Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Tylko dla seksu?? - zapytanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 19 lutego 2007 - 21:37

to powiedziaj (zgadnijcie co)"Dominika, chce sie z Toba kochac"

jakiś mocno niedojrzały ten facet. odpuść go sobie. jesteś młodziutka, znajdziesz bardziej wartościowego. ja rozumiem, że dziewczyna potrafi mocno kręcić faceta i że on może mieć ciągłą ochotę na seks, no ale gdyby mój mąż tak mi tylko o seksie gadał...nie byłby moim mężem i tyle ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#22 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 19 lutego 2007 - 22:36

jakiś mocno niedojrzały ten facet.

zgadzam się. a ile on ma lat ?mówiłaś Mu wyraźnie, że NIE masz ochoty na tak częste kochanie się???

#23 Rowan_tree

Rowan_tree
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 19 lutego 2007 - 23:14

najciekawsze to to ze on zarzucal jej dziecinnosc i oto dojrzalosc faceta- konczyc zwiazek bo ktos sie nie chce z nim kochac.
Czasami lepiej jest spać ....

#24 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 20 lutego 2007 - 08:41

akiś mocno niedojrzały ten facet. odpuść go sobie. jesteś młodziutka, znajdziesz bardziej wartościowego.

zdecydowanie popieram madzie i tez polecam odpuszczenie sobie nawet jak kochasz to jak spotkasz wartosciowszego to z tamtego bedziesz sie tylko smiala a im dluzej ciagniesz tym trudfniej sie rozstac i bardziej boli

#25 Dominisia

Dominisia
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 20 lutego 2007 - 13:47

21 lat...
Dominisia

#26 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 20 lutego 2007 - 18:48

21 lat...

cóż...to taki wiek u facetów, kiedy hormony szaleją. ale absolutnie nie stanowi to wytłumaczenia dla niego. jest na tyle dorosły, że powinien wiedzieć, że kobieta i mężczyzna są inaczej skonstruowani i że jego potrzeby nie są takie same jak potrzeby kobiety. skoro tego nie wie, to nie dorósł jeszcze do poważnego zwiążku. bo w związkach trzeba szanować wolę dwóch osób.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#27 Rowan_tree

Rowan_tree
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 20 lutego 2007 - 21:08

ja tez tak uwazam tylko chyba Dominisi ciezko sie rozstac...

#28 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 21 lutego 2007 - 07:34

chyba Dominisi ciezko sie rozstac

kazdemu jest ciezko sie rozstac jak czlowiek z kims jest , pozniej jest zle gorzej i smutno ci chcesz to ratowac ale z drugierj strony wiesz ze juz i tak grasz w przegranej wojnie wiec zbierasz sily na rozstanie to nie tylko Dominisia ma takie rozterki i taki problem... Ale jak sie rozstanie i spotka kogos innego - wtedy dopiero odczuje ulge. Nic nei dzieje sie odrazu...

#29 Rowan_tree

Rowan_tree
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21 lutego 2007 - 13:17

a ja w sumie nie wiem czy odczuwam ulge w pewnym sensie tak ale powraca wiele wspomnien choc to rok temu bylo...tyle ze przeszlosc jest przeszloscia

#30 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 21 lutego 2007 - 14:28

nie wiem czy odczuwam ulge w pewnym sensie tak

czas leczy rany a wspomnienia zawsze sa i beda :)

#31 Rowan_tree

Rowan_tree
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21 lutego 2007 - 15:41

no ale w pewnym sensie nie jestem pogodzona z tym fragmentem przeszlosci, choc on pisal ze jakos sobie poradzil...

#32 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 21 lutego 2007 - 18:13

w pewnym sensie nie jestem pogodzona z tym fragmentem przeszlosci

nic nie dzieje sie odrazu wszystko wymaga czasu :-) z czasem pogodzisz sie z tym i z wieloma innymi fragmentami przeszlosci , wierz mi ludzi dotykaja tragedie ktore nie daja zyc i godza sie z tym , wiec predzej czy pozniej i ty sie pogodzisz

#33 Dominisia

Dominisia
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 21 lutego 2007 - 20:10

hmm no i oczywiscie powracam do rozmowy na temat meskiego egoizmu (przynajmniej w tym wieku 20-20-pare lat) faceci przynajmniej trn ktorego znam i z nim bylam nie dojrzal do zwiazku z kobieta skoro mu tylko na jednym zalezalo, czy tam dalej zalezy-rozumiem-ten wiek, ale czy trzeba sie wiazac z facetem o 10 lat starszym zeby NA PRAWDE rozumial ze seks to nie dowod milosci tylko takie najblizsze i najwieksze szczescie dla dwojga osob?? bo owszem jest on przyjemny ( nie przecze) ale tylko jesli sie ma pewnosc ze osobie z ktora sie kocha na prawde na mnie zalezy, a nie ze sie jest tylko czescia celu w erotycznym zyciu... smutno jest sie zawodzic na osobie ukochnej....ale rowniez czasem sie sama za siebie wstydze ze mnie tak milosc oslepila ze zaczelam to wspolzycie .... w wieku 18 lat....moze tez nie dojrzalam do tego, ale ja raczej szukalam w zwiazku oparcia, szczescia, przyjazni, milosci, szczerosci, i braku klamstwa...a wiele przeminelo po tym pierwszym razie niestety... <bezradny></span>
Dominisia

#34 Rowan_tree

Rowan_tree
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 21 lutego 2007 - 22:17

a my tylko chcialysmy kochac i byc kochane...ale chyba to zbyt wiele

#35 Dominisia

Dominisia
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 22 lutego 2007 - 20:25

nom...
Dominisia

#36 Dominisia

Dominisia
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 22 lutego 2007 - 20:27

ale to widocznie zbyt wiele...
Dominisia

#37 evelin

evelin
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 22 maja 2007 - 20:36

kwestia podejscia do zycia
ja jak bylam mloda (niestety juz nie jestem), to rowniez mialam partnera tylko do seksu (b. dobry wieloletni przyjaciel), wbrew pozorom ciagle jest miedzy nami cos wiecej niz w relacji kolega :)

wiec patrzac na wasz wiek (18 lat) nie ma co sie zalamywac, gorzej jakbyscie w wieku 35 lat sie zorientowaly ze facet jest z wami dla seksu :)

#38 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 01 czerwca 2007 - 23:50

hmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
:?:

Koplnela bym go w dupe!
Opinia taka, ze by popamietal mnie na cale zycie.

zreszta chyba da sie wyczuc takie podstepy...

#39 Gwiazdeczka:)

Gwiazdeczka:)
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 14 czerwca 2007 - 15:46

Zacznijmy od początku . Słysząc słowa pt: '' Byłem z Tobą tylko po to , żeby uprawiać seks '' napewno byłoby mi bardzo przykro . Jak narazie jestem w stadium młodego wieku , a przynajmniej narazie mi nie grozi usłyszeć takie słowa. Pewnie ciężko przeżyłabym tę wiadomość - żadnego kontaktu z rzeczywistością? Tak , możliwe. Nie zależnie od tego jak bardzo bym kochała , zerwałabym , bo taki związek nie miałby przyszłości , więc nie ma o czym mówić. Chyba , że facet powiedziałby mi , że związał się ze mną jedynie dla uprawiania seksu , lecz będąc ze mną coś stworzyło w nim ogromne uczucia do mnie , może byłabym zdolna wybaczyć . No ,ale jak narazie nie ma o czym mówić:):) 3maj się;)

#40 monikade

monikade
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 23 czerwca 2007 - 18:53

hmm co byscie zrobily jakby sie okazalo ze bylyscie z facetem ponad poltora roku a jemu zalezalo glownie na seksie??
:?:

co bym zrobiła?
dokładnie to co zrobiłam :evil:

z uśmiechem na pozegnanie powiedziałam mu, ze szkoda, bo miałam nadzieję, ze przez rok sie trochę rozwinie...

pozniej zamkniełam się na dwa dni i ryczałam ze wstydu...
a to wysłałam mojemu byłemu... http://www.joemonste...&album&pageID=3