Co na prezent dla dzieci
Napisano 28 listopada 2009 - 16:45
Napisano 28 listopada 2009 - 21:58
Bąka do puszczania, kręgle zwykłe plastikowe, puzzle piankowe, książeczki edukacyjne do nauki np kolorów, kształtów, liczb, jakieś fajne gry planszowe dla dzieci w tym wieku np łowienie rybek, zestaw "ośmiornica"do zabawy ciastoliną (ok 65zł), piłkę, zestawy do majsterkowania, gdzie są różne elementy które można skręcić śrubkami albo inaczej przymocować.dla 3 latka
Fajny zestaw zabawek do piasku, lalka + wózek spacerówka, książeczki, drewniane układanki, mazaki, znikopis, zestawy klocków Lego Duplo - farma, domek, zoo,2 latki.
taki zestaw do karmienia lal

ciastolina, laptopa uczącego mówić słowa, literki (około 60 zł).
Na razie tyle.
Mam nadzieję, że coś wybierzesz
Napisano 29 listopada 2009 - 13:46
Napisano 29 listopada 2009 - 14:49
wydaje mi się, że konik to dobry prezent dla wielu maluchów. Koniki są różnej wysokości od 50cm do 90cm wysokości.
a samochodzik dla 1,5 roczniaka... myślę ze z wadera mają naprawdę dobre zabawki z porządnego plastiku.
mój ma taką ale nie z giganta i dostała właśnie na tym etapie, bawi się do tej pory
Napisano 06 grudnia 2009 - 19:46
Napisano 06 grudnia 2009 - 19:48
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 grudnia 2009 - 23:17
Napisano 19 grudnia 2009 - 23:27
Ja mojej chrześnicy kupiłam złoty łańcuszek i dodatkowo włożyłam w bucik pieniądze (jakiś zabobon, babcia kazała więc włożyłamCo kupić chrześnicy na chrzciny?
Jeszcze zależy jak bardzo wymagająca rodzina, bo moja chrześnica to zarazem moja bratanica i nie kazali mi nic wielkiego kupować.
Moja koleżanka znowu kupiła u jubilera taką małą łyżeczkę, na której graweruje się ile dziecko ważyło jak się urodziło ile miało wzrostu, dzień urodzenia dzień chrzcin i powiem ci, że to fajna rzeczy była, pamiątka dla dzieciaczka na całe życie i prezent oryginalny
Napisano 20 grudnia 2009 - 00:24
a nie do końcaprezent oryginalny
ja bym doradziła podpytać rodziców co by chcieli, i dodatkowo dorzucić coś od siebie, na pamiątkę ... są ładne srebrne obrazki z aniołami i dziećmi (np. anioł przeprowadzający dziecko przez ulicę, anioł przykrywający dziecko jakąś tam kołderką ... ) są rzeczy ze swarovskim ... też pierdółki ... buciki czy postaci anioła z dzieckiem na ręku ... no i ostatecznie łańcuszki czy kolczyki (jeżeli dla dziewczynki). pomysłów jest cała masa, wystarczy się rozejrzeć po sklepach
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 stycznia 2010 - 12:50
ja kiedyś widziałam takie albumy dla dzieci na zdjęcia, ale też na zapisywanie róznych rzeczy, na przykład moje pierwsze słowo, moje pierwsze rysunki. Byly tam takie koszulki na 'moj pierwszy wypadnęty ząb, mój pierwszy pukiel włosów'. Jesli rodzice mają tendencje do gromadzenia pamiątek, to taki album wedłu mnie jest rewelacyjnyCo kupić chrześnicy na chrzciny?
ja nie widziałam, ale nie jestem wtemacie absolutnieA czy któras z Was spotkala sie moze jako prezent z tortem pieluszkowym?
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 08 stycznia 2010 - 16:05
Niedawno pierwszy raz widziałam taki "tort" i przyznam, że to wg mnie świetny pomysł na prezent. Jest oryginalny, nietuzinkowy. Ja pewnie byłabym zachwyconez tortem pieluszkowym?
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 08 stycznia 2010 - 16:08
fajna rzecz ale nie chciłabym aby stanowiło to cały prezent , bo fajnie by było jakby dziecko miła jaks pamiatke z chrzcin, np jaks ksiazeczke z dedykacja albo cos w tym stylu.A czy któras z Was spotkala sie moze jako prezent z tortem pieluszkowym?
Napisano 08 stycznia 2010 - 19:13
Dlatego zachwyciła mnie łyżeczka, ja nigdy o niej nie słyszałam dopiero jak przyjaciółka kupowała dlatego wydał mi się oryginalny
Ale ja bym wybierając prezent szła właśnie w stronę tego typu pamiątek na całe życie.
Napisano 08 stycznia 2010 - 20:12
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 11 stycznia 2010 - 12:43
Niedawno pierwszy raz widziałam taki "tort" i przyznam, że to wg mnie świetny pomysł na prezent. Jest oryginalny, nietuzinkowy. Ja pewnie byłabym zachwyconez tortem pieluszkowym?
tyle, że ja nie lubię po prostu prezentów typu srebrna grzechotka czy srebrny smoczek na pierwszy ząbek
No własnie ja tez jakos nie podchodze z entuzjazmem do takich prezentów.
Tort wydał mi sie naprawde śmiesznym prezentem.I chyab jednak takim mało spotykanym.
Napisano 11 stycznia 2010 - 18:22
Napisano 13 stycznia 2010 - 12:15

Ja np wolałabym taką pamiątkę zamiast łyżeczki albo kolczyków,tylko cena może odstraszać
Napisano 13 stycznia 2010 - 12:24
no właśnie ile za taki prezenttylko cena może odstraszać