Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#521 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 marca 2011 - 21:07

mój brat był ostatnio i poleca go

U mnie wielu znajomych go poleca, aczkolwiek mój brat (15 latek) powiedział, że strasznie nudny :lol: Ale chyba jego opinią będę się najmniej kierować ;-)
Dzięki.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#522 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 marca 2011 - 14:04

Przyjaciele polecali tez "Czarny Labedz", wiec moze na to sie wybierzemy. Nie wiem.

Zalezy kto co lubi, film podobno dobry aczkolwiek wiele scen, jak dla mnie, zbyt niesmacznych. Typu zdzieranie skory, głebokie lamanie paznocki...

Ja mam ochote wybrac sie na Jan Paweł II.Szukałem Was... :)

i taki tytuł ?? Jan Paweł II. Szukałem Was ?? może tez sie wybiore. Narazie peewnie w duzych miastach leci.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#523 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 06:48

POLECAM
Byliśmy wczoraj w kinie na komedii romantycznej - Żona na niby.
Myśleliśmy, ze będzie to zwykła komedia romantyczna, ale tam mniej jest romantyzmu, a bardzo dużo humoru - super teksty i sytuacje <lol></span>
Oczywiście zakończenie jest do przewidzenia w trakcie filmu, ale naprawdę jeden ze smieszniejszych odmóżdzaczy jakie widziałam ostatnimi czasy.

Dołączona grafika

Bohaterem komedii Żona na niby jest przeciętny facet, który pewnego dnia pozwala sobie na wydawałoby się niewinne kłamstewko. „Na początku filmu, grany przeze mnie Danny właśnie ma zamiar się ożenić, kiedy okazuje się, że kobieta którą kocha łamie mu serce,” mówi Adam Sandler. „Tej samej nocy, kiedy Danny ma jeszcze na palcu obrączkę, przysiada się do niego młoda kobieta sądząc, że jest żonaty, a tym samym niegroźny.” I w ten sposób obrączka staje się sposobem Danny’ego na uniknięcie złamanego serca. Kobiety myślą bowiem – jest niegroźny, żadnych zobowiązań, nikt nie zostanie skrzywdzony… a już na pewno nie Danny. Kiedy jednak poznaje Palmer (Brooklyn Decker), dziewczynę swoich marzeń, jego własne kłamstwa obracają się przeciwko niemu - dziewczyna myśli, że jest żonaty. Zamiast wszystko sprostować, Danny brnie coraz dalej, decydując się na wymyślną intrygę, która zapewni mu dotarcie do serca Palmer. Jego fałszywą żoną, z którą się rozwiedzie ma zostać Katherine (Jennifer Aniston) jego wieloletnia asystentka.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#524 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 10:06

Żona na niby.

mam ten film na kompie.trzeba będzie go oglądnąć :-D
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#525 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 19:40

nie(d)oceniona, ups - przepraszam ;-)
źródło: www.cinema-city.pl

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#526 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 maja 2011 - 23:08

Ja dzisiaj byłam w kinie na "lincz" opis mnie zaciekawił tego filmu ale potem jak juz oglądałam to był nie smaczny.Film poważny i oparty na faktach no i nudny jak dla mnie

#527 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 17 maja 2011 - 22:02

Piraci z Karaibów: na nieznanych wodach

Oficjalnie 20 maja pojawi się w kinach kolejna część 'Piratów z Karaibów' :-)
Wybiera się ktoś? :-P

Ja mam bileciki zarezerwowane na przyszły wtorek i już nie mogę się doczekać- napalanie się na Johna na dużym ekranie w dodatku w 3D :mrgreen: miodzio :mrgreen:
Ciekawi mnie rola Cruz- lubię jej grę i mam nadzieję, że się nie rozczaruję ;-)
Póki co opisu nie wrzucę- wolę nie oglądać zwiastunów i nie czytać za dużo :lol: Ale Wasze opinie mile widziane ;-)

Załączone miniatury

• piraci_na_nieznanych_wodach.jpg

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#528 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 maja 2011 - 22:32

Majorka^^, ja też lecę na piratów i też nie mogę się doczekać , chyba już jutro zarezerwuje bileciki :)

#529 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 maja 2011 - 07:00

mieliśmy iść w piątek z miśkiem, ale ten samochód... jak się wyrobimy to pójdziemy, z tego co widzę na filmwebie wysokie oceny ma ;-)

#530 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 18 maja 2011 - 18:59

Żona na niby.

Mam ten film i normalnie zaraz zapuszczę :-P

[ Dodano: 2011-05-18, 22:06 ]
Obejrzałam :lol: :lol: dzieciaki wymiataja :lol: mala jak sie licytuje i udaje akcent <umieraam></span> pozytywny film do posmiania ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#531 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 24 maja 2011 - 21:09

Byłam obejrzałam i mogę napisać opinię na temat filmu:

Według mnie film bardzo fajny :-) Dużo akcji, śmieszne sytuacje, fajne efekty w 3d :-D Gra Cruz fajna, ale bez szału ;-) Johny wymiata oczywiście :-D
Wątek syreny z pobożnym przystojniakiem mi się podobał ;-)
Wiadomo kolejna część nowe wątki nowe akcje/wyzwania bohaterów, ale oczywiście utrzymane w stylu poprzednich części ;-) Ja ubóstwiam wszystkie części i tą również :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#532 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 25 maja 2011 - 06:34

A ja się nie mogę doczekać Transformersów w 3D :mrgreen:
A gdzie tam 1 lipca :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#533 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 25 maja 2011 - 10:09

O kurczę. A ja przegapiłam w kinach "Szybcy i wściekli. Fast Five" <bezradny></span> . A tak uwielbiamy oboje ten film. Oglądał ktoś? Bo z trailerów widzę, że zapowiadał się ciekawie, podobnie jak poprzednie części :lol:

#534 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 czerwca 2011 - 10:39

Wczoraj byłam na Kac Vegas w Bangkoku :mrgreen: (swoją drogą tytuł tak przetłumaczony, że płakać się chce :lol: )

Oczywiście, że POLECAM . Tym którym pierwsza część się podobała.
Film jest przezabawny, jeden z tych w którym jest mega dawka humoru i można się popłakać ze śmiechu :lol:
Ale porównując z pierwszą częścią to wydaje mi się bardziej....ostry? :P

Na pewno do niego wrócę jeszcze :mrgreen:

Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#535 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 10:01

Ja byłam na tym wczoraj i trochę się zawiodłam. Śmieszny jest, ale w porównaniu do jedynki jednak nie bardzo. wszystkie sytuacje są właściwie kopia jedynki, tyle, że bardziej wydumane :/ Szkoda

Za to teraz w planach mam piratów z Karaibów :) Mam nadzieję, że się nie zawiodę!

#536 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 17 października 2011 - 11:20

W sobotę byłam na polskim filmie "Baby są jakieś inne" :mrgreen:
Film mi się podobał, świetne dialogi, można się uśmiać. Nudne było trochę to, że cały film siedzieli w samochodzie (raz byli na stacji benzynowej - chyba tylko po to, żeby syn Koterskiego mógł się pokazać w filmie :lol: )
Wiem, że nie każdemu się film spodoba i trzeba podejść do niego z dystansem, bo koleżanka po pół godzinie chciała już wychodzić taka była znudzona. Mimo wszystko film mi się podobał, plusem był Więckiewicz którego lubię bardzo :P
POLECAM !

http://static.polski...855bb81a88.file

#537 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 19 października 2011 - 09:19

Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która opowiadała, że właśnie miej więcej po pół godziny na tym usnęła :P i obudziła się jakieś 5 min. przed końcem. Narzekała, że akcji nie ma... :(
Ja się teraz będę wybierać z psiapsiółą na "Służące", to ekranizacja książki, którą czytała i mówi, że była super. Mam nadzieje, ze film też bo szczerze mówiąc ja nic o tym nie wiem i nie wiem czego mam się spodziewać ;)

#538 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 19 października 2011 - 10:40

na komedyjki w stylu Kac Vegas -choc śmieszne, szkoda mi kasy szczerze mówiąc. Wolę poczekać i obejrzeć w domu do fury frytek :P

Ja już po prostu nie mogę się doczekab Fast and furios 6! Ojej co ja bym dała...

Ale "Służące" zapowiadają się całkiem ciekawie. Lubię klimat lat pięćdziesiątych.
Kiedy wchodzą do kin?
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#539 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 19 października 2011 - 10:54

Demonica potwierdzam słowa Twojej koleżanki, książka była super i już nawet pisałam na tym forum, że nie mogę się doczekać ekranizacji :)

ZuziaDD film ma być w kinach od 4 listopada.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#540 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 19 października 2011 - 11:11

Ojej, dlaczego tak długo mam czekać.
to moze jeszcze zdążę z książką do tego czasu? 8-)
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych