Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sex - brak satysfakcji/orgazmu...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#121 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 20:28

Olciiia, zgadzam sie z Toba. Donkotjo juz nie pamieta, jak to bylo z nami - jak bolalo to nie naciskal??
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#122 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 20:30

maartekkk, no wlasnie latwo sie mowi ale pewnie sam nie chcial sprawic ci bolu i nie chcialby pewnie zebys udawala ze cie nie boli ;-)

#123 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 20:31

Nom, nie znam intencji Tomcia, ale zle nie chcial:)) zaraz pewnie sprostuje tu wszystko:)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#124 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 20:31

Chodziło mi o to,żeby swoją postawą jednoznacznie pokazała mu,że ją nie boli,skoro ma wątpliwości co do tego,to coś musi być nie tak....Martek,pamiętam jak to było,pamiętam....

#125 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 20:34

Donkotjo, chodzi o to zeby ona sprobowala udawac ze ja nie boli zeby przekonac sie czy to jest wlasnie jego problemem?

#126 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 22 grudnia 2008 - 20:38

Pisała,że jej facet stresuje się faktem,że ją będzie bolało i to prawdopodobnie jest przyczyną tego,że mu klapnie.Nie pisała nic,że ją boli,przynajmniej ja się nie doczytałem :-P Skoro on wciąż uważa,że ją może boleć,boi się o to,to być może jej mina,zachowanie błędnie imituje ten stan? Nie wiem jak to tam u nich z tym jest,jedyne co wiem,to to co przeczytałem w jej poście.

#127 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 14:20

Alisekai , fajna babka Dziękuje :-) , spróbuje jeszcze tego co radzicie może to coś da <bezradny></span>
Donkotjo nie stosujemy gumek tylko tabletki anty. ;-) On mi kiedyś powiedział że to przez to że odczuwa lęk przed tym że coś się może nie udać że się nie sprawdzi że nie będzie mi dobrze ,pomimo tego jak mu mówiłam że sex to nie konkurs że jak nie wyjdzie to trudno że to nie jest koniec świata,ale on i tak swoje. Możliwe że (ale tego nie napisałam chyba :oops: ) boi się też żeby mi bólu nie sprawić. Już sama niewiem. <bezradny></span> :roll:
D4ncer myślałam już o seksuologu ale wiadomo M. się wstydzi i niewiadomo ile wizyt trzeba by było a za każdą wizyte chyba nieżle kasują <bezradny></span> . A co do pytania to sądze że jestem delikatna a M. różnie raz jest uczuciowy raz ciut mniej.

[ Dodano: 2008-12-23, 14:43 ]
fajna babka jak napisałaś o tym chwaleniu (i ten przykład z kranem) to zdałam sobie sprawe że to też mogło się do tego przyczynić, M. mi kiedyś pow. po co mi facet jak zawsze wszystko chce zrobić sama( np. chodzi o naprawy :oops: ) I pokazać że ja umiem a on nie może się wykazać.Strasznie się o to pieklił :evil: Może na tym podupadła jego męskość. <bezradny></span> Możliwe że to też na ten problem wpłyneło ale to chyba nie jest główny powód. <bezradny></span> :roll:

#128 Oksana

Oksana
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 08 lipca 2009 - 09:46

mam ogromny problem.Kocham sie z moim partnerem okolo roku,nigdy nie mialam problemu z orgazmem,a tu nagle....od dluzszego czasu nie moge dojsc!Seks sprawia mi przyjemnosc,ale juz nie taka jak kiedys.....i co teraz?

[ Komentarz dodany przez: Torii1988: 2009-07-08, 10:53 ]
scaliłam temat

#129 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 08 lipca 2009 - 10:14

Oksana, spokojnie... im bardziej będziesz się tym przejmować i mśleć o tym będzie Ci coraz trudniej... relax... może pokombinujcie z pozycjami, spróbujcie czegoś nowego... działajcie a przyjemność sama przyjdzie :mrgreen:
Dołączona grafika

#130 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 lipca 2009 - 10:22

temat o orgazmach już mamy
orgazmy-vt876,255.htm
nie ma mnie tu i nie będzie.

#131 elfiaczek14

elfiaczek14
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 22:53

Witam jestem nowa czytam i czytam i jestem zalamana.Otoz mam 26 lat jestem w stalym zwiazku niedlugo stuknie nam 6 lat i co?Orgazmu jak nie mialam tak nie mam.Wkurza mnie powoli ze Ja doskonale wiem co zrobic zeby doprowadzic go do szalu a On co?NIC!!!!!!!!!!!Dochodzilo juz do takich sytuacji kiedy nie w zlosci ale juz z rospaczy mowilam zeby moze popytal kolegow jak to sie robi.Wiem bardzo ale to bardzo ponizej pasa ale c zasami juz nie wytrzymuje.Jejku 6lat i nic,zaczynam powoli myslec ze to chyba moja wina,moze ja nie jestem zdolna do orgazmow?Ale z drugiej strony jesli nie mam orgazmow w czasie stosunku z moim partnerem to dlaczego dochodze bez problemow sama z soba?Moze on jest za leniwy i mysli tylko o sobie?Dziewczyny co o tym myslicie?

#132 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:08

elfiaczek14, dlaczego od razu uważasz że to tylko i wyłącznie jego wina? Może to jakiś głębszy problem. Zamiast mówić takie rzeczy, udajcie się razem do seksuologa, który Wam doradzi, co robić byście oboje szczytowali. Domyślam się, że brak orgazmu Ci przeszkadza, ale jak takie teksty mu sadzisz, to w końcu w ogóle się w sobie zamknie.

#133 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:17

elfiaczek14, nie obwiniaj jego bo to z pewnością nie pomoże. Nie mów mu żeby radził sie kolegów, bo tylko będzie zły.. urazisz jego męską dume...
Pomysli ze jest do niczego i nie bedzie probowal..

#134 elfiaczek14

elfiaczek14
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:22

Wiem za ostro ale postaraj mnie zrozumiec,z tym tekstem wiem ze przesadzilam zdaje sobie z tego sprawe ale w pewnym momecie czara sie przelewa i nie wytrzymalam.Rozmowa nie dala nic proba wyjasnienia,oczywiscie widzialam,ze jest mu glupio ale musialm mu powiedziec.Jest naprawde dobrym facetem, dba o mnie, wie o mnie wszystko jejku w koncu jestesmy razem 6 lat.Gdyby mi tylko zalezalo na lozku dawno bym od niego odeszla ale wciaz jestem z nim bo go naprawde kocham.Wydaje mi sie,ze on sie poddal.To jest tak: poczatek (caluski ccaluski caluski) schodzi nizej (caluski caluski) dochodzi do penetracji Ja:malenki zwolnij za szybko On na to,ze juz nie moze i musi skonczyc. :cry: Szybki bieg przez plotki

#135 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:23

urazisz jego męską dume...

to podstawa podstaw. Nie wiem, czy byś chciała słyszeć od swojego faceta, że nie potrafisz mu zrobić dobrze i że najlepiej idź do jakiejś przyjaciółki- może ona jest lepsza. Sądzę, ze pierwsze co by dostał, to w pysk :> chyba się nie mylę...
To jest problem, a problemów nie rozwiązuje się złośliwością "bo ja nie dostałam tego, czego chce, no!". Jesteś w związku na tyle długo, że powinnaś wiedzieć, że takie sprawy są delikatne i albo powinnaś to rozwiązać już wcześniej, albo trzymać nerwy na wodzy. Ja Wam proponuję spokojną rozmowę (chociaż nie wiem czy chłopak się już nie zniechęcił) albo tego seksuologa. Przygotuj go do tego, powiedz, że to dla Waszego dobra i że chcesz wiedzieć, co jest tak naprawdę źle...
Powodzenia!

#136 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:28

przepraszam za bledy

jakie błędy?

jeśli o ortograficzne chodzi to nie zauważyłam :P
jeśli o postępowanie, to nie mnie przepraszaj, a po prostu się popraw :)w takiej sytuacji nigdy wybuchem, złością, bo to na pewno boli :]

#137 elfiaczek14

elfiaczek14
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:36

Jejku naprawde sie staram Elodi ale chyba nie rozumiesz.Postaraj sie wczuc we mnie,jestem z facetem troche czasu i za kazdym razem sytuacja tak wyglada jak napisalm wyzej.Dlaczego ja wiem co lubi,wiem jak doprowadzic Go do szalenstwa i jak reaguje Jego cialo na dana pieszczote.Czasami w trakcie moich pieszczot mam wrazenie,ze GRAM a Jego cialo tanczy.

#138 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:40

elfiaczek14, a wiec pokaz mu to co sama lubisz... Zaproponuj jakas zabawe..cokolwiek.
A ty tez pewnie od razu PRZED zle sie nastawiasz i pozniej tez ciezko Ci sie zrelaksowac. Prawda?

#139 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:45

elfiaczek14, no to może zadbaj o jakiś klimacik, muzyczkę, rozluźniającą atmosferę. Grę wstępną z czekoladką, śmietaną, sprośne żarciki. Może Twój facet ma jakąś barierę? Jeśli chodzi o szybkie kończenie, to wierz mi, że wiele facetów ma z tym problem. Może chodzi o coś więcej, niz tylko o nie staranie się... Może ma jakieś nieprzyjemne doświadczenia, o których Ci nie powiedział. Może krępuje się przy świetle, albo wprost przeciwnie- nie lubi mroku. Jest mnóstwo pozycji, które pozwolą Wam przedłużyć stosunek. Ja bym stawiała najpierw na rozmowę, potem na działanie, wyobraźnia. Nawet Ty coś zaaranżuj ;) A jeśli to nie pomoże, to seksuolog po raz któryś mówię. Przecież on nie gryzie.

#140 elfiaczek14

elfiaczek14
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 23:49

Tez prawda ale nie zawsze,czasami mam taaaaaaaaaaaaaaaaka ochote i zaczynam zabawe i co z tego jezeli dwie minuty pozniej jest juz po wszystkim bo moj partner nie moze dluzej(tzn. pewnie moze tylko nie moze sie powstrzymac?).Z drugiej strony naprawde jest ciezko podchodzic to tego z optymizmem.

[ Dodano: 2009-07-21, 23:54 ]
Seksuolog probowalam rozmawiac na ten temat to uslyszalam,ze to dobry pomysl i na tym sie skonczylo.Co do nastroju:swiece wanna pelna wody, nastojowa muzyka w tle (bez rezultatu) ,kiedy raz Mu powiedzialam,ze chcialabym sie z nim kochac tak i tak powiedzial,ze : i co jeszcze?Wiec jak ma mi sie krew nie gotowac?