sex - brak satysfakcji/orgazmu...
Napisano 27 kwietnia 2012 - 08:12
Napisano 27 kwietnia 2012 - 13:24
Jasminka no uprzedził, mało powiedziane... zaskoczył na całego... oby robił to częściej
Napisano 27 kwietnia 2012 - 16:25
oby takich nocek bylo jak najwiecej
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 27 kwietnia 2012 - 16:45
BS, gratuluję dziewczyny, że tak dobrze doradziłyście kobiecie
Napisano 28 kwietnia 2012 - 11:03
Aniusia wspaniale
Widocznie potrzebowałam od Was takiego ,,popchnięcia" i motywacji, żeby w końcu bardziej się postarać... do tanga trzeba dwojga
Oooo a własnie podszedł mój mężulek, spojrzał na monitor i się uśmiechnął... ciekawe co pomyślał
Buziaczki dla Was
Napisano 04 czerwca 2012 - 16:21
[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-06-04, 17:25 ]
scaliłam z istniejącym tematem. następnym razem użyj opcji "szukaj"
Napisano 09 czerwca 2012 - 13:17
Przestać udawać, bo jeśli udajesz, to partner myśli, że jest wszystko ok i nic w Waszym seksie nie zmieni.Nie mogę wciąż udawać Co powinnam zrobić?
Skup się na sobie, poproś go żeby najpierw postarał się o Ciebie.
Podobno kobiecie najłatwiej nauczyć się orgazmu w pojedynkę, a potem dopiero spróbować z partnerem i go pokierować, co i jak powinien robić.
Najgorsze co możesz robić, to udawać!
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 19 czerwca 2012 - 08:24
Napisano 03 lipca 2012 - 14:52
nie moge zgrac sie ze swoim facetem czy my poprostu do siebie nie pasujemy? przeciez go kocham dlaczego nie odnosze satysfakcji ze sexu z nim? czy to powod do rostania?
Bardzo często kłopoty na tle seksualnym z partnerem wynikają z unikania szczerej rozmowy o swoich obawach, pragnieniach. Pierwszym krokiem do rozwiązania problemów będzie rozmowa, która może wiele wyjaśnić.
Napisano 27 lutego 2013 - 12:26
Napisano 02 marca 2013 - 11:38
Do pewnych rzeczy trzeba również dojrzeć i nie chce Cię tym oczywiście obrazić, może po prostu nie jesteś na to gotowa psychicznie. Aczkolwiek masturbacja również może mieć na to wpływ - kiedyś seksuolog mówił nam to na wykładach - że podczas stymulacji łechtaczki (masturbacja) można mieć problem z orgazmem pochwowym, jeśli robisz to np. często, ale nie podczas stosunku. Pewne jest to, że to wszystko siedzi w głowie. Relacje z partnerem oczywiście również mogą mieć na to wpływ na to czy masz orgazm czy nie.Żaadko i to baardzoo zdarza się, że mam orgazm podczas stosunku, chyba że użyje swoich palców/języka
Napisano 02 marca 2013 - 20:04
Mam tak samo i mnie to nie przeszkadza. Liczy się orgazm, a nie technika która do niego doprowadziłachyba że użyje swoich palców/języka
Napisano 02 marca 2013 - 21:55
Tak się zdarza, nie każdy taki orgazm osiąga.Żaadko i to baardzoo zdarza się, że mam orgazm podczas stosunku
Coś co mogę ci zaproponować to może taka pozycja, która jednocześnie umożliwi penetrację wewnętrzną jak i stymulację łechtaczki. Poszukaj takich pozycji, choćby w internecie. Ja posiadam kamasutrę i tam gdzieś widziałam taką pozycję. Stosując ją, twój partner będzie jednocześnie działał swoimi palcami łącznie z penisem aby było ci dobrze
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 04 marca 2013 - 10:51
Napisano 04 marca 2013 - 13:10
Owszem, ale jeszcze wieksza mozliwosc daje pozycja na jezdzca, ale odwrotnie. Przy okazji mozna sie i zabawic meska czesciaChociażby pozycja na jeźdźca daje takie mozliwości
Czyli penetracja i "zabawa"
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 08 marca 2013 - 19:02
zrodlo : DZ
Napisano 08 marca 2013 - 21:56
Zgadzam się z tym w 100%pozycja na jeźdźca daje takie mozliwości
Czyli szału nie ma
27 % kobiet nie przezywa orgazmu podczas sexu
8 % nigdy nie mialo orgazmu
zrodlo : DZ
Napisano 08 marca 2013 - 22:04
czytalam ze jest pewiem odsetek kobiet , którym wystraczylby orgazm bez faceta, bo faceci to tylko o sobie w łózku mysla.Tylko ciekawe czy to wina mężczyzn czy kobiet samych w sobie
Napisano 08 marca 2013 - 22:29
A co one takie egoistyczneczytalam ze jest pewiem odsetek kobiet , którym wystraczylby orgazm bez faceta
Nie zgodzę się z tym, są też tacy którzy staną na rzęsach by w 100% zadowolić kobietę, a sami nie oczekują uniesień, ponieważ sprawianie przyjemności swojej kobiecie to dla nich priorytet.bo faceci to tylko o sobie w łózku mysla