Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Marcowe Pogaduszki :)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
83 odpowiedzi w tym temacie

#61 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 25 marca 2016 - 17:25

@inqaa, jak Ty nie masz figury to mnie kaktus na ręce wyrośnie :P zepsute lustro masz, kup nowe :lol:

Okna mam umyte, lista zakupów się pisze w mękach, pomysłu na obiad poniedziałkowy brak, może w sklepie mnie coś jutro natchnie.
Czekam z niecierpliwością na Buca, musi mnie zawieźć pod polski kościół, żebym wiedziała jak jutro piechotą trafić. Mieliśmy jutro razem jechać, ale wyjątkowo będą pracować. A ja nie mam pieszego gpsa, zgubię się i kto Bucowi będzie gotować <lol>
Moja orientacja w terenie jest zabójcza <bezradny>

Co Wy z tym słoneczkiem? U mnie szaro, buro i nijako :( a było już tak ładnie <bezradny>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#62 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 marca 2016 - 17:31

ja wczoraj sledzie, salatke, galaterki i ciasto zrobilam wiec dzis luz.

pewnie pobiegam po necie , wykape sie i pojde spac , nastrój do <dupaaa> nie wiem nawet dlaczego , moze coraz bardziej nienawidze swiat. <sprzatanko1> mi sie nie chce wiec tez odpuszczam. 

inqaa, jak Ty nie masz figury to mnie kaktus na ręce wyrośnie zepsute lustro masz, kup nowe

chyba jakies krzywe .

Co Wy z tym słoneczkiem? U mnie szaro, buro i nijako a było już tak ładnie

u nas byla wczoraj idrobina ale zimno. @Madź ze swieconka sie do kosciola wybierasz ???

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 25 marca 2016 - 17:29

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#63 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 25 marca 2016 - 17:42

@magdaaaaa, moje dziecko jak co roku ;) Przez poprzednie lata chodziła z ciocią albo babcią. W tym roku nie mam wyjścia, muszę ja to z nią odbębnić.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#64 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 26 marca 2016 - 07:50

Witajcie.

Po raz kolejny robię podchody do forumowania na Waszym forum.

Nie wiem ile mi z tego wyjdzie, i na jak długo mi starczy zapału do pisania.

Nie będę zakładać kolejnego tematu z seri : Witam ponownie, przyjmiecie mnie?

Tylko od razu piszę w pogaduszkach.

Pogoda dzisiaj mnie niestety zasmuciła, wczoraj było miło ... Słonecznie, dzisiaj pochmurno, buro, i padało w nocy.

Kawkę spijam i trzeba się uszykować do Kościoła.

Miłej soboty !!!! :)

Pozdrawiam.

<bujanka1>

#65 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 26 marca 2016 - 11:11

@eM. może uda Ci się zostać na dłużej :)

Dzień dobry...

Zaraz zbieram się na święcenie pokarmu... 

Pogoda dzisiaj okropna... Deszcz. Szaro. Ponuro... Aż nic się nie chce.

Jeszcze potem Połówek mnie ciągnie do sklepu bo mu się wspomniało, że zapomniał o jednym prezencie.  :lol:

Ale potem wrócę i nie robię nic.

Poleżę. Poczytam. Odpocznę.

Trzy dni wolnego trzeba się zrelaksować.  :mrgreen:

Spokojnych świąt!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#66 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 26 marca 2016 - 11:19

Nie mam pojęcia, jak oznaczyć Cię w poście palomka :D

Może mi się uda, wiesz ... ja lubię forumowanie. To taka odskocznia od dnia codziennego.

Zobaczymy. :)

My już po Kościele, zakupy zaliczyłam ostatnie. musiałam do zoologicznego lecieć, bo mi się przypomniało, że Uszata ma mało sianka :P I byłby problem.

Odkurzę i już ....

Same siedzimy, pan mąż w pracy niestety.

Wesołych Świąt!

<bujanka1>

#67 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 26 marca 2016 - 11:41

Same siedzimy, pan mąż w pracy niestety.

Eh... u Was to już tak tradycyjnie w święta, że P. pracuje... 

Może mi się uda, wiesz ... ja lubię forumowanie. To taka odskocznia od dnia codziennego.

Ja też uwielbiam, ale czasami jak wiesz ciężko gdzieś zagrzać miejsce na dłużej. ;)

@eM. koło mojego nicku masz takiego ludzika z zielonym kółeczkiem to wystarczy, że tylko na niego klikniesz. :)

Zaczyna się coś przejaśniać.... może nie będzie tak tragicznie jak myślałam. :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#68 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 26 marca 2016 - 12:31

@palomka o widzisz, dziękuję. I już umiem.

U mnie właśnie też słonko wyszło :-)

My się za ost. sprzątanie wzięłyśmy, choć tak bardzo mi sie nie chce ... Niby Święta, a nie Święta ...

Ale zrobię i będe mieć z głowy.

Potem obiadek wstawię i będziemy czekać na Pana Męża :-D

Ja też uwielbiam, ale czasami jak wiesz ciężko gdzieś zagrzać miejsce na dłużej. :-)

Ja spróbuję, a nuż widelec :-)

Eh... u Was to już tak tradycyjnie w święta, że P. pracuje...

No tak ... Czasem czuję się jak samotna matka  ...

Ale ... dobrze, że praca jest.

Dobra zbieram się za odkurzanie

<sprzatac>

<bujanka1>

#69 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 marca 2016 - 12:57

@eM. a myślałam, że tylko ze mnie taka gapa :D też muszę jeszcze po siano lecieć :oops:
I generalnie na zakupy, bo tutaj wczoraj wszystko pozamykane było :roll: Nie wiedziałam, dobrze, że największe zakupy samochodem ogarnęliśmy w środę :P

My już dawno wróciłyśmy z kościoła, zostało posprzątać to co wczoraj się nazbierało, umyć podłogi, zrobić jakiś obiad i coś co można by na stole wieczorem postawić jak kumpel wpadnie. Nie mam weny zupełnie <bezradny>

#70 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 26 marca 2016 - 13:37

@Madź no ja już właśnie skończyłam sprzątanie.

Zaraz żurek wstawię i czekamy na Pana Męża.

Też masz królika, że po sianko musisz lecieć?

<bujanka1>

#71 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 marca 2016 - 15:34

@eM. teoretycznie to córka ma królika, ja tylko karmię i sprzątam :lol:

Ledwo do domu zaszłam z tymi siatami :shock: Poczekam aż Buc z pracy wróci i po to nieszczęsne siano na rowerze pojadę. A Buca wieczorem po jakiś alkohol musiałabym wysłać, ostatnio w walentynki piliśmy jak dobrze pamiętam. A coś czuję, że będę jutro miała ochotę na piwko :mrgreen:

#72 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 26 marca 2016 - 15:42

@Madź to w zasadzie tak jak u nas :)

Pachnie mi tu żurkiem, skręca mnie już z głodu, ale zaraz będziemy jeść.

I świetujemy.

Więc Wesołego Alleluja! :)

I do napisania :)

<bujanka1>

#73 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 marca 2016 - 18:00

@eM. super avek ;-) pogoda fakt  blee , zmoklam dzis jak kura.

Uszata
krolik ??? moj zdechl.

My już dawno wróciłyśmy z kościoła,

jakies refleksje ze jest inaczej niz u nas ???

Buca wieczorem po jakiś alkohol musiałabym wysłać, ostatnio w walentynki piliśmy jak dobrze pamiętam. A coś czuję, że będę jutro miała ochotę na piwko
Lubię to

tyle czasu bez procentow

ja w pracy szybko  uwinelam sie i zlecialo, potem pojedyncze zakupy, zrobienie ciastek owsianych u juz wybtywam do kolezanki. 

#74 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 marca 2016 - 21:54

@magdaaaaa, tyle Polaków było, że staliśmy z sąsiadami przed wejściem :P Po święceniu weszłyśmy do środka na chwilkę, Zuzia sobie obejrzała kościółek ;)

Chłopcy męczą wyścigi na Xboxie, a ja męczę drugie piwo :mrgreen: Padam powoli ma twarz, ale trzymam fason :lol:

#75 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 27 marca 2016 - 09:36

Witam w ten słoneczny, świąteczny poranek ;*

Ja już dawno po śniadanku, teraz relaksu trochę, potem prysznic i w gości. Schemat jak co roku - ten sam - najpierw jedna rodzinka, potem druga rodzinka, jutro rodzinka K :mrgreen: Czyli 2 dni za stołem, muszę naszykować sobie od razu coś na przejedzenie bo to zawsze się tak kończy :lol: "Kamisiu, jeszcze sałateczki zjedz, jajeczko, serniczek domowej roboty, a tatarka lubisz?jabłecznik specjalnie dla ciebie zrobiłam, czemu ty nic nie jesz? jak to się najadłaś? przecież nic nie zjadłaś jeszcze "

Uwielbiam :mrgreen:

Wesołych Świąt wszystkim ;*

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#76 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 29 marca 2016 - 11:32

Dzień dobry, dzień dobry!

Jak to mówią : Święta, święta i po świętach

W sumie nawet ich nie odczułam ....

@magdaaaaa tak królik, przykro mi, że twój jest już za TM ...

Jakaś kawa? Hebrata? Hop hop :)

<bujanka1>

#77 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 marca 2016 - 19:11

sumie nawet ich nie odczułam
ja tez nie ....

tyle ze wiosna sie w koncu pojawila.

dzis wybielilam drzewa w ogrodzie i zrobilam sobie wypad do kina .

#78 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 30 marca 2016 - 07:23

Jak to mówią : Święta, święta i po świętach
Dokładnie. Duże zamieszanie tylko ;)

tyle ze wiosna sie w koncu pojawila.
Ja jej nie widzę. Rano przymrozki, w dzień też za ciepło nie jest i do tego pada deszcz.

zrobilam sobie wypad do kina .
Na czym byłaś?

Dni tygodnia mi się mylą po tych świętach  :lol:

nixqp2.png

#79 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 30 marca 2016 - 12:00

<hellooo1>

U mnie święta w tym roku minięły nadzwyczaj fajnie. Pogoda dopisywała, chodziliśmy na spacerki, jedzenia jak zwykle było za dużo :D Okruszek dostał więcej prezentów niż mama, no ale pewnie czas się przyzwyczajać. ;) 

Wczoraj byłam u moich bliźniaków i chyba przesadziłam z wygłupami z nimi, bo dzisiaj strasznie boli mnie brzuch. Ale ciężko dzieciom odmówić.  :-> Dzisiaj więc tylko leżę i odpoczywam.

@eM. cześć!

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#80 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 30 marca 2016 - 13:32

<hellooo1>

A ja w tym roku świąt za bardzo nie odczułam. Pracowałam w niedzielę, więc na sam poniedziałek nie opłacało mi się jechać do domu tym bardziej, że na 13 do pracy szła moja mama. W poniedziałek pogoda była piękna, więc wybrałam się ze znajomymi na spacer i kawę, zjedliśmy obiad, a wieczorem - też po pracy - przyjechał Z.

Teraz za to odpoczywam - to już trzeci dzień wolnego :) Wczorajszy spędziłam praktycznie cały poza domem, a dziś od rana uskuteczniam peelingi, maseczki i wszystko to, co kobieta lubi najbardziej :lol: Zaraz kończy się ta sielanka, bo wypadałoby w końcu zrobić to, co odwlekam już któryś dzień i posprzątać. Obiadu nie chce mi się gotować, poczekam na Z. i zjemy chyba coś na mieście.

I powoli plany na wakacje zaczynają się klarować. Jaram się strasznie i nie mogę się doczekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych