny></span>

#68 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 16 października 2008 - 20:40

Mirabelka__22, no i dobrze ;-)

<ookk>

#69 Alunnia

Alunnia
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 19 października 2008 - 10:35

Ja też miałą ofertę, mój nie doszły chłopak mi powiedział, że chce ze mną być, chceżebyśmy byli parą ale chce tez sexu bo bardzo dawno tego nie robil i chce to zrobic i pta sie czy sie pisze na to czy nie
jak tak to ok a jak nie to trudno;/
moim zdaniem jemu wogole na mnie nie zalezy....
bo gdyby mu zalezalo to niebalby mu obojetna moja odpowiedz na jego ex oferte
A Wy co o tym sadzicie??

#70 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 19 października 2008 - 11:25

my kobiety jestesmy uczuciowe i latwo mozna nam namieszac w glowie.....

i tu jest pies pogrzebany. Kobiety są dlatego łatwiejsze do wykorzystania, bo myślą emocjami. Wiadomo że określone emocje można wywołać odpowiednimi zachowaniami i odpowiednimi słowami...a mężczyźni to wykorzystują do tego, żeby osiągnąc swój cel(nie zawsze sex). Ja osobiście nigdy nie używam słowa "kocham" jeżeli nie jestem tego pewien. Ale znam takie przypadki. Czasami mnie to aż wkurza jak fajna dziewczyna daje się tak robić, a ja widzę na kilometr że koleś chce ją tylko przelecieć i na niczym więcej mu nie zależy.
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#71 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 20 października 2008 - 07:31

Ja osobiście nigdy nie używam słowa "kocham" jeżeli nie jestem tego pewien. Ale znam takie przypadki. Czasami mnie to aż wkurza jak fajna dziewczyna daje się tak robić, a ja widzę na kilometr że koleś chce ją tylko przelecieć i na niczym więcej mu nie zależy.

Osobiście zgadzam się z tym, bo już nieraz słyszałąm opowieści koleżanek o takich sytuacjach, dziwi mnie tylko to, że niektóre kobiety są tak naiwne że w to wierzą. Jak by mi ktoś cos takiego powiedział, to by dostał w pysk, bo słowo "Kocham Cie" zbyt wiele dla mnie znaczy, i nigdy go nie użyłam póki nie byłam pewna że tak jest. Nawet z moim mężem, to on pierwszy powiedział to magiczne słowo, a z mojej strony musiał trochę poczekać żebym odwzajemniła.
A swoją drogą kobiety są bardzo proste, a jak do tego łatwowierne to juz pozamiatane, wystarczy im powiedzieć to co się chce usłyszeć i pójdą z każdym do łóżka.

#72 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 października 2008 - 09:32

wystarczy im powiedzieć to co się chce usłyszeć i pójdą z każdym do łóżka.

ooo pojechałaś ... nie zgadzam sie, a przynajmniej nie wszystkie. Kobieta która ma troche szacunku dla siebie bedzie słodkie słówka brała przez pół i na pewno nie będą one głównym powodem póscia z kimś do łóżka ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#73 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 października 2008 - 10:41

Spotkalam sie z tym.. najlepsza przyjaciolka przespala sie z kolega bo miala nadzieje ze beda razem.. Wlosy mi sie jerza, bo to byl jej pierwszy raz..eh. <bing1></span> <bing1></span> <bing1></span>

#74 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 października 2008 - 13:55

najlepsza przyjaciolka przespala sie z kolega bo miala nadzieje ze beda razem.. Wlosy mi sie jerza, bo to byl jej pierwszy raz..eh

to okropne ale wiele dziewczyn jet tak naiwne :-(

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#75 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 20 października 2008 - 18:55

magdaaaaa, w sumike..dziwi mnie bardzo to co zrobila..na dodatek to ze on jest juz w dlugim zwiazku..jak ludzie sie zmieniaja.. :evil:

#76 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 21 października 2008 - 21:42

hmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
:?:

zabolało by...a potem dostał by chyba w papę,usłyszał ze marny z niego kochanek i że ma rogi do sufitu :-D

#77 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 26 października 2008 - 10:25

hmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
:?:

zabolało by...a potem dostał by chyba w papę,usłyszał ze marny z niego kochanek i że ma rogi do sufitu :-D

Dokładnie... lepiej nie można go potraktować.
A.

#78 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 26 października 2008 - 11:58

Moja kumpela poznała jakiś czas temu faceta. Nie dawno się spotkali. Po pierwszym spotkaniu facet powiedział jej , ze chce się z nią kochać. W ogóle 95% tego o czym rozmawiają to tematy krążące na temat seksu. Moją przyjaciółkę już zaczynają męczyć takie rozmowy. Bo sama nie wie czy chodzi o coś więcej czy tylko o seks. Co o tym myślicie?

temat scalony
A.

#79 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 26 października 2008 - 12:12

Dokładnie... lepiej nie można go potraktować.

bo taki przypadek nie zasługuje na lepsze traktowanie :-/ a niestety i tacy się zdażają :-|
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#80 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 26 października 2008 - 12:26

Anulka, a tak z ciekawości to ile koleżanka ma lat? Bo wiesz,ciekawy jest ten temat.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />