Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

co w kinach?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1081 odpowiedzi w tym temacie

#481 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 05 października 2010 - 17:29

ewelina344, z przedstawionych przez ciebie zapowiedzi oczekuje jedynie "ślubów panieńskich" - mam nadzieję na sporą dawkę dobrego humoru zachowanego z oryginału napisanego przez Fredrę ale też jakieś elementy nowoczesności. ;-)

#482 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 października 2010 - 10:09

The Social Network Historia opowiada o powstaniu portalu Facebook. Jedną z głównych ról gra Justin Timberlake. Pewnego październikowego wieczoru w 2003 roku, po zerwaniu z dziewczyną, Mark (Jesse Eisenberg) włamuje się do uniwersyteckiej sieci komputerowej i tworzy stronę internetową będącą bazą studentek Harvardu. Następnie umieszcza obok siebie zdjęcia
...

filmweb

Dołączona grafika

Bardzo chętnie obejrzę film, bo ciekawa jestem ;-)
Więc jakby któraś była już po to chętnie poczytam czy warto iśc do kina czy poczekać, aż bedzie w sieci :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#483 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 października 2010 - 10:14

ja ogladalam jedz , modl sie i kochaj < myslalam ze pisalam tu post <hmm></span> > flm jest ok, julia swietnie do roli pasuje, tylko jej kolor wlosow jest dziwny :)
najciekawsza podroz to ta do wloch , za to na bali fajny jest ten szaman czy jak go tam zwa. sa tez fajne , zabawne momenty np jak znachorka mowi jej ,ze po jej kolanach widzi , ze dawno seksu nie uprawiala :) bo hormony seksu poprawiaja stan kolan. momentami film sie dluzy , ale ogolnie warto.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#484 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 14 października 2010 - 16:26

The Social Network

chłopak miał niezłego farta!!!! założył stronę która stała się sławna na całym świecie :roll:
zazdroszczę :lol:

Też czekam na ten film.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#485 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 października 2010 - 11:00

Komedia "Policja zastępcza" trafiła na szczyt amerykańskiego box office. Produkcji udało się zdetronizować dotychczasowego lidera, thriller "Incepcja".

W filmie "Policja zastępcza" Will Ferrell i Mark Wahlberg wcielili się w role podrzędnych funkcjonariuszy nowojorskiej policji. Bohaterowie nie potrafią opanować podziwu i zazdrości wobec odnoszących zawodowe sukcesy kolegów z elitarnej jednostki. Pewnego dnia los uśmiecha się do pary nieudaczników, umożliwiając im podjęcie prawdziwej walki z przestępcami. Debiutujący w zestawieniu film zarobił przez weekend ponad 35,5 miliona dolarów.
Źródło-Wirtualna Polska.

Za miesiąc film ukaże się na ekranach polskich kin.Czekam z radością.(12 listopad)

#486 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 października 2010 - 11:07

Paranormal Activity 2

Pewna rodzina, po serii wydarzeń, które uznała za próbę włamania do ich domu, postanawia zainstalować kamery wokół posesji. Jednak prawdziwa przyczyna dziwnych zdarzeń jest o wiele bardziej przerażająca, niż przypuszczali...

stopklatka.pl

Dołączona grafika

Kto oglądał poprzednie części wie, mniej więcej o co chodzi :mrgreen:
Mi tam reklama się spodobała i chętnie bym się do kina wybrała (od 22 października), ale z tego co widziałam to w Szczecinie nie bedzie chyba puszczany :evil: :evil: :evil:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#487 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 19 października 2010 - 12:13

viola,
oglądałam policje zastępczą..i powiem szczerze nie podobał mi się:)
Olenka,
co do Paranormal Activity nie odwarze się go oglądnąć..boje się :-D po pierwszej miałam lęki bałam się w nocy spać ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#488 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 października 2010 - 13:06

oglądałam policje zastępczą..i powiem szczerze nie podobał mi się:)

Jednak wybiorę się na ten film,gdyż lubię kino łatwe w odbiorze i przyjemne.(A to jest komedia)
Horrory,także,ale nie wszystkie,gdyż potem w nocy boje się spać.
Ewelina344,dlaczego nie podobał ci się ten film?

co do Paranormal Activity nie odwarze się go oglądnąć..boje się :-D po pierwszej miałam lęki bałam się w nocy spać ;-)

taki straszny jest?Nie oglądałam pierwszej części. ;-)

#489 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 19 października 2010 - 13:29

dlaczego nie podobał ci się ten film?

powiem tak..warto obejrzeć..każdy ma inny gust.
no ale jak dla mnie to nie był aż tak rewelacyjny jak na zwiastunach pokazywali...było parę śmiesznych scen ;-)i dalej trochę mnie nudził. film mnie nie porwał fabułą,nie była zbyt ciekawa.
viola jak obejrzysz sama ocenisz.i napisz czy tobie się podobał ;-)

taki straszny jest?Nie oglądałam pierwszej części.

noo dla mnie jest straszny.Ogólnie nie oglądam horrorów. ten film to zapis tego, co udało się nagrać kamerom...które zamontowało młode małżeństwo w swoim domu..i dziwne rzeczy się tam działy :shock:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#490 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 października 2010 - 18:25

Olenka, nie zdecyduje sie obejrzec 2.... obejrzalam 1 i potem balam sie spac w nocy mialam lęki tak jak ewelina344,

#491 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 12 listopada 2010 - 21:57

Wczoraj byłam na filmie Śniadanie do łóżka -polska komedia, więc nie spodziewałam się cudów, ale szczerze film pozytywnie mnie zaskoczył :mrgreen:
Po pierwsze był śmieszny :lol: niektóre teksty mnie powaliły :-> Ciekawa gra Sochy, którą zresztą lubię oglądać :-) Ogólnie nie wynudziłam się, wręcz szybko mi zleciało :-D Tym, że film przewidywalny nikogo pewnie nie zdziwię, ale ogólne odczucia pozytywne ;-)

Załączone miniatury

• film_7194_original_1.jpg

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#492 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 12:26

ja byłam w piątek w kinie na "ostatni egzorcyzm" i powiem że hm... trochę straszny a zarazem śmieszny :) bo momentami ludzie się po prostu smiali... ogólnie to szkoda kasy na bilety :)

#493 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 13:11

Wczoraj byłam na Zanim odejdą wody - film twórców Kac Vegas :

Peter Highman (Robert Downey Jr.) po raz pierwszy ma zostać ojcem - jego żona ma urodzić dziecko już za pięć dni. Peter pragnie towarzyszyć jej podczas porodu. Jednak jego plany legną w gruzach, kiedy przypadkiem spotka początkującego aktora - Ethana Tremblay’ego (Zach Galifianakis), który nakłania go do towarzyszenia w podróży autostopem. Podróż okazuje się wyprawą w odległe rejony kraju, podczas której zniszczonych zostanie wiele samochodów i… przyjaźni.

filmweb.pl

Dołączona grafika

Jak dla mnie film był super. Może nie aż tak zabawny jak Kac Vegas, ale również śmieszny.
Zach Galifianakis reż grał w Kac Vegas i to z niego najbardziej sie śmiałam. Świetny człowieczek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Polecam film dla tych którym podobał sie Kac Vegas ;-)

A co do Paranormal Activity to znalazlam kino w ktorym to grają, jednak się nie zdecydowałam pójść do kina - znalazłam film w necie i może w tym tygodniu jak się odważe to obejrze ;-)

#494 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 13:28

Zanim odejdą wody ja również na tym byłam :-D :-D Fajny film można się pośmiać hehehe :mrgreen: :mrgreen:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#495 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 23:30

Zanim odejdą wody

też byłam :-P :-P :-P
dla mnie film średni, początek wręcz nudny końcówka śmieszna ale nie sądzę aby był to film na który warto się udać do kina-chyba lepiej poczekać :-)

#496 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 14:29

noo dla mnie jest straszny.Ogólnie nie oglądam horrorów. ten film to zapis tego, co udało się nagrać kamerom...które zamontowało młode małżeństwo w swoim domu..i dziwne rzeczy się tam działy

łoo matko ja już sie boje
takie filmy to nie dla mnie

Polecam film dla tych którym podobał sie Kac Vegas

o to trzeba iść :)
ja na dniach ide na jedz, modl sie i kochaj ciekawa jestem wrazen bo każdy mówi co innego
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#497 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 20:48

Atrakcyjna nowojorska singielka, Kassie decyduje się zajść w ciążę metodą sztucznego zapłodnienia. Na skutek splotu nieprzewidzianych wydarzeń, ojcem dziecka zostaje jej najbliższy przyjaciel, wielce neurotyczny Wally, a nie starannie wyselekcjonowany dawca, przystojniak Roland. Wkrótce Kassie wyjeżdża do rodzinnej Minnesoty, by wychowywać dziecko. Po siedmiu latach powraca do Nowego Jorku z równie neurotycznym jak Wally synem Sebastianem i szykuje się do zamążpójścia. Wally lęka się jej wyznać prawdę, nie tylko o podmianie dawcy, ale i o swych uczuciach. Tak zatem wspomniane wyżej komediowe zajście jest jednak tylko pretekstem do opowiedzenia wzruszającej, acz dość nietypowej historii miłosnej.
Dołączona grafika

źródło:Stopklatka.pl

fajna komedia.Polecam ;-)
lubię tez Jenifer Aninston
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#498 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 11:01

Tron: Dziedzictwo

Sean Flynn ma 27 lat i jest synem Kevina Flynna (Jeff Bridges). Poszukując przyczyny nagłego zniknięcia swojego ojca, zostaje wciągnięty do cyfrowego świata, w którym jego ojciec żył przez ostatnie 25 lat. Wraz z lojalną powierniczką Kevina, Quorą (Olivia Wilde), ojciec i syn wyruszają na wyprawę przez wizualnie olśniewający, cybernetyczny wszechświat, który stał się jeszcze bardziej zaawansowany i nadzwyczaj niebezpieczny.

źródło:filmweb

Byliśmy na tym wczoraj i nawet mi się podobał, szczególnie, że nie jestem fanką filmów Sci-Fi, a zależało nam na tym, żeby obejrzeć coś w 3D ;-)
Co prawda sporo było scen w 2D, ale ogółem film nie jest zły... ani nie porywa :-P Plusem jest muzyka, świetne dobrana i tworzyła ciekawy klimat. Przystojny aktor, ciekawa gra Olivia Wilde (poza Housem nie widziałam jej w żadnym filmie :lol: ) i nie wynudziłam się, co jest ważne no i efekty oczywiście :mrgreen:

Załączone miniatury

• tron-dziedzictwo-6d2a55505bc649823dec9bdd12531da2e4784c47.jpg

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#499 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 grudnia 2010 - 22:18

ja byłam na megamocny 3D bombowa bajka i teksty :) polecam bardzo :)

a wczoraj byłam z K. na " poznaj naszą rodzinkę" też bardzo fajna komedia :)

#500 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 stycznia 2011 - 19:04

ewelina344 podasz tytuł filmu ??? bo ciekawe :)
ja byłam na "wszytsko dla niej" z r. crowe`em. film prawie 2 godziny, w srodku momentami nudny , ale koncówka nabrała tempa.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych