co w kinach?
Napisano 05 października 2010 - 17:29
Napisano 10 października 2010 - 10:09
...
filmweb
Bardzo chętnie obejrzę film, bo ciekawa jestem
Więc jakby któraś była już po to chętnie poczytam czy warto iśc do kina czy poczekać, aż bedzie w sieci
Napisano 10 października 2010 - 10:14
najciekawsza podroz to ta do wloch , za to na bali fajny jest ten szaman czy jak go tam zwa. sa tez fajne , zabawne momenty np jak znachorka mowi jej ,ze po jej kolanach widzi , ze dawno seksu nie uprawiala
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 października 2010 - 16:26
The Social Network
chłopak miał niezłego farta!!!! założył stronę która stała się sławna na całym świecie
zazdroszczę
Też czekam na ten film.

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 19 października 2010 - 11:00
W filmie "Policja zastępcza" Will Ferrell i Mark Wahlberg wcielili się w role podrzędnych funkcjonariuszy nowojorskiej policji. Bohaterowie nie potrafią opanować podziwu i zazdrości wobec odnoszących zawodowe sukcesy kolegów z elitarnej jednostki. Pewnego dnia los uśmiecha się do pary nieudaczników, umożliwiając im podjęcie prawdziwej walki z przestępcami. Debiutujący w zestawieniu film zarobił przez weekend ponad 35,5 miliona dolarów.
Źródło-Wirtualna Polska.
Za miesiąc film ukaże się na ekranach polskich kin.Czekam z radością.(12 listopad)
Napisano 19 października 2010 - 11:07
Pewna rodzina, po serii wydarzeń, które uznała za próbę włamania do ich domu, postanawia zainstalować kamery wokół posesji. Jednak prawdziwa przyczyna dziwnych zdarzeń jest o wiele bardziej przerażająca, niż przypuszczali...
stopklatka.pl
Kto oglądał poprzednie części wie, mniej więcej o co chodzi
Mi tam reklama się spodobała i chętnie bym się do kina wybrała (od 22 października), ale z tego co widziałam to w Szczecinie nie bedzie chyba puszczany
Napisano 19 października 2010 - 12:13
oglądałam policje zastępczą..i powiem szczerze nie podobał mi się
Olenka,
co do Paranormal Activity nie odwarze się go oglądnąć..boje się

Napisano 19 października 2010 - 13:06
Jednak wybiorę się na ten film,gdyż lubię kino łatwe w odbiorze i przyjemne.(A to jest komedia)oglądałam policje zastępczą..i powiem szczerze nie podobał mi się
Horrory,także,ale nie wszystkie,gdyż potem w nocy boje się spać.
Ewelina344,dlaczego nie podobał ci się ten film?
taki straszny jest?Nie oglądałam pierwszej części.co do Paranormal Activity nie odwarze się go oglądnąć..boje się
po pierwszej miałam lęki bałam się w nocy spać
Napisano 19 października 2010 - 13:29
powiem tak..warto obejrzeć..każdy ma inny gust.dlaczego nie podobał ci się ten film?
no ale jak dla mnie to nie był aż tak rewelacyjny jak na zwiastunach pokazywali...było parę śmiesznych scen ;-)i dalej trochę mnie nudził. film mnie nie porwał fabułą,nie była zbyt ciekawa.
viola jak obejrzysz sama ocenisz.i napisz czy tobie się podobał
noo dla mnie jest straszny.Ogólnie nie oglądam horrorów. ten film to zapis tego, co udało się nagrać kamerom...które zamontowało młode małżeństwo w swoim domu..i dziwne rzeczy się tam działytaki straszny jest?Nie oglądałam pierwszej części.

Napisano 19 października 2010 - 18:25
Napisano 12 listopada 2010 - 21:57
Po pierwsze był śmieszny
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 14 listopada 2010 - 12:26
Napisano 16 listopada 2010 - 13:11
Peter Highman (Robert Downey Jr.) po raz pierwszy ma zostać ojcem - jego żona ma urodzić dziecko już za pięć dni. Peter pragnie towarzyszyć jej podczas porodu. Jednak jego plany legną w gruzach, kiedy przypadkiem spotka początkującego aktora - Ethana Tremblay’ego (Zach Galifianakis), który nakłania go do towarzyszenia w podróży autostopem. Podróż okazuje się wyprawą w odległe rejony kraju, podczas której zniszczonych zostanie wiele samochodów i… przyjaźni.
filmweb.pl
Jak dla mnie film był super. Może nie aż tak zabawny jak Kac Vegas, ale również śmieszny.
Zach Galifianakis reż grał w Kac Vegas i to z niego najbardziej sie śmiałam. Świetny człowieczek
Polecam film dla tych którym podobał sie Kac Vegas
A co do Paranormal Activity to znalazlam kino w ktorym to grają, jednak się nie zdecydowałam pójść do kina - znalazłam film w necie i może w tym tygodniu jak się odważe to obejrze
Napisano 16 listopada 2010 - 13:28
Napisano 16 listopada 2010 - 23:30
Zanim odejdą wody
też byłam
dla mnie film średni, początek wręcz nudny końcówka śmieszna ale nie sądzę aby był to film na który warto się udać do kina-chyba lepiej poczekać
Napisano 17 listopada 2010 - 14:29
łoo matko ja już sie bojenoo dla mnie jest straszny.Ogólnie nie oglądam horrorów. ten film to zapis tego, co udało się nagrać kamerom...które zamontowało młode małżeństwo w swoim domu..i dziwne rzeczy się tam działy
takie filmy to nie dla mnie
o to trzeba iśćPolecam film dla tych którym podobał sie Kac Vegas
ja na dniach ide na jedz, modl sie i kochaj ciekawa jestem wrazen bo każdy mówi co innego
Napisano 23 listopada 2010 - 20:48

źródło:Stopklatka.pl
fajna komedia.Polecam
lubię tez Jenifer Aninston

Napisano 29 grudnia 2010 - 11:01
Sean Flynn ma 27 lat i jest synem Kevina Flynna (Jeff Bridges). Poszukując przyczyny nagłego zniknięcia swojego ojca, zostaje wciągnięty do cyfrowego świata, w którym jego ojciec żył przez ostatnie 25 lat. Wraz z lojalną powierniczką Kevina, Quorą (Olivia Wilde), ojciec i syn wyruszają na wyprawę przez wizualnie olśniewający, cybernetyczny wszechświat, który stał się jeszcze bardziej zaawansowany i nadzwyczaj niebezpieczny.
źródło:filmweb
Byliśmy na tym wczoraj i nawet mi się podobał, szczególnie, że nie jestem fanką filmów Sci-Fi, a zależało nam na tym, żeby obejrzeć coś w 3D
Co prawda sporo było scen w 2D, ale ogółem film nie jest zły... ani nie porywa
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 31 grudnia 2010 - 22:18
a wczoraj byłam z K. na " poznaj naszą rodzinkę" też bardzo fajna komedia
Napisano 01 stycznia 2011 - 19:04
ja byłam na "wszytsko dla niej" z r. crowe`em. film prawie 2 godziny, w srodku momentami nudny , ale koncówka nabrała tempa.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych