Tylko dla seksu?? - zapytanie
Napisano 24 lutego 2008 - 16:58
Napisano 25 lutego 2008 - 11:53
My kobiety wiedząc o tym musimy być czujne i bardzo ostrożne.
A jeżeli ktoś nas zostawi bo nie "dostał tego co chciał" to tym lepiej dla nas.
Jednego kłamcy w naszym życiu mniej i mamy satysfakcję, że nasze imię zapamięta bo może rzadko kosza dostaje
Napisano 25 lutego 2008 - 15:28
Napisano 16 października 2008 - 18:59
no niestety coraz częstszetak się niestety zdarza i to wcale nie są jakieś rzadkie przypadki.
to jest najgorsze i niestety nie zalezy od wieku ani bagazu doświadczeńmy kobiety jestesmy uczuciowe i latwo mozna nam namieszac w glowie.....
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 października 2008 - 19:01
Napisano 16 października 2008 - 20:15
[ Dodano: 2008-10-16, 21:15 ]
skąd Ci to przyszło
Napisano 16 października 2008 - 20:20
Napisano 16 października 2008 - 20:40
Napisano 19 października 2008 - 10:35
jak tak to ok a jak nie to trudno;/
moim zdaniem jemu wogole na mnie nie zalezy....
bo gdyby mu zalezalo to niebalby mu obojetna moja odpowiedz na jego ex oferte
A Wy co o tym sadzicie??
Napisano 19 października 2008 - 11:25
my kobiety jestesmy uczuciowe i latwo mozna nam namieszac w glowie.....
i tu jest pies pogrzebany. Kobiety są dlatego łatwiejsze do wykorzystania, bo myślą emocjami. Wiadomo że określone emocje można wywołać odpowiednimi zachowaniami i odpowiednimi słowami...a mężczyźni to wykorzystują do tego, żeby osiągnąc swój cel(nie zawsze sex). Ja osobiście nigdy nie używam słowa "kocham" jeżeli nie jestem tego pewien. Ale znam takie przypadki. Czasami mnie to aż wkurza jak fajna dziewczyna daje się tak robić, a ja widzę na kilometr że koleś chce ją tylko przelecieć i na niczym więcej mu nie zależy.
Napisano 20 października 2008 - 07:31
Osobiście zgadzam się z tym, bo już nieraz słyszałąm opowieści koleżanek o takich sytuacjach, dziwi mnie tylko to, że niektóre kobiety są tak naiwne że w to wierzą. Jak by mi ktoś cos takiego powiedział, to by dostał w pysk, bo słowo "Kocham Cie" zbyt wiele dla mnie znaczy, i nigdy go nie użyłam póki nie byłam pewna że tak jest. Nawet z moim mężem, to on pierwszy powiedział to magiczne słowo, a z mojej strony musiał trochę poczekać żebym odwzajemniła.Ja osobiście nigdy nie używam słowa "kocham" jeżeli nie jestem tego pewien. Ale znam takie przypadki. Czasami mnie to aż wkurza jak fajna dziewczyna daje się tak robić, a ja widzę na kilometr że koleś chce ją tylko przelecieć i na niczym więcej mu nie zależy.
A swoją drogą kobiety są bardzo proste, a jak do tego łatwowierne to juz pozamiatane, wystarczy im powiedzieć to co się chce usłyszeć i pójdą z każdym do łóżka.
Napisano 20 października 2008 - 09:32
ooo pojechałaś ... nie zgadzam sie, a przynajmniej nie wszystkie. Kobieta która ma troche szacunku dla siebie bedzie słodkie słówka brała przez pół i na pewno nie będą one głównym powodem póscia z kimś do łóżka ...wystarczy im powiedzieć to co się chce usłyszeć i pójdą z każdym do łóżka.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 20 października 2008 - 10:41
Napisano 20 października 2008 - 13:55
to okropne ale wiele dziewczyn jet tak naiwnenajlepsza przyjaciolka przespala sie z kolega bo miala nadzieje ze beda razem.. Wlosy mi sie jerza, bo to byl jej pierwszy raz..eh
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 października 2008 - 18:55
Napisano 21 października 2008 - 21:42
zabolało by...a potem dostał by chyba w papę,usłyszał ze marny z niego kochanek i że ma rogi do sufituhmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
Napisano 26 października 2008 - 10:25
zabolało by...a potem dostał by chyba w papę,usłyszał ze marny z niego kochanek i że ma rogi do sufituhmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
Dokładnie... lepiej nie można go potraktować.
Napisano 26 października 2008 - 11:58
temat scalony
Napisano 26 października 2008 - 12:12
bo taki przypadek nie zasługuje na lepsze traktowanieDokładnie... lepiej nie można go potraktować.
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 26 października 2008 - 12:26
If you don't know my name, you can call me baby