Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#581 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 18:23

"I, że Cię nie opuszczę"?

Powiedzieli, że film bardzo fajny :)

ooo fajnie :-D Zwiastun mnie zaciekawił i oczywiście obsada bardzo mi się podoba więc mam zamiar się wybrać z kumpelą :-)

Tylko jeszcze go nie ma w repertuarze w kinie do którego mam najbliżej :-(

Ogólnie mam wrażenie, że ostatnimi czasy jest w czym wybierać w kinach ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#582 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 18:25

Ogólnie mam wrażenie, że ostatnimi czasy jest w czym wybierać w kinach

Dokładnie tak jest, jak nie ma nic to nie ma, a potem nagle tyle tego, że nie wiem co najpierw bym chciała zobaczyć :mrgreen:

er3mjw4zst9mivdb.png

#583 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 18:49

Mnie również bardzo zaciekawił ten film i mam zamiar sie wybrać...bardzo fajna obsada :)

#584 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 lutego 2012 - 21:21

Ja byłam na "jack i jilly" bardzo fajna komedia :) polecam!!!

Chcę zobaczyć też "Sponsoring" " I że cię nie opuszczę " "Big love" :) Sądzę że na dwa filmy wyrwę kuzynkę a na jeden pójdę z K. :)

#585 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 16 lutego 2012 - 11:28

" I że cię nie opuszczę "

Na to musze podreptać no ale bez G. za to z nim czekam na 2 filmy:
http://www.youtube.com/watch?v=34x6m-ahGIo&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=7VdONYkKFmQ
Ten drugi w kinach chyba zaraz będzie :mrgreen:

#586 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 lutego 2012 - 11:30

Na to musze podreptać no ale bez G.

A czemu? :P

Tak jak pisałam wyżej, mój szwagier też nie jest miłośnikiem takich filmów, ale jednak był bardzo zadowolony, bo film mu się podobał :) Może Waszym facetom też by się spodobał :)
Ja poczekam aż będzie do ściągnięcia :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#587 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 16 lutego 2012 - 11:33

A czemu?

Chyba nie przepada za takimi filmami. Razem oglądamy sensacje, fantastykę, czasami komedie romantyczne. Ale tak jak ja mam swoje ulubione westerny i do nich wracam to z nim nigdy nie obejrzałam :-> Tak samo jak Przeminęło z wiatrem ktore mogę oglądac non stop a z nim nigdy. Również raz obejrzłą ze mną Zmierzch i stwierdził, że obejrzy ze mną całość jak już wszystko wyjdzie na DVD - cwaniak.

#588 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 10:58

Ja bym poszła na Zelazna Dame i Mapetki :mrgreen: a film I ze cie nie opuszcze jesli to komedia romantyczna to odpada :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#589 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 11:03

I ze cie nie opuszcze jesli to komedia romantyczna to odpada

To melodramat.

„I że cię nie opuszczę” (ang. The Vow) to amerykański melodramat z 2012 roku w reżyserii Michaela Sucsy'ego. Scenariusz napisali Abby Kohn, Marc Silverstein oraz Michael Sucsy. Muzykę skomponował Michael Brook i Rachel Nortman.

Opowieść oparta została na prawdziwych wydarzeniach. Bohaterami opowieści są Carpenterowie, którzy zawarli telefoniczną znajomość jesienią 1992 roku. Później spotykali się kilka miesięcy, a we wrześniu 1993 roku odbył się ich ślub. W listopadzie oboje ulegli wypadkowi. On doznał lekkich obrażeń, jego żonie lekarze dawali słabe szanse na przeżycie. Miała poważne uszkodzenia czaszki i zapadła w śpiączkę.

Gdy wybudziła się po 21 dniach, była inną osobą. Na skutek swoistej formy amnezji, zapomniała wszystko z dwóch ostatnich lat przed wypadkiem, także własnego męża. Zaczęła uważać go za obcego natręta. Carpenter nie zrezygnował jednak ze swej miłości. Za radą terapeutów zaczął umawiać się na randki z "nową" ukochaną.

W rolach głównych występują Channing Tatum (w roli Leo) i Rachel McAdams (Paige). W filmie pojawiają także: Scott Speedman jako Jeremy, Dillon Casey jako Ryan, Rachel Skarsten – Rose, Kristina Pesic - Lizbet, Brittney Irvin – Lena, Jeananne Goossen – Sonia, Jessica McNamee – Gwen.

wp.pl

#590 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Ja bym poszła na Zelazna Dame

No ja właśnie znalazłam Żelazną Damę w necie w bardzo dobrej wersji, więc jeżeli nie ułoży się tak, że pojedziemy do kina, to sobie obejrzę bo MUSZĘ po prostu :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#591 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

I ze cie nie opuszcze jesli to komedia romantyczna to odpada :-P

Gatunek: Melodramat.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#592 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 11:08

Chętnie obejrzałabym 'Big Love', tylko muszę K. namówić, bo nie mam funduszy :mrgreen:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#593 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 11:08

No ja właśnie znalazłam Żelazną Damę w necie w bardzo dobrej wersji, więc jeżeli nie ułoży się tak, że pojedziemy do kina, to sobie obejrzę bo MUSZĘ po prostu :-D

Jak obejrzysz to daj znać, bo też mam woelka ochotę obejrzeć o niej film. (nawet pracę o niej pisałam :-> )

A tak wogóle to obejrzałam list do M i kurde no nie podobało mi się. Gdyby nie G. to ja bym pocpykała do końca ale on był ciekawy czy film się rozkręci... No jak dla mnie to my nie potrafimy nakręcić dobrego filmu.

Czekam jeszcze na:

http://www.youtube.com/watch?v=UxfZsfCf6GU

#594 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 17 lutego 2012 - 11:11

A tak wogóle to obejrzałam list do M i kurde no nie podobało mi się

Nie widziałam tego jeszcze, chciałam oglądać w jak był ten szał, ale mój D. nie lubi takich filmów, więc odpuściłam. Ostatnio coś te filmy polskie mi nie podchodzą, np. "Jak się pozbyć celullitu" to porażka jakaś była moim zdaniem i to totalna :shock: "Och Karol" ujdzie w tłumie, cały czas czekałam, aż się rozkręci i pod koniec troszkę lepiej, ale przereklamowany był.

Mam nadzieję, że "Sponrosing" i "Big love" się obronią w moich oczach :mrgreen:

er3mjw4zst9mivdb.png

#595 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 21 lutego 2012 - 13:02

W sobotę mam w planach seans kinowy, ale zastanawiam się właśnie czy warto wydać kasę na big love.

#596 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 25 lutego 2012 - 10:47

Obejrzałam Underworld i jak wcześniejsze części bardzo i się podobały to tej cos brakowało. NIby była akcja ale jak dla mnie - za mało. Wydaje mi się, że zrobili ten film na siłe no i był łatwy do przewidzenia a co gorsza zakończyli tak, że wiadomo że będzie kontynuacja...

Jak dla mnie na obejrzenie ale szału nie ma!!

A dzisiaj Immortals :mrgreen:

#597 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 25 lutego 2012 - 15:13

Bardzo chcialabym sie wybrac na ten film (czy Okruszek czasowo pozwoli to osobna sprawa :lol: ). Zakochalam sie :-P
Byla ktoras?

Załączone miniatury

• 7420711_3.jpg

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#598 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 13:12

Miałam iść na polski film, ale ostatecznie zdecydowałam się iść na "I że Cię nie opuszczę". Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobał. Jest to bardzo wzruszająca historia dwojga ludzi, ich miłości i zmaganiach. Szczerze polecam :-)

#599 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 15:27

Byla ktoras?

Pare postów wyżej jak zajrzysz, to pisałyśmy o tym ;-)

#600 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 27 lutego 2012 - 15:31

Pare postów wyżej jak zajrzysz, to pisałyśmy o tym

Uuuu faktycznie :oops: Tez czekam az bedzie mozna sciagnac :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0