Co na prezent dla dzieci
Napisano 09 lipca 2009 - 19:18
Napisano 09 lipca 2009 - 20:37
na roczek cos dla dziecka, ale dla dziecka nie dla rodziców, czyli nie krzesełko do karmienia, tylko zabawka edukacyjna taka lepsza, którą rodzice by chcieli dla malucha, ale np maja inne wydatki i nie mogą fundnąć takiego cuda
Napisano 09 lipca 2009 - 20:39
Mój Brat zastanawia się nad zakupem bransoletki z wygrawerowanym imieniem i datą chrztu....zastanawiam się jak to dokładnie wygląda,bo słyszałam już od kilku osób o takim prezencieJesli chodzi o chrzciny
Napisano 10 lipca 2009 - 21:21
Napisano 11 lipca 2009 - 21:11
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 lipca 2009 - 20:11
ja sama pamiętam, że moi rodzice zawsze preferowali prezenty typu "wycieczka" czy "obóz", coś, z czego wyciągałam jakieś fajne wspomnienia
Napisano 23 lipca 2009 - 09:31
Mam nadzieję, że będzie zadowolona, bo jakiś czas temu dostała telefon
Napisano 20 września 2009 - 07:06
to nasze jest prawie identyczne tylko to obicie w srodku jest łososiowe w misie
Napisano 20 września 2009 - 08:35
Napisano 26 września 2009 - 09:43
- jeździk pchacz w kształcie tomka- lokomotywy (od chrzestnej)
- w tej samej tonacji zachowany rowerek (od mamusi)
- dziadkowie postanowili zafundować pościel do nowego dorosłego łóżeczka
- od pradziadka komplet książek z bajkami
dalej jeszcze nie wiem ale mamy 2 miesiące to może jakieś pomysły się jeszcze urodzą zwłaszcza w kwestii chrzestnego
w każdym razie początek jakiś jest
Napisano 12 października 2009 - 12:51
Polecam sklep , towar doszedł w ciągu doby! i mała jest zachwycona
Dobrze leży na plecach także nie trzeba się martwić o jakąś wade postawy przez niego.
pozdrawiam
link usuniety, zapoznaj sie z regulaminem
Napisano 13 października 2009 - 11:06
za to ja mam problem .. zbliza sie Boze Narodzenie wiec i czas prezentwo.. Wikulka musiala by cos dostac od ciotki i wuja i tu pojawia sie problem bo nie wiem co... mysle wlasnie nad zabawka edukacyjna... jest spory wybor i w sumie ciezko sie zdecydowac...
chcialabaym kupic dwie rzeczy bo w styczniu mala bede miala roczek i znowu wypada cos dac...
Napisano 13 października 2009 - 17:25
a juz chodzi albo próbujechcialabaym kupic dwie rzeczy bo w styczniu mala bede miala roczek i znowu wypada cos dac...
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 października 2009 - 21:38
Napisano 14 października 2009 - 12:09
wg mnie to nie najlepszy pomysł. dziecko się nie zianteresuje, a rodzice mają tylko problem gdzie postawić.my na roczek daliśmy wielkiego pluszowego misia,
chodzi o chodzik pchacz. też na to patrzyłam. ale potem czytałam wiele opinii ekspertów i wiele z nich były negatywne w stosunku do takich chodzików. więc nie wiem czy bym się zdecydowała kupić to w prezencie, chyba, że po konsultacjo z rodzicami.bo widziłam takie popychacze dziecko sie ich trzyma i stawia kroki
w ogóle - to najlepiej pogadać z mamą i ona podpowie co by widziała dla swojej pociechy.
nie wiem jaka jest Wiki, więc ciężko doradzić. bo Krzyś np. wszystkie zabawki edukacyjne ma teraz głęboko gdzieś. interesuje się po prostu wszystkim, najfajniej jest mu się bawić wałkami i młotkami kuchennymi.
Fisher Price ma duży wybór naprawdę fajnych zabawek edukacyjnych. można spośród nich coś wybrać, a najwyżej jak mała nie będzie teraz zainteresowana, to zabawka poczeka. ja chyba tak zrobię z pomysłami na prezent dla Krzysia.
Napisano 14 października 2009 - 12:15
ale teraz jak mały ma już prawie dwa lata to lubi się do niego przytulaćwg mnie to nie najlepszy pomysł. dziecko się nie zianteresuje, a rodzice mają tylko problem gdzie postawić.