Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co zrobić ,jeśli partner nie chce jeszcze dziecka?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
62 odpowiedzi w tym temacie

#61 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 17 września 2013 - 20:02

To już nie fair z jego strony,

oj to nie fajnie z jego strony

Wiem, tyle, ze na jego chceniu przewaznie sie konczy na szczescie :roll:

Wiem, ze nie zrobilby tego. Ale juz samo to, ze mowi/mysli o tym. Oczywiscie decyzja bedzie nalezec do nas obojga, innej mozliwosci nie ma.

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#62 12Ilona

12Ilona
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 08 stycznia 2016 - 08:31

Przyszła mi na myśl tylko jedna odpowiedź po przeczytaniu Twojej wiadomości dotyczącej co zrobić, jeśli partner nie chce jeszcze dziecka. Oczywiście poczekać, nie zmuszać, nie wywierać presji. Niech to będzie jego świadoma decyzja. Musi do tego dojrzeć. Nie możemy podjąć tak ważnej decyzji same bo później partner może mieć problem z zaakceptowaniem zaistniałej sytuacji. Należy odwrócić sytuacje i postawić się w miejscu partnera. Same też nie chciałybyśmy być zmuszane i chciałybyśmy poczekać, aż same będziemy w stu procentach pewne i gotowe. 

#63 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 27 listopada 2016 - 23:30

Przyszła mi na myśl tylko jedna odpowiedź po przeczytaniu Twojej wiadomości dotyczącej co zrobić, jeśli partner nie chce jeszcze dziecka. Oczywiście poczekać, nie zmuszać, nie wywierać presji. Niech to będzie jego świadoma decyzja. Musi do tego dojrzeć. Nie możemy podjąć tak ważnej decyzji same bo później partner może mieć problem z zaakceptowaniem zaistniałej sytuacji. Należy odwrócić sytuacje i postawić się w miejscu partnera. Same też nie chciałybyśmy być zmuszane i chciałybyśmy poczekać, aż same będziemy w stu procentach pewne i gotowe. 

Czasem facet nie wie kiedy - czasem po prostu jak już się stanie , to dobrze... ;) Rozmawiać polecam.