Czasami tak się zdarza
pękła nam gumka...
Napisano 17 października 2007 - 05:57
Czasami tak się zdarza
Napisano 17 października 2007 - 10:18
Napisano 17 października 2007 - 11:09
nie nie jeszcze nie czas dla nas.. nie mamy gdzie mieszkać.. ja nie mam stałej pracy...
Nie no oczywiście, rozumiem
Napisano 17 października 2007 - 12:27
A szkoda
Napisano 17 października 2007 - 13:11
wiem, ze nie bułki, ale bez recepty da sie je kupić, robiłam tak dwa razy, wystarczy wybrac sie do "zaprzyjaznionej" apteki.przecież to nie bułkikup postinor
chyba najpierw wypadałoby się do lekarza wybrać i skonsultować
poza tym tych tabletek raczej się bez recepty nie kupi
i np. powiedzieć, ze recepte sie doniesie.
Napisano 17 października 2007 - 13:15
bez recepty da sie je kupić, robiłam tak dwa razy
no chyba, że rzeczywiście jest zaprzyjaźniona i te recepty im donosisz, bo jak panie sprzedają bez recept, to niezłe kretynki moim zdaniemwystarczy wybrac sie do "zaprzyjaznionej" apteki.
i np. powiedzieć, ze recepte sie doniesie.
Napisano 17 października 2007 - 14:01
Ale w nazdwyczajnych przypadkach czasami mozna zrobić wyjątki.Znałam kiedys taka aptekę gdzie wszystko mozna było kupic bez recepty (prawie) tam farmaceutki miały chyba jakas umowe z lekarzami z pobliskiej przychodni
A Twoja mina/emot/ nie mam pojecia co oznaczała.
Napisano 17 października 2007 - 14:19
jak kogoś widzą raz na ruski rok, to skąd mają wiedzieć kto to i czy receptę doniesie ?wiadomo, ze nie sprzedają tych tabletek byle komu
bez komentarzaZnałam kiedys taka aptekę gdzie wszystko mozna było kupic bez recepty
pewnie takmiały chyba jakas umowe z lekarzami z pobliskiej przychodni niezłe przekrety pewnie szły.
tylko tyle, że ja bym w życiu nie sięgnęła po taką tabletkeA Twoja mina/emot/ nie mam pojecia co oznaczała
Napisano 17 października 2007 - 14:21
a widzisz, ja sie raczej nie bawie w antykoncepcjeale w końcu po to jest antykoncepcja, żeby takich tabletek nie zażywać
Dlatego dwa razy chyba brałam tą tabletkę.
Nawet gumek nie uzywałam nigdy prawie
Moje ryzyko.
Obecnie go nie ponosze, nie mam z kim
Napisano 17 października 2007 - 14:25
a widzisz, ja sie raczej nie bawie w antykoncepcje
Nawet gumek nie uzywałam nigdy prawie
Moje ryzyko.
Twój wybór
dobra, koniec z tym OT
Guest_Kociak_*
Napisano 17 października 2007 - 15:16
ale właśnie po to Madziu są te tabletki... żeby właśnie w momencie takiego wypadku, że pęknie gumka można było jakoś ciąży zapobiec.tylko tyle, że ja bym w życiu nie sięgnęła po taką tabletke
rozumię, że może sie zdarzyć "wypadek przy pracy" ale w końcu po to jest antykoncepcja, żeby takich tabletek nie zażywać
_eta, myślę, że jak wzięłaś tą tabletkę to nie masz się co martwić
Napisano 17 października 2007 - 15:40
owszem, zgadzam się, jak np. pęknie gumka, ale nie wtedy jak ktoś sie nie zabezpiecza i nagle zaczyna panikować, trzeba wcześniej pomyśleć o skutkachale właśnie po to Madziu są te tabletki... żeby właśnie w momencie takiego wypadku, że pęknie gumka można było jakoś ciąży zapobiec.
Napisano 17 października 2007 - 15:42
Napisano 17 października 2007 - 16:40
Napisano 20 października 2007 - 12:32
Napisano 20 października 2007 - 13:29
..hmm nie wiem moze to dlatego ze mieszkasz w wiekszym miescie.. bo ja nie dosc ze nie dostalam tej tabletki to jeszcze pracuje tam kolezanka mojej mamy jako pielegniarka i nie wiem jak ona sie dowiedziala bo napewno jej nie spotkalam po drodze na ginekologie a ona pracuje w izbie przyjec a po 3 dniach moja mama mi zrobila afere ze bralam tabletki wczesnoporonneja nie miałam nigdy z tym problemu a brałam to 3 razy w życiu... 3 raz ostatnio... i nikt nie robił mi problemów..