Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prostowanie wlosow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
190 odpowiedzi w tym temacie

#101 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 30 lipca 2009 - 20:06

albo po prostu daje kropelke jedwabiu przed prostowaniem

słusznie, jedwam mojej bratowej bardzo pomaga :)
Ja nie muszę się męczyć z prostownicami :P

#102 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 12:02

tak ja też stosowałam jedwab ale mi sie skończył :-/ fajne są włosy po jedwabiu takie milutkie :lol:

#103 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 01 października 2009 - 10:45

chciałam się Was zapytać czy prostujecie sobie włosy prostownicą, a jeśli tak to jakich specyfików do tego używacie? znacie jakieś dobre środki do tego typu zabiegów, dzięki którym włosy nie będą się tak niszczyć i wysuszać? co jest warte zakupu? :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#104 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 października 2009 - 11:42

amoramor pocztaj ten temat, znajdziesz tu wiele rad i propozycji kosmetyków do prostowania-wszak o tym ten temat jest ;-)

#105 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 01 października 2009 - 15:46

mloda, tak tak wiem :) już go przejrzałam. Wcześniej nie zauważyłam, że taki temat istnieje i założyłam nowy, ale ktoś moją wypowiedź przeniósł tutaj (za zamieszanie chciałam tego Kogoś przeprosić :D)
kupiłam sobie dzisiaj specyfik ze Schwarzkopf'a - Got2b do prostowania włosów. Zobaczymy jak się będzie sprawował :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#106 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 01 października 2009 - 16:50

W sumie to zadna odzywka nie wyoristuje wlosow tak jak prostownica mam garniera wygladajaca i jeszcze jakas ale ja wiem czy to daje taki efekt...nie powiedzialabym

#107 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 26 października 2009 - 18:43

kupilam dzisiaj jedwab do włosów, ktoras z wasz uzywala moze tego? ja mam strasznie zniszczone i suche wlosy od prostownicy mam nadzieje ze po tym bedą lepiej wyglądaly bo slyszalam ze wiele ludzi zachwala sobie ten jedwab :P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#108 billie jean

billie jean
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 28 października 2009 - 17:41

Zgadzam się! jedwab jest super. używam go raz na jakiś czas i włosy są naprawde fantastycznie gładkie po takim zabiegu, tym bardziej, że moje włosy są bardzo zniszczone przez codziennie używanie suszarki i prostownicy

#109 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 21:34

krówka, pytałaś czego używam: używam jedwabiu i sunsilka fioletowego, chociaż ostatnio miałam mały problem ze znalezieniem go. ale na moje kudełki to połączenie sprawdza się bardzo dobrze

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#110 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 21:39

niedoceniona chyba myślimy o tym samym... ja kiedyś kupiłam sobie też z tej firmy i chyba ten co ty używasz... i totalna porażka :/ nic mi nie dawało to :/

#111 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 21:55

używam jedwabiu

z jakiej firmy? i gdzie można dostać jakiś dobry i w rozsądnej cenie? bo słyszałam wiele dobrych opinii na temat jedwabiu do włosów :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#112 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 22:24

i gdzie można dostać jakiś dobry i w rozsądnej cenie?

drogerie albo zapytaj swojego fryzjera, ale tu sie musisz liczyć z wyższą ceną

bo słyszałam wiele dobrych opinii na temat jedwabiu do włosów :)

ja mogę pochwalić tylko ww działanie. bo poza tym jak używam jedwabiu to włosy codziennie muszę myć :roll:

ja kupuję za 6-7 zł, wystarcza przy codziennym używaniu na długich włosach na trochę więcej niż miesiąc

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#113 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 22:36

ja mogę pochwalić tylko ww działanie

czyli mówisz, że pomaga w prostowaniu? a ma działanie ochronne? :)

ja kupuję za 6-7 zł,

a gdzie taki taniutki kupujesz? i może mniej więcej zdradzisz jak wygląda opakowanie? bo kupiłabym sobie z chęcią jakiś jedwab do włosów :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#114 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 08:26

i gdzie można dostać jakiś dobry i w rozsądnej cenie

moja kolezanka zamawia jedwab przez internet, placi 5 zl na buteleczke, i starcza jej na miesiac. Ja uzywalam swego czasu fryzjerskiego, fakt, wlosy byly miekkie, ale strasznie przetluszczaly wlosy, po jednym dniu juz beznadziejnie wygladaly.

Ostatnio dowiedzialam sie o sprayu do prostowania, bodajze z firmy Joanna. Szwagierka uzywa, i mowi, ze jest zadowolona. Zamowila ona przez kolezanke fryzjerke za 11 zl, a jaka cena jest sklepowa to nie mam pojecia.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#115 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 10:18

ja codziennie prostuje nie wyobrazam sobie isc bez wyprostowanych wlosow chyba ze sama je pokrece ale zadko :mrgreen:
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#116 Sandrulla

Sandrulla
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 17 lipca 2010 - 14:43

Nie wierze w żadne cuda chemiczne prostujące włosy :D
Nie wydaje mi się to jakieś takie realne..Pozat ym kiedyś używałam szampony.. i nie dało efektu ;/
Zazwyczaj prostuję włosy prostownica.. i gdy są zbyt napuszone używam jedwabiu 'Joanna' . ale tez rzadko..

#117 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 września 2010 - 13:00

Nie polecam tego cuda. Syoss heat protect styling Spray, ma za zadanie chronic wlosy przed wysoka temp. dodatkowo niby prostowac.
strasznie suche wlosy, siano doslownie. Wlosy zachowuja sie jak spalone rozjasniaczem. Sa poplatane, bez polysku, sztywne jak spryskane lakierem. Aha, i na prostownicy zostaje jakies czarne cos <hmm></span> klejace. odradzam zakup.

Załączone miniatury

• 34847.jpg

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#118 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 września 2010 - 13:12

madzia, a stosowałaś go na mokre czy suche włosy? <hmm></span>

ja używam obecnie takiego
Dołączona grafika
i jestem zadowolona <ookk></span>
spryskuję nim osuszone ręcznikiem włosy, później suszę suszarką i traktuję prostownicą (czasem jeszcze przed jej użyciem smaruje włosy jedwabiem)
tak polecił mi pan z hurtowni fryzjerskiej - że preparatu mające na celu chronić włosy przed wysoką temperaturą i pomagające w prostowaniu lepiej stosować na mokre włosy

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#119 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 września 2010 - 13:18

oczywiscie, ze na mokre ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#120 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 września 2010 - 13:50

Syoss heat protect styling Spray

a w jakiej on cenie ??
kurcze a kolezanka własnie mi radziła abym kupiła
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim