sex - brak satysfakcji/orgazmu...
Napisano 25 kwietnia 2012 - 09:35
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 25 kwietnia 2012 - 09:37
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 25 kwietnia 2012 - 09:54
Albo kup mu jakąś gazetke erotyczną,czy obejrzyjcie film erotyczny.....A jak rozmowy nie pomagają to może jakieś świńskie/zbereźne smsy czy liściki, które podziałają na wyobraźnię??
Napisano 25 kwietnia 2012 - 09:54
wlasnieA jak rozmowy nie pomagają to może jakieś świńskie/zbereźne smsy czy liściki, które podziałają na wyobraźnię??
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 25 kwietnia 2012 - 10:01
Chyba fajne. W końcu faceci lubią wyzwania.ale moze zaproponuj ze jak chce cie zaciagnac do lozka to musi sie postarac , poderwac cie na nowo, czyms zaskoczyc.
Chyba że mąż uważa to za obowiązek małżeński, to wtedy może się sfochować.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 25 kwietnia 2012 - 10:03
Może i lubią,ale jak trafi sie na leniwca,co , sie nie chce urozmaicenia(w tym przypadku sexie) to jest kłopot.Myślę,że ten mężczyzna nie jest taki.W końcu faceci lubią wyzwania.
Napisano 25 kwietnia 2012 - 11:01
ubrała się w seksowną bieliznę, przyszła do niego i bez słowa zajęła się nim na różne sposoby prosząc, by czasem mną pokierował. I w ten sposób jego fantazje same z niego wyjdą
Pewnie będzie chciał jeszcze i z pewnością się odwdzięczy
Napisano 25 kwietnia 2012 - 12:43
Może sie chłopak zastanowi,wysili w obawie,byś go nie zamieniła na inny model.Jak to w piosence.
Napisano 25 kwietnia 2012 - 22:50
Karmen a może to taki typ wstydnisia ? może on tak na prawdę ma dużo fantazji a nie umie o tym rozmawiać albo wystarczy mu widocznie to co ma ... trochę przykre.
Ja bym na Twoim miejscu zrobiła tak jak napisała Natalka, zdominuj go
Napisano 26 kwietnia 2012 - 07:47
A dlaczego ma nie udzielać?Nie rozumiem?magdaaaaa, Ja się tylko zastanawiam ...skoro nie masz faceta to czemu udzielasz rad w takich tematach
Jakieś doświadczenia życiowe zapewne ma.A jeśli nawet,by nie miala,przecież ma znajomych,którzy mogą mieć podobne problemy co właścicielka posta.Sama na świecie nie żyje.To,że nie ma chłopaka nie oznacza,że nie orientuje sie w tych sprawach
A nawiązując do tematu,to proponuje zakup fajnej bielizny,coś na rozluźnienie,może jakiś masżyk w łóżku.Rusz głową,zachęć faceta.
Napisano 26 kwietnia 2012 - 08:17
Dziękuje Was za każdą opinie i rade... Fakt, mój mężczyzna pewnie ma fantazje tylko nie potrafi o nich mówić (sam też to powiedział, woli robić niż mówić...ale ja lubie troszke poświntuszyć i ubrać tę fantazje w pikantne słówka
Napisano 26 kwietnia 2012 - 08:19
Zdasz relację,jaki będzie wynik polowania?
Oczywiście bez szczegółów
Napisano 26 kwietnia 2012 - 11:41
ja nie wątpię, że się udadaj znac czy skuces osiągnełaś
Napisano 26 kwietnia 2012 - 19:46
jutro się odezwe i dam znać napewno
Napisano 26 kwietnia 2012 - 20:19
trzymam kciuki by bylo ok, od czegos trzeba zaczaćaczynam już dzisiejszego wieczoru...trzymać kciuki, żeby mi facet nie wział hahahaha
jutro się odezwe i dam znać napewno
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 kwietnia 2012 - 08:02
cóż mogę powiedzieć... jestem niewyspana
Karmen odniosła zwycięstwo
(nadal jestem zaskoczona tymi sms`mi)
Napisano 27 kwietnia 2012 - 08:07
Napisano 27 kwietnia 2012 - 08:09
Widzę, że mąż Cie uprzedził zanim zaczęłaś działać - może BS podczytuje
Gratuluje upojnej nocki
Pozostaje tylko życzyć Ci, abyś częściej zaglądała do nas taka niewyspana