Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

peeling:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
288 odpowiedzi w tym temacie

#221 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:37

dobra, ma drobinki więc raczej tak :) dzisiaj wypróbuję to powiem :P

czekam na obiecane zdanie relacji
Dołączona grafika

#222 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 30 maja 2011 - 15:27

Ja zdecydowanie polecam peeling z Joanny.. ;D
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#223 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 31 maja 2011 - 17:16

Jeśli chodzi o peeling do ciała to bardzo lubię mój ukochany peeling antycellulitowy Flosleku pachnący jak lodowe cukierki. A co do peelingów do ciała to bardzo lubię saszetki z peelingami Dax Cosmetcis.

jak pachną lodowe cukierki??? pierwszy raz slysze takei okreslenie :-) tez lubie marke Floslek ale uzywam tego solnego z oliwą z serii beEco

#224 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 01 czerwca 2011 - 15:39

malutka316, jeśli już coś polecasz to napisz dlaczego, bo samo "polecam" naprawdę niewiele mówi
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#225 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 01 czerwca 2011 - 16:01

Przepraszam, już rozwijam;]
Mianowicie polecam peelingi z Joanny ponieważ: po pierwsze mają świetne zapachy, po drugie dobrze wygładzają i robią to co powinien robić peeling.

Mimo, że konto mam tu już trochę czasu to dopiero co się zaczynam udzielać więc jeszcze nie wiem dokładnie jakimi prawami rządzi się forum;D
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#226 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 czerwca 2011 - 17:24

Przepraszam, już rozwijam;]
Mianowicie polecam peelingi z Joanny

słyszałam, że wysuszają skórę czy to prawda?
Dołączona grafika

#227 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 04 czerwca 2011 - 15:39

Dobra, ogólnie ja zastosowałam taką metodę, że wraz z robieniem peelingu podczas kąpieli, smarowałam się także balsamem już po kąpieli. Jednak kiedy mi się nie chciało balsamować a tylko peeling to nie miałam wysuszonej skóry. ;]

#228 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 10 czerwca 2011 - 11:26

Kupiłam ostatnio pellingujący żel pod prysznic Luksja o zapachu limonki i ogórka ;)
działa świetnie - skóra po nim jest naprawdę miękka i delikatna - super działanie. drugi duży plus to cudowny zapach - idealny na lato. zapach jest świeży i orzeźwiający

Dołączona grafika

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#229 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 13:09

Już sobie wyobrażam ten zapach. :) Pewnie z ciekawości kupię. Tylko czemu te peelingujące żele tak szybko mi się kończą? Ja teraz mam oliwkowy solny z beEco. Urzeka mnie zapach skóry po nim. Plus taki, że chyba starczy mi na miesiąc.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#230 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 14 czerwca 2011 - 21:16

Ja teraz mam oliwkowy solny z beEco.

ja nie nawidzę oliwkowych ..czego kolweik to ma zapach oliwkowy czy to krem, żel czt peeling
Dołączona grafika

#231 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 15 czerwca 2011 - 19:10

Ja teraz mam oliwkowy solny z beEco.

ja nie nawidzę oliwkowych ..czego kolweik to ma zapach oliwkowy czy to krem, żel czt peeling

No to żałuj. :) Ja tam lubię oliwkową nutę, poza tym oliwka świetnie pielęgnuje jeśli jest prawdziwa. A zapach nie jest taki czysto oliwkowy bardziej kojarzy mi się z cytrusem.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#232 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 czerwca 2011 - 18:47

Maud, mooooże kiedyś się skuszę jak wszystkie inne możliwe zapachy wypróbuję OLIWKĘ na koniec zostawię :mrgreen:
Dołączona grafika

#233 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 18 czerwca 2011 - 22:11

Już sobie wyobrażam ten zapach. :) Pewnie z ciekawości kupię. Tylko czemu te peelingujące żele tak szybko mi się kończą? Ja teraz mam oliwkowy solny z beEco. Urzeka mnie zapach skóry po nim. Plus taki, że chyba starczy mi na miesiąc.

to w serii beEco Floslek ma zel pilingujacy?? Widzialam tylko piling taki "tradycyjny" gesty - sol + oliwa. Pojawil sie jakis nowy produkt tej serii?

#234 adonis

adonis
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 04 października 2011 - 16:13

Świetny peeling do ciała to energetyzujący GUAM ALGASCRUB. Odżywia, nawilża, tonizuje... Kosmetyk jest naprawdę doskonały. Co najważniejsze - prowadzi do stopniowego eliminowania cellulitu! Skutecznie - a same wiecie jak to wygląda przy większości kosmetyków.

#235 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 08 października 2011 - 19:18

A czy słyszałyście może o zabiegu który nazywa sie peelingiem fotodynamicznym ?
Podobno własnie jesli chodzi o złuszczanie i pielęgnacje skóry twarzy jest najlepszy.Ale dokładnie jakie jeszcze ma działanie nie wiem...słyszałyscie ?

#236 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 09 października 2011 - 18:14

hanna78, nie

ale ja ostanio robiłam peeling do twarzy własnej roboty, miód + cynamon + cukier + oliwa lub cytryna w zależności jaki efekt chcemy uzyskać
Dołączona grafika

#237 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 18 października 2011 - 11:15

to w serii beEco Floslek ma zel pilingujacy?? Widzialam tylko piling taki "tradycyjny" gesty - sol + oliwa. Pojawil sie jakis nowy produkt tej serii?

Niestety nie ma nic specjalnie do twarzy z beECO, a szkoda. Chodziło mi właśnie o ten gęsty. Twarzy nim nie myję ale na dekolt i szyję idealnie się nadaje. Tylko za mocno trzeć nie można. Strickte do twarzy to dla mnie najlepszy jest peeling morelowy.

#238 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 października 2011 - 16:35

Od dłuższego czasu jestem wierna peelingom z Natury. Jak dla mnie są świetne - idealnie wygładzają i pysznie pachną :D Minusem jest tylko małe opakowanie. Nie spotkałam się jeszcze nigdzie z większymi, a szkoda.

Załączone miniatury

• peeling.jpg

#239 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 października 2011 - 18:27

karatetyka, a ile mniej więcej takie opakowanko kosztuje? <hmm></span>
Bo ostatnio odkryłam, że uwielbiam się myć pilingami gdyyyyż nie potrzebuję wtedy gąbki (a konkretniej tej szorstkiej strony) by złuszczyć naskórek <ookk></span>

Obecnie mam z Dove:
Dołączona grafika
Ma 1/4 kremu w sobie, skóra jest po nim taka mięciutka ;-)
Choć przyznam szczerze, że sama bym sobie go nie kupiła - ma w składzie dużo 'syfiastych' składników. A ja maniaczka trochę na naturalne i wolne od parabenów, silikonów i innych sztuczności jestem :mrgreen: Ale jak dostałam do szkoda wyrzucić, bo przecież ktoś wydał na niego pieniądze dając mi w prezencie

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#240 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 października 2011 - 18:44

amoramor, kosztuje ok 4 zł, tylko opakowanie jest naprawdę malutkie i nie starcza na dlugo. Ale jestem bardzo, bardzo zadowolona, bo peelingi jakich wczesniej używałam miały strasznie drobniutkie ziarenka, a ten jest taki, o jaki mi chodziło ;-)