Facet kontra przyjaciółki
Napisano 19 stycznia 2009 - 10:31
Napisano 19 stycznia 2009 - 12:37
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 stycznia 2009 - 13:44
Nie rozumiem tego, bo ja obojetnie z jakim chłopakiem byłam zawsze znajdywałam czas dla znajomych.
W moim otoczeniu sa już w sumie 2 takie dziewczyny, ktore izolują sie od wszystkich zeby byc ze swoimi facetami. Jedna to ta, o ktorej pisałam wyżej,a druga ... a znią to jak się zobaczę raz na pół roku to jest dobrze. Odzywa się tylko jak czegoś chce, albo gdy mają kolejny kryzys w związku i nie ma do kogo gęby otworzyć.. wtedy leci do mnie.. Drażni mnie takie postepowanie
Napisano 19 stycznia 2009 - 15:27
sweet camilla ja na Twoim miejscu porozmawiałabym z nią co chciała osiągnąć takim zachowaniem i prawdopodobnie zakończyłabym taką znajomość. Jasne jest to, że na niego leci, skoro takie smsy pisze. Zastanów się, czy warto ryzykować i przeżywać kolejne (bo na pewno będą kolejne) jej intrygi.
Napisano 22 lutego 2009 - 11:56
Napisano 27 września 2009 - 21:15
z facetem nie moim tylko przyjaciółki
ogólnie to moja przyjaciółka spotykała sie z pewnym chłopakiem. poznała mnie z nim, czasem wychodzilismy razem w 3, sam proponował żeby mi pisała czy pojdziemy na pizze, piwo itp. to czasem wychodziliśmy i ogólnie było ok
od pewnego czasu miesza mnie w ich kryzys
zapytał moją przyjaciółke czy nic jej złego nie podpowiadam/radze żeby ją nastawic negatywnie na niego
już nie wychodzimy w 3, jak sie dowiedział że jestem na kawie urodzinowej u niej to napisał ze nie przyjdzie nagle
nie mam nic do niego bo nic mi nie zrobił ale o co mu chodzi to ja nie wim
ona sama pytała co jest nie tak to stwierdził że nie przepada za mną i nie moze sie przekonac
wiem że naszej przyjazni nie zniszczy żaden facet ale ja sie boję że to ja będe powodem jej rozpadu związku
ona twierdzi że ten związek lada moment sie rozpadnie ale nigdy nie wiadomo
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 28 września 2009 - 17:53
Dla mnie to jest nienormalne jeśli facet nie pozwala się spotykać ze znajomymi swojej dziewczynie (jak i na odwrót dziewczyna chłopakowi)
Znam jeden taki związek... chłopak mojej przyjaciółki kontroluje ją do tego stopnia że jak się ze mną czy z kimkolwiek spotka to dzwoni i pisze co 5 minut dosłownie
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego....
Może jemu chodzi o coś innego?
Może ma jakiś powód?
Napisano 29 września 2009 - 10:37
Ja z autopsji mogę tylko powiedzieć, że jest wielka różnica kiedy Twoja przyjaciółka kogoś ma a kiedy nie. Jeśli jedna ze stron ma kogoś, to jeszcze jest w porządku, czas zawsze się znajdzie i na wyjście i na pogaduchy. Jednak jak obie strony kogoś mają to te spotkania na pewno są rzadsze, ale na pewno więcej tematów do rozmów.
Napisano 29 września 2009 - 17:37
zawsze jak sie kłóca to mówię jej że ma byc przeczna i że bedzie dobrze żeby na spokojnie z nim pogadała i nie doradzam jej nic przeciw niemu bo chce żeby był szczęśliwa
napisałabym do niego bo inaczej nie da rady z nim tego wyjaśnic ale bedzie na nia wściekły że wszystko mi mówi
Napisano 30 września 2009 - 14:54
gdyby sie nie kłócił z moją przyjaciółką to by sie pwenie nie uczepił
jedyne co moge zrobic to modlic sie żeby ona wkoncu przejrzała na oczy
on nie jest jej wart, moj facet nie wtrąca sie do spraw z moimi kumpelami i nikogo za nasze niepowodzenia nie obwinia i tak on powinien postępowac
Napisano 30 września 2009 - 15:45
Jeśli ma być szczęśliwa to chyba ma prawo wiedzieć jaki jest jej chłopak, i ja bym jej powiedziała prawdę a nie tylko pocieszała. na tym polega przyjaźń chyba żeby być szczerymzawsze jak sie kłóca to mówię jej że ma byc przeczna i że bedzie dobrze żeby na spokojnie z nim pogadała i nie doradzam jej nic przeciw niemu bo chce żeby był szczęśliwa
Napisano 01 października 2009 - 12:34
Napisano 20 sierpnia 2011 - 22:58
postanowiła pomóc nam ożywić związek, dowiedzieć się więcej o sobie itd.
Zrobiła nam quiz
Wszystko było spoko, gradobicie pytań... Mój D. nie wytrzymał tego, wkurzył się,
uciekł, nie odzywał się cały wieczór do mnie.
Na końcu okazało się, że przemyślał wszystko i faktycznie widać zmiany na lepsze.
A kuzynka żałuje, że się wtrąciła i nie da sobie przegadać, że to na dobre wyszło
Napisano 23 sierpnia 2011 - 20:24
Napisano 24 sierpnia 2011 - 14:27
Napisano 29 sierpnia 2011 - 21:00