Tak bardzo chcę być Mamą!
Napisano 11 października 2007 - 14:04
Napisano 11 października 2007 - 14:25
Wiesz.. to roznie bywa.. podobno jesli sie bardzo chce miec małego bobaska to nigdy nie wychodzi...Moi przyjaciele starają sie juz prawie 3 lata i nic... w koncu mają zrobić badania, czy wszystko w porządku.
Znow moja przyjaciokka zaczeła sie starac od 1 stycznia,a 21szego dowiedziała się, ze jest w ciązy. a w tą sobotę(13.10) ma termin porodu ...
Myśle, ze najlepiej bedzie jak wybierzecie sie do lekarza, zrobicie oboje badania, czy z Wami jest ok
Myśle , ze duzo siedzi tez w psychice człowieka... Jesli sie bardzo czegos chce to nigdy nie wychodzi
Życzę Wam powodzenia, i na pewno w koncu bedziecie mieli malenstwo
Guest_niki_*
Napisano 11 października 2007 - 21:33
Myśle , ze duzo siedzi tez w psychice człowieka...
na pewno duzo, bo im bardziej sie starasz tym mniej wychodzi
ale duzo zalezy od budowy, ogolnie organizmu, chorob i przez to sa najwiesze problemy z zajsciem w ciaze
czytalam o jakiejs klinice w czechach, gdzie stosuja rozne metody zeby zajsc w ciaze a za nizsze ceny niz u nas
Napisano 11 października 2007 - 21:51
Napisano 12 października 2007 - 10:02
Założyłam ten temat tylko po to, aby zderzyć się z tym problemem(tematem) i poznać siłę ludzkiego pragnienia. Ale to zabrzmiało...mam nadzieję,ze wiecie o co mi chodzi.
Napisano 12 października 2007 - 10:05
Napisano 12 października 2007 - 13:24
Poruszyłaś poważny problem. Moja przyjaciółka miała problemy z zajściem w ciążę a obecna ma jeszcze więszke problemy. Krok 1-dobry ginekolg,który specjalizuje się w tym zakresie. On sprawdzi co jest przyczyną problemów z zajściem w ciążę (słabe plemniki partnera,niedrożne jajowody,zaburzenia ciałka żółtego, zaburzenia hormonalne, wady macicy ) TYLE TEGO! Jak ustali przyczynę to: Krok 2-leczenie, Krok 3 -optymizm i nie stresowanie się.
Jest świetny fachowiec ale nie wiem gdzie mieszkasz.Ja jestem ze Śląska. Dzięki niemu moja przyjaciółka ma upragnione dziecko a druga ma jutro inseminację(mam nadzieję że dobrze napisałam) czyli wstrzyknięcie nasienia do macicy.
Trzymajcie za nią kciuki a Tobię życzę upragnionego dzidziusia
Napisano 17 października 2007 - 10:52
Niestety Dorotea mieszkam na Pn. Ale ja mam dobrego lekarza- taki mi się wydaje. Czas pokaże jaki z niego lekarz
Napisano 17 października 2007 - 10:56
Obyło się bez lekarza...
Po prostu sie odblokowałam i przestałam o tym tak usilnie myśleć...
Wam też to radzę
Napisano 21 października 2007 - 11:20
Bardzo długo się z wujkiem starali.
W między czasie urodziła się moja siostra.
Mama nakazał wręcz przyjechać cioci do nas (ciocia mieszkała w Brzegu ) i się kurować
Całe dnie i noce spędzała z moją siostrą, niemowlęciem wtedy i zakochiwała się po prostu w dzieciach.
Po powrocie do domu raz dwa i ciocia w ciąży była!
Napisano 24 października 2007 - 07:31
Napisano 24 października 2007 - 18:59
Napisano 25 października 2007 - 06:29
Napisano 25 października 2007 - 08:02
Napisano 08 listopada 2007 - 10:33
Napisano 08 listopada 2007 - 12:58
Ja twierdze takze,moze wyda sie wam to glupie,ze mamy gdzies to wszytko tam u gory zapisane jak ma byc.Bylam juz raz w bardzo dlugim zwiazku tez chcialam miec dzidzie i jakos nie wyszlo z czego bardzo sie ciesze,bo napewno bym z nim nie byla
Moja przyjaciolka stara sie z M juz 5 lat i nic
Napisano 08 listopada 2007 - 13:34
ach te przesądymoja siostra byla u mnie jak bylam w 3 miesiacu dotykala moj brzuszek i mowila jak bardzo by chciala takze miec dzidzie--
Guest_niki_*
Napisano 10 listopada 2007 - 08:30
Napisano 16 listopada 2007 - 14:58
"namacałam" sie ciążowych brzuszków dosyć sporo i jakoś nie mogę zajść w ciążę
to tak jak ja ...