Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prostowanie wlosow

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
190 odpowiedzi w tym temacie

#81 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 05:18

Bardzo dobre są spraya termoochronne. Jak prostuje się włosy używając ich są takie śliskie jak w reklamie naprawde. Ja używam tego z Avonu.

#82 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 06:27

Ja używam tego z Avonu.

A cos z innej firmy? I tez nie z oriflame, np. ten z dove, ktora z was zna? Zdaje sie, ze to nowosc, i chetnie bym nabyla jesli jest dobry.

Dołączona grafika
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#83 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 11:27

ale do tego i tak się używa prostownicy... ja bym właśnie chciała coś zamiast, bo na wakacje nie mam zamiaru jej zabierać... fajnie by było tak po prostu umyć włosy i po problemie ;)

#84 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 13:12

Mycha84, obawiam sie, ze tak sie nie da. Ostatnio bylam po porade w sklepie z art. fryzjerskimi, i babka mowila ze bez prostownicy sie nie da. Dala mi jakas maske, po ktorej fakt, wlosy sa zdrowsze ale na tym koniec. Mialy sie nie puszyc itp. ale niestety.

Kiedys tez kupilam cos z nivea, ze wystarczylo nalozyc na umyte wlosy i juz. Nie prawda.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#85 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 13:17

madzia, no bo to raczej oczywiste
Wszystko zależy też od tego jak mocno masz włosy skręcone
Bo nie musisz ich prażyć prostownicą, ale używając tych preparatów do prostowania, przy zdolnościach manewrowania łapcami, możesz wyprostować włosy na okrągłej szczotce + suszarka
nie ma mnie tu i nie będzie.

#86 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 13:23

Ja nie mam kreconych, tylko "rozpirzone" :D
i mowie, ze bez prostownicy, samymi wynalazkami sie nic nie zdziala.

#87 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 22:30

madzia, jestem tego samego zdania co ty tez uzywam ciagle szamponu i odzywki takiej po ktorej wlosy nie maja sie krecic i NIC ciagle to samo (nivea) :-/

ciekawe jak dziala ten nowy dove :->

buteleczka ladna :lol: :mrgreen:
ale i tak nie wierze ze cos mi to pomoze

#88 parov

parov
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07 lipca 2009 - 15:39

Ja mam ciągle puszące się włosy, prostuję codziennie i są tak niesforne. Używałam mnóstwo różnych kosmetyków, ale to nic nie pomogło. Myślę o trwałym wyprostowaniu włosów u fryzjera. Jak myślicie? Miała któraś z was to robione?

#89 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 09 lipca 2009 - 13:01

tez uzywam ciagle szamponu i odzywki takiej po ktorej wlosy nie maja sie krecic i NIC ciagle to samo (nivea)

ja tak samo i efekt marny :roll: a tez specjalnie mi się nie kręcą, jedynie koncowki są takie podkręcone :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#90 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 09 lipca 2009 - 13:29

czytam i czytam te wasze wypowiedzi i nie widzialam zeby ktoras prostowala wloski na duzej szczotce okraglej. ja mam wlosy do polowy plecow falowane i to dosc mocno.. nigdy nie uzywalam prostownicy.. myje wlosy zwyklym szamponem pozniej nakladam dosc duzo pianki, schylam glowke na dol i mocno ciagne wlosy szczotka ale nie tak zeby bolalo. caly czas w ten sposob az beda suche. pozniej robie tylko przedzialek:) wlosy mam proste przez dwa dni
:)
wszytsko jest fikcja ja rowniez

#91 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 lipca 2009 - 16:23

songofthemoon można dostać wylewu krwi do mózgu chyba bo przy długich włosach 5 minut taki zabieg nie trwa przecież... :lol:

[ Dodano: 2009-07-09, 17:24 ]
a propo prostowania, ja mam mleczko wygładzające Garnier Fructis i bez prostownicy też się nie obchodzi :-x

#92 martynka89

martynka89
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 lipca 2009 - 00:10

A uzywałyscie tej serii prostującej do włosów z Nivea ? Bo ostatnio sie nad nią zastanawiałam... Polecacie czy raczej odradzacie, prosze o pomoc :(

#93 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 10 lipca 2009 - 17:09

Tak używam balsamu prostujacego.Gdyby nie ten balsam to moje włosy dawno by przypominały siano.

#94 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 11 lipca 2009 - 19:54

nie mialam, ale ogolnie szampony nivea sa calkiem niezle.

#95 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 15 lipca 2009 - 15:59

mam wlosy strasznie dlugie i to tylko kwestia wprawy....

#96 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 19 lipca 2009 - 15:05

nie mialam, ale ogolnie szampony nivea sa calkiem niezle.

No własnie o tej serii i ja pisałam . Czy Ty myslisz o Nivea Straight&Easy ?

#97 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 21 lipca 2009 - 17:07

z tej serii fajny jest balsam. nie pusza sie tak

#98 xsara

xsara
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 25 lipca 2009 - 07:04

wczoraj właśnie kupiłam szampon i balsam z tej seri......nie używałam jeszcze.Wcześniej stosowałam z pantina-spełniał swoją rolę

#99 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 25 lipca 2009 - 07:31

Wczoraj Misiek mi kupił prostownice <jupi></span>
Moja była tak zmasakrowana kable z niej wyłaziły i wydzierała włosy i palila a teraz mam super szybko prostuje i CERAMICZNA jak wiekszosc teraz a ja mialam jakas szajska wczesniej bo kupowana ohohoh lat temu <bezradny></span>
Mam w miare proste wlosy tylko koncowki mi sie kręcą wiec jest lux z prostowaniem ;) :mrgreen:

#100 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 30 lipca 2009 - 20:05

Ja po prostu ograniczam uzywanie prostownicy ,albo po prostu daje kropelke jedwabiu przed prostowaniem