Facet kontra przyjaciółki
Guest_Kociak_*
Napisano 12 lutego 2007 - 10:36
Też spotykacie się z takim czymś? A może same takie jesteście, że jak macie faceta, to zajmujecie się nim i TYLKO nim ?
Napisano 12 lutego 2007 - 14:20
ale to samo widze u przemka jego koledzy tez nie maja czasu bo sie widza z dziewczyna..
szkoda troche ze ludzie nie umieja podzielic czasu
Guest_niki_*
Napisano 12 lutego 2007 - 16:25
Napisano 15 lutego 2007 - 16:03
u nas to było minęło. za stare my chyba sąDziewczyny, chciałam się Was spytać jak u Was kształtują się stosunki między Wami a Waszymi przyjaciółkami w momencie kiedy pojawia się facet. U Was bądź u tej przyjaciółki?
Napisano 16 lutego 2007 - 10:50
Napisano 16 lutego 2007 - 11:34
Napisano 17 lutego 2007 - 16:25
Napisano 17 lutego 2007 - 17:28
Napisano 17 lutego 2007 - 20:05
święta prawdazeby byc dobra para to facet musi byc jak najlepszy przyjaciel ;]
oczywiście. grunt to zachować trochę zdrowego rozsądku przy wielkim zakochaniu się. i nie odrzucać przyjaciółek, bo potem może być już za późno na odbudowywanie więzi, którą się straciło...nie trzeba poswiecac przyjazni dla mezczyzn wystarczy umiec rozlozyc sobie czas tak zeby miec czas na przyjaciol i na faceta
Napisano 18 lutego 2007 - 19:43
to trudne przy zakochaniu sie ale mozliwe kilka tygodni nie masz na nic czasu bo cieszysz sie facetem ale po jakims czasie musisz isc do przyjaciolki chociazby po to zeby pochwalic sie jej jaki jest superowy !!! dl;atego to wazne zeby nie zrywac znajomosci bo moznma miec faceta przyjaciolki i byc szczesliwym :_)zachować trochę zdrowego rozsądku przy wielkim zakochaniu się.
Napisano 19 lutego 2007 - 23:16
Napisano 20 lutego 2007 - 15:08
Napisano 22 maja 2007 - 20:33
wbrew pozorom prawdziwa przyjaciolke ciezej znalesc i utrzymac nic mezczyzne swojego zycia
Guest_Kociak_*
Napisano 22 maja 2007 - 20:36
to prawdawbrew pozorom prawdziwa przyjaciolke ciezej znalesc i utrzymac nic mezczyzne swojego zycia
Napisano 22 maja 2007 - 20:40
po tych kropeczkach na koncu zdania wnioskuje ze to jakas przykra zyciowa historia ?to prawdawbrew pozorom prawdziwa przyjaciolke ciezej znalesc i utrzymac nic mezczyzne swojego zycia
ale z drugiej strony, czesto sie zdarza, ze taka przyjaciolka pozna faceta i to jej odbije cos i bedzie bardziej cenila faceta niz nas...
na szczescie ja mam 1 taka przyjaciolke od serca, znam ja 15 lat i mam nadzieje ze bede znac kolejne tyle
Napisano 23 maja 2007 - 12:24
na szczescie ja mam 1 taka przyjaciolke od serca, znam ja 15 lat i mam nadzieje ze bede znac kolejne tyle
To tylko pogratulowac.
Ja nigdy nie mialam prawdziwej przyjaciolki. Nawet kolezanki bywaly zazdrosne i zawsze obgadywaly
Napisano 23 maja 2007 - 12:30
szczęściarana szczescie ja mam 1 taka przyjaciolke od serca, znam ja 15 lat i mam nadzieje ze bede znac kolejne tyle
ja też mam 1 przyjaciółkę, i o ile nie dzieli nas facet, o tyle wieczny brak czasu z jej strony. wszystko o sobie wiemy, jesteśmy cały czas na bieżąco, tylko, że w zasadzie nasze kontakty w 99% ograniczają się do maili i wiadomości na gadu....i smutno mi z tego powodu...
Guest_Kociak_*
Napisano 23 maja 2007 - 20:06
no właśnie miałam taką jedną przyjaciółkę - znamy się od zerówki, czyli jakieś 16 lat, a od jakichś 2 lat nie mogę o niej powiedzieć, że jest moją przyjaciółką... i wydaje mi się, że to głównie przez to, że poszłyśmy na studia, ona wpadła w nowe towarzystwo, znalazła faceta i po prostu zaczęła nowe życie ... Teraz juz mi przeszło, ale na początku było mi przykropo tych kropeczkach na koncu zdania wnioskuje ze to jakas przykra zyciowa historia ?
Guest_Kociak_*
Napisano 28 maja 2007 - 15:48
co innego facet na pierwszym miejscu a co innego, że całkiem się zapomina o przyjaciołach. Bo wiadomo, że jak jest się zakochanym, to wtedy facet jest najważniejszy i to z nim spędza się większość czasu... Ale chodzi mi o to, że przykro jest jak wtedy się ktoś całkiem odseparowujefacet był na pierwszym miejscu.