Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

peeling:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
288 odpowiedzi w tym temacie

#181 minia

minia
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 12:16

Byłam ostatnio z mężem w nowo otwartym Spa które znajduje się na ul Nefrytowej 28 na Zaciszu. Firma nazywa się ---
Fajna atmosfera i zupełnie inny klimat niż wszędzie. Mąż zafundował mi 2 godzinny rytuał na naszą 3 rocznicę ślubu !!!!!!!!!:):):):):):) Najpierw był intensywny peeling po czym poszliśmy pod prysznic. Pózniej sauna kąpiel w glince i masaż i romantyczna kolacja ehhh .Mąż zrobił mi super niespodziankę jeszcze w takim spa szczerze nie byłam warto do niego pójść w 100% naturalne kosmetyki od razu widać efekt jestem zachwycona( peeling oraz glinkę można zakupić w spa )Informacja dla kobiet z dziećmi Spa oferuje opiekę nad naszymi pociechami kiedy my możemy oddać się przyjemności .
Bardzo gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#182 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 08 lipca 2010 - 12:20

minia, na naszym forum jest zakaz reklamowania. Zapoznaj się z Regulaminem.
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#183 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 sierpnia 2010 - 18:13

ostatnio zakupiłam peeling z Garniera z nowej serii czysta skóra active
z zadania wywiązuje się nieźle-ładnie oczyszcza skórę która po umyciu jest gładka, co prawda nie jest aż tak wydajny jak mój poprzedni garnier 3 w 1 który miałam przez rok :shock: ale też nieźle daje radę ;-)

Idealny produkt na pozbycie się zaskórników oraz wszelkich niedoskonałości skóry.
Zaskórniki usuwane są dzięki skutecznym mikro-ziarenkom.
Formuła peelingu wzbogacona naturalnym składnikiem regeneracyjnym złuszcza istniejące ślady po niedoskonałościach.
W rezultacie wygląd skóry jest wyraźnie poprawiony.
Ilość niedoskonałości jest znacznie zmniejszona.
Ilość śladów jest zredukowana.
glamour-empire

Załączone miniatury

• pr-348-348-aad_peeling_w_tubie.jpg

#184 indonezjaa

indonezjaa
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 21:49

mloda, a nie wysusza skóry?
Ludzie mogą należeć do nas tylko we wspomnieniach.

#185 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 21:51

mloda, a nie wysusza skóry?

ja bynajmniej nie zauwazyłam u siebie ;-)

#186 hiccups

hiccups
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 21:54

indonezjaa, peeling nie wysusza skóry, ale też nie radzi sobie świetnie z 'niedoskonałościami'..
Jedyne plusy to to, że odświeża i dobrze oczyszcza skórę twarzy. ;-)

#187 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 22:08

hiccups, bo to peeling usuwający zaskórniki a nie walczący z niedoskonałościami...

#188 hiccups

hiccups
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 22:20

Formuła peelingu wzbogacona naturalnym składnikiem regeneracyjnym złuszcza istniejące ślady po niedoskonałościach.
W rezultacie wygląd skóry jest wyraźnie poprawiony.
Ilość niedoskonałości jest znacznie zmniejszona.
Ilość śladów jest zredukowana.

<bezradny></span>

Zresztą na stronie garniera jest napisane: 'Aktywne działanie przeciw niedoskonałościom i śladom po nich.' ;-)

#189 misza25

misza25
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 21 września 2010 - 14:34

Peelingi mają to do siebie, że dla mnie albo sa za delikatne i w sumie nie złuszczają zbyt dobrze naskórka, albo są zbyt gruboziarniste. Dużo ich testowałam i chyba najlepsze jakie moge polecić to Hean Natura limonkowy - troszkę za grube ziarenka ale cudownie pachni i w sumie dlatego go polecam :) i cukrowy peeling o zapachu brzoskiwniowym Mariza - ten o konsystencji idealnej dla mnie:)

#190 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 11 października 2010 - 18:17

Dla mnie najlepszy jest peeling st ives. Idealne małe, ale ostre granulki. Mam cerę mieszana z zaskórnikami i bardzo sobie go chwalę.

#191 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 14 października 2010 - 12:22

Ja często kupuje z Joanny, szczegolnie lubie truskawkowy. Ma boski zapach i jest skuteczny.

Załączone miniatury

• joanna%20peeling%20malinka.jpg

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#192 MrsSmith

MrsSmith
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 29 października 2010 - 21:29

Jesli chodzi o peelingi do ciała, to tez najlepsze dla mnie sa te z Joanny, ale do twarzy uzywam tylko enzymatycznych, granulek moja twarz by nie zniosła.

#193 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 31 października 2010 - 20:10

Ja ostatnio zafundowałam sobie żele pod prysznic z peelingiem Luksji. Odpowiada mi wielkość granulek, jak na tę cenę są wydajne (6,99) ;-) No i te zapachy <serduszka></span> taki mocno owocowy :mrgreen: miodzio :mrgreen:

Załączone miniatury

• 37464.jpg

Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#194 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 17:38

ja po peelingu czasami mam ' naciągniętą skórę " i nie wiem dlaczego tak się dzieje <bezradny></span> może ktoś tez taki przypadek miał i wie jak poradzić sobie z tym ?
Dołączona grafika

#195 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 18:15

dobra, Ja widzę 2 powody: źle dobrany peeling (niedobrany do cery), lub zbyt częste uzywanie. Ewentualnie słabe nawilzenie skóry...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#196 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 listopada 2010 - 19:39

Ewentualnie słabe nawilzenie skóry...

czyli dobrze , ze ja nie uzywam peelingu do twarzy bo mam cere odwodniona :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#197 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 10:47

dobra, Ja widzę 2 powody: źle dobrany peeling (niedobrany do cery), lub zbyt częste uzywanie. Ewentualnie słabe nawilzenie skóry...

tylko że u mnie nawilżenie = się z podwójnym świeceniem skóry, mam cerę tłustą :/ tak i tak źle, możliwe że za mocny peeling, ale używając enzymatycznych peelingow nie czuć że coś ścierają
Dołączona grafika

#198 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 13:49

zawsze zamiast peelingu możesz do mycia twarzy używać gąbki i zwykłych, używanych codziennie kosmetyków ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#199 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 19:47

zawsze zamiast peelingu możesz do mycia twarzy używać gąbki i zwykłych, używanych codziennie kosmetyków ;-)

sama już nie wiem :-| chyba czas się przejść do kosmetyczki, zrobić jakiś peeling kwasami, bo Pani dermatolog za dużo mi nie powiedziala
Dołączona grafika

#200 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 23:50

jeśli chodzi o twarz, to lubię drobnoziarnisty peeling Perfecty (można go kupić w saszetkach i starcza na kilka razy), bardzo fajny jest też brzoskwinia i migdał z Avonu albo enzymatyczny dr ireny eris (ja uzywam tego do cery naczykowej) - ale enzymatyczny to dla cierpliwych, bo musi ok 5 minut na twarzy poleżec ;) do ciała: obecnie mam Ziaje w czerwono-bialym opakowaniu (chyba antycellulit) - taki jakby lekko chłodzący, gruboziarnisty - mi odpowiada :)