Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sex - brak satysfakcji/orgazmu...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
233 odpowiedzi w tym temacie

#201 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 08:12

no, gratuluję! udanych kolejnych igraszek! :mrgreen:

#202 Karmen

Karmen
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 13:24

Dzięki foremeczki :*
Jasminka no uprzedził, mało powiedziane... zaskoczył na całego... oby robił to częściej :D a wtedy napewno będzie coraz lepiej, oczywiście ja też będe się przykładać :D
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu, jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce, jedną godzinę szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie, spełniłeś zadanie anioła na ziemi.

#203 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 16:25

Karmen fajnie, ze jestes niewyspana <cfany1></span>
oby takich nocek bylo jak najwiecej ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#204 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 16:45

Karmen, gratulacje :)
BS, gratuluję dziewczyny, że tak dobrze doradziłyście kobiecie ;)

#205 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 20:59

też obstawiam,że BS podczytuje :shock:

to miło jak sie w łóżku układa co karmen :?: :lol:
Dołączona grafika

#206 Karmen

Karmen
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 11:03

magdaaaaa a dziś jestem wyspana ale nocke zarwaliśmy hehehe...wspólna kąpiel itp. hahaha i znowuuu :D ale dobra trzeba troszeczkę przystopować bo znowu wpadniemy w jakiś wir.. luzzzz żeby znowu nabrać większej ochoty :D

Aniusia wspaniale :D

Widocznie potrzebowałam od Was takiego ,,popchnięcia" i motywacji, żeby w końcu bardziej się postarać... do tanga trzeba dwojga :D i do sexu :D

Oooo a własnie podszedł mój mężulek, spojrzał na monitor i się uśmiechnął... ciekawe co pomyślał :D hahaha

Buziaczki dla Was :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Jeśli choć jedną dobrą myśl wniosłeś do czyjegoś umysłu, jedno dobre uczucie zaszczepiłeś w czyjeś serce, jedną godzinę szczęścia rozpromieniłeś smutne szare życie, spełniłeś zadanie anioła na ziemi.

#207 teresapisz

teresapisz
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 04 czerwca 2012 - 16:21

Witam wszystkich. Mam taki wstydliwy problem. Od jakiegoś czasu jestem z chłopakiem i jesteśmy udaną parą, problem tkwi w tym że nie mam żadnej satyfakcji z seksu. Nie mogę wciąż udawać :cry: Co powinnam zrobić?

[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-06-04, 17:25 ]
scaliłam z istniejącym tematem. następnym razem użyj opcji "szukaj" ;-)

#208 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 09 czerwca 2012 - 13:17

Nie mogę wciąż udawać Co powinnam zrobić?

Przestać udawać, bo jeśli udajesz, to partner myśli, że jest wszystko ok i nic w Waszym seksie nie zmieni. ;-)
Skup się na sobie, poproś go żeby najpierw postarał się o Ciebie.
Podobno kobiecie najłatwiej nauczyć się orgazmu w pojedynkę, a potem dopiero spróbować z partnerem i go pokierować, co i jak powinien robić. :-D
Najgorsze co możesz robić, to udawać!

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#209 pollyana

pollyana
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 19 czerwca 2012 - 08:24

Czasem tak się zdarza- powodem może być Wasz młody wiek, niedoświadczenie, stres i wiele innych. Związku nie opiera się o niedostawanie orgazmu:) Powiem Ci tak, weź sobie wypij lampkę winka na rozluźnienie, kochaj się z nim tak jak lubisz, a w trakcie myśl tylko o tym, jak Ci dobrze. Ja tak zrobiłam i tak pierwszy raz dostałam orgazmu :)

#210 Sklep.Mikoma

Sklep.Mikoma
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 03 lipca 2012 - 14:52

nie moge zgrac sie ze swoim facetem czy my poprostu do siebie nie pasujemy? przeciez go kocham dlaczego nie odnosze satysfakcji ze sexu z nim? czy to powod do rostania?

Bardzo często kłopoty na tle seksualnym z partnerem wynikają z unikania szczerej rozmowy o swoich obawach, pragnieniach. Pierwszym krokiem do rozwiązania problemów będzie rozmowa, która może wiele wyjaśnić.

#211 JestemBogiem

JestemBogiem
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 27 lutego 2013 - 12:26

Z chłopakiem jestem 2,5 roku ( w czerwcu konkretnie), sex uprawiamy pewnie od roku jakoś. Żaadko i to baardzoo zdarza się, że mam orgazm podczas stosunku, chyba że użyje swoich palców/języka :oops: :oops: . Dlaczego? Oboje bardzo się staramy, kochamy się w różnych pozycjach, miejscach. Co zrobić, by to się zmieniło?
Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili.

#212 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 02 marca 2013 - 11:38

Żaadko i to baardzoo zdarza się, że mam orgazm podczas stosunku, chyba że użyje swoich palców/języka

Do pewnych rzeczy trzeba również dojrzeć i nie chce Cię tym oczywiście obrazić, może po prostu nie jesteś na to gotowa psychicznie. Aczkolwiek masturbacja również może mieć na to wpływ - kiedyś seksuolog mówił nam to na wykładach - że podczas stymulacji łechtaczki (masturbacja) można mieć problem z orgazmem pochwowym, jeśli robisz to np. często, ale nie podczas stosunku. Pewne jest to, że to wszystko siedzi w głowie. Relacje z partnerem oczywiście również mogą mieć na to wpływ na to czy masz orgazm czy nie.

#213 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 marca 2013 - 20:04

JestemBogiem, może naczytałam się na necie bzdur, ale orgazmu (szczególnie pochwowego) trzeba się nauczyć. Nie wszystkie się z tym rodzą i od razu mają tak dobrze :-P

chyba że użyje swoich palców/języka

Mam tak samo i mnie to nie przeszkadza. Liczy się orgazm, a nie technika która do niego doprowadziła ;)

#214 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 02 marca 2013 - 21:55

Żaadko i to baardzoo zdarza się, że mam orgazm podczas stosunku

Tak się zdarza, nie każdy taki orgazm osiąga.
Coś co mogę ci zaproponować to może taka pozycja, która jednocześnie umożliwi penetrację wewnętrzną jak i stymulację łechtaczki. Poszukaj takich pozycji, choćby w internecie. Ja posiadam kamasutrę i tam gdzieś widziałam taką pozycję. Stosując ją, twój partner będzie jednocześnie działał swoimi palcami łącznie z penisem aby było ci dobrze ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#215 adusia

adusia
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 04 marca 2013 - 10:51

Chociażby pozycja na jeźdźca daje takie mozliwości :) Dodatkowo sama możesz kontrolowac tempo, głębokośc penetracji itp.

#216 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 04 marca 2013 - 13:10

Chociażby pozycja na jeźdźca daje takie mozliwości

Owszem, ale jeszcze wieksza mozliwosc daje pozycja na jezdzca, ale odwrotnie. Przy okazji mozna sie i zabawic meska czescia :lol:
Czyli penetracja i "zabawa" :mrgreen:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#217 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 marca 2013 - 19:02

:arrow: 27 % kobiet nie przezywa orgazmu podczas sexu
:arrow: 8 % nigdy nie mialo orgazmu
zrodlo : DZ

#218 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 08 marca 2013 - 21:56

pozycja na jeźdźca daje takie mozliwości :)

Zgadzam się z tym w 100% <zawstydzony></span> Ach to doświadczenie <umieraam></span>

:arrow: 27 % kobiet nie przezywa orgazmu podczas sexu
:arrow: 8 % nigdy nie mialo orgazmu
zrodlo : DZ

Czyli szału nie ma :roll: Tylko ciekawe czy to wina mężczyzn czy kobiet samych w sobie <hmm></span>

#219 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 marca 2013 - 22:04

Tylko ciekawe czy to wina mężczyzn czy kobiet samych w sobie

czytalam ze jest pewiem odsetek kobiet , którym wystraczylby orgazm bez faceta, bo faceci to tylko o sobie w łózku mysla.

#220 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 08 marca 2013 - 22:29

czytalam ze jest pewiem odsetek kobiet , którym wystraczylby orgazm bez faceta

A co one takie egoistyczne ??? Co całe życie wibrator itp ??? Nie rozumiem takich istot <bezradny></span>

bo faceci to tylko o sobie w łózku mysla

Nie zgodzę się z tym, są też tacy którzy staną na rzęsach by w 100% zadowolić kobietę, a sami nie oczekują uniesień, ponieważ sprawianie przyjemności swojej kobiecie to dla nich priorytet.