Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co na prezent dla dzieci

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
641 odpowiedzi w tym temacie

#221 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 października 2009 - 12:50

najfajniej jest mu się bawić wałkami i młotkami kuchennymi.

padłam <umieraam></span> to mały kucharz nam rośnie hehe :mrgreen:

niektóre zabawki takie jak misie przyjadą się później :) małe dziecko interesuje się z początku wszystkim a później już jest inaczej :) tak myślę.. i też jestem zdania że najlepiej zapytać matki dziecka co by widziała dla swojego dziecka :)

#222 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 14 października 2009 - 13:13

Fisher Price

tak to jedna z lepszych firm i tych droższych

ja rozglądam się za karuzelami do łóżeczka i jest ich wiele
wole trochę zainwestować i mieć lepszą z bajerami ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#223 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 14 października 2009 - 18:13

Kiedys synkowi mojej kuzynki kupilismy w prezencie na 2 urodziny bo w tej chwili maksio ma juz 3 latka takie fajne puzzle ale nie byly to takie najzwyklejsze puzzle jak dla doroslych male dziecko by sobie z reszta z nimi nie poradzilo. Tylko z takimi obrazkami i one te puzzle byly na magnes mialy wbudowane w magnes i obok do zestawu byly dolaczone wedki tez na magnez i tymi wedkami wyjmowalo sie te puzzle z ukladanki i ukladalo jednoczesnie zeby powstal obrazek. bardzo fajny prezent jak dla 2 letniego dziecka. dziecko ma dwa w jednym jak to sie mowi zabawa + nauka

201407101662.png

#224 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 20:35

ja pomysłam ze dla chrzesnika zrobie kalendarz , teraz to pewnie bardziej mama sie bedzie cieszyc ale bedzie miła fajna pamiatke.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#225 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 21:26

W smyku, jaki zarowno na ich stronie internetowej jest "fabryka misiów" - idziesz do sklepu lub na strone, wybierasz miśka (jego nazwijmy to skórkę) potem pani w sklepie wypełnia wnętrze misia, tak jak tego chcemy. Czyli albo może byc ubity, albo mięciutki. Wybieramy ubranko dla misia, dostajemy certyfikat - akt urodzenia miśka, z imieniem i do kogo należy. Można iść na taką przygodę z maluchem, z pewnością będzie to dla takiego przeżyciem.
lilian

#226 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 09 listopada 2009 - 22:11

mój mały dostanie na bank konika na biegunach... już nie wiem jak mu tłumaczyć że mikołaj za jakiś czas przyniesie konika :D list do mikołaja już leży w oknie :D
Dołączona grafika

#227 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 09:47

mały dostanie na bank konika na biegunach.

ja też teraz na 2 urodziny siostrzeńcowi kupuje konika- upatrzyłam juz fajnego, co macha ogonem , rży, i wogóle :mrgreen:

#228 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 10:32

U mnie corka dostanie na milkolaja buty do kosza a synek ciuchcie elektryczna.Juz napisal a raczej narysowal list do mikolaja,ktory musial wlasnorecznie wrzucic do skrzynki pocztowej ;-)

#229 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 11 listopada 2009 - 15:37

ta Fabryka Misiów b. fajna sprawa :) Krzysio dostał od ciotki takiego przygotowanego dla niego misia. myślę, że jak będzie starszy i mu się o tym opowie, w jaki sposób powstał jego miś, to będzie się cieszył :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#230 irma

irma
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 15:46

Konik na biegunach:) Świetnie. Maluchowi może wiele radości sprawić. Mój siostrzeniec jest wniebowzięty.

#231 swiatowa85

swiatowa85
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 10:34

ja też stoję przed "koniecznością" zakupu czegoś dla synka mojej kumpeli. w sumie chłopczyk ma już naprawdę dużo zabawek, ale... wciąż mu mało;-) a że w sklepach widać już "prezentowe" kolejki, szukam czegoś w necie. a zamawiając na książki (też na prezenty;-) wpadłam tam też na dział z zabawkami:-) spodobały mi się szczególnie zabawki "interaktywne" - wyglądają solidnie i "edukacyjnie", i chyba się zdecyduję, zwłaszcza, że czasu już coraz mniej... a Wy jak radzicie sobie ze "świątecznym" zamieszaniem?:-)

#232 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 10:59

Dla Ineski zamowilam puzzle w tym roku
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#233 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 14:14

zamowilam puzzle w tym roku

ja tez mojej bratanicy planuje kupic ;-) pani logopeda zaleciła zeby wiecej układankami sie bawiła to sie zastosuje.

#234 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 19:30

szukam prezentu dla potorarocznego chlopca, ktory ma juz prawie wszystkie zabawki;P szukam czegos oryginalnego:) jakie sklepy mi polecicie? ostatnio bylam w Smyku ale tam zbytnio duzego wyboru nie bylo...:(

#235 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 18:38

ktory ma juz prawie wszystkie zabawki

to moze cos przyszłosciowego , skoro na teraz ma wzytkie zabwaki , albo jakies fajne ksiazki z bajkami <hmm></span>
jaak mysle czy nie sprawic mojemu chrzesnikowi jesczze poduszki z jego fotka , taka pamiątke bedzie miał.

#236 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 22:42

szukam prezentu dla potorarocznego chlopca, ktory ma juz prawie wszystkie zabawki;P

Może podpytasz jego mamę?
Ona świetnie będzie wiedziała co kupić takiemu maluszkowi ;)

Może klocki, znikopis, zestaw muzyczny - cymbałki, bębenek, tamburyno, układankę taką z dużymi drewnianymi elementami które są zakończone wystającymi tak jakby pineskami, żeby dziecku było łatwiej chwytać, huśtawkę domową, książeczka (tego nigdy za wiele ;) ), jakaś zabawkę z przyciskami, muzyką oraz światełkami.

Na razie pomysły mi się wyczerpały ;)
Dołączona grafika

#237 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 09:11

szukam prezentu dla potorarocznego chlopca, ktory ma juz prawie wszystkie zabawki;P szukam czegos oryginalnego:) jakie sklepy mi polecicie? ostatnio bylam w Smyku ale tam zbytnio duzego wyboru nie bylo...:(

Masz najmniejszy problem.Takim maluchom mozna kupic cos z ubranek lub z zabawek,piszesz,ze ma prawie wszystkie zabawki,no wlasnie prawiE.No a co tu kupic 10-cio letniej dziewczynie,ktora wyglada na 16 lat i czternasto-letniemu chlopakowi?.Nie wiem,czy zaliczac ich do dzieci,czy juz mlodziezy. ;-)

#238 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 13:30

co tu kupic 10-cio letniej dziewczynie

Segregator, pamiętnik, szkatułki, torebki, kosmetyczki, ciuchy, książki
i gry typu Monopol, Scrabble, książki, filmy, gry na komputer.

czternasto-letniemu chlopakowi

Zestaw typu młody chemik, mały elektronik, zestaw naukowy"Mikroskop", książki, gry na komputer itp.
Zależy ile kasy chcesz przeznaczyć na jeden prezent??
Dołączona grafika

#239 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 15:34

Jeniffer,dzieki za podpowiedz.Napewno skorzystam.Zdecyduje sie pewnie na torebke i segregator,a dla chlopca jakies gry na komputer lub fajna ksiazke. ;-)

#240 JeniFFer

JeniFFer
  • Użytkownik
  • 292 postów

Napisano 27 listopada 2009 - 15:50

viola, cieszę się, ze mogłam Ci pomóc. ;-)
Daj później znać co kupiłaś. :-D
Dołączona grafika